Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
800-ért vettem ezt a vectrát mondhati szuperakciós áron ennyiért nem lehetett kihagyni és nem is bántam meg. Erősnek erős csak ha már van alatta egy nagyon jó futómű mert olyat, hogy billenne az autó az elmúlt 7000 kilométer alatt még nem tapasztaltam semmilyen sebesség mellett sem max nekem kell kapaszkodni kormányba-váltóba amibe csak tudok mert nekem gyári a futóművem
Jól is néz ki, jól fel is van szerelve, hifi is rendben van igazán akkor már csak egy kis motortuning kell de inkább csak ilyen "külsőleg" alkalmazható kellene
2.5V6 van valóban de amiket találtam novemberben vagy a világ másik felén volt vagy automata vagy le volt lakva de inkább ez utóbbi...Néhány hozzáértővel szívesen beszélnék de majd csak ha már aktuális lesz ;) Elsőnek az elejét kell megcsináltatni... (részeg ladás ugyebár...) + megvárom, hogy vége legyen a kadett bírósági tárgyalásának és végre le tudjam adni azt az autót és utána jöhet a vectra ismét + addigra lesz kész teljesen, még van pár apróság amit meg kell csinálni rajta de főleg elektromos dolgok, kijelző csere és ilyesmik szerencsére semmi vészes

Majd beleolvasok este
Ha olcsóbban kijön az sem baj ha jól értem van egy szoftver az van meg mindenkinek és azt töltik fel különböző árakon 0 ft önköltséggel 
%-okban már nem hiszek, Az a 150-160LE ha meglesz akkor rendben is vagyunk, többet ezekkel a módosításokkal nem lehet kihozni úgysem.
Gázgyorsítót néztem, olcsó cucc aránylag láttam a linkelt fórumban is, lehet még az is belefér, leömlő-gázgyorsító-sportdob akkor a kipuff oldalt le is tudtam, átmérőbeli cserét nem szeretnék mert ez a dob teljesen jó nekem, hangra, külsőre tetszik

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Xbox tulajok OFF topicja
- Battlefield 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- OLED monitor topic
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Alkoholista nevelde
- 18. helyet ért a Samsung Galaxy S26 Ultra kamerarendszere a DxOMarknál
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4401
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia) - AKCIÓ
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Bontatlan Oriflame Love Potion parfüm eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jól is néz ki, jól fel is van szerelve, hifi is rendben van igazán akkor már csak egy kis motortuning kell de inkább csak ilyen "külsőleg" alkalmazható kellene
2.5V6 van valóban de amiket találtam novemberben vagy a világ másik felén volt vagy automata vagy le volt lakva de inkább ez utóbbi...