Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- BlackmMmDog: Téli horgásztalálkozó
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
haddent
addikt
válasz
trassher
üzenetére
Az már nyilván más. Innentől már csak egyéni izlés, hogy azt mondja a szerelő, hogy ilyen-olyan számlával okés, vagy kiírja kis táblára, hogy "hozott alkatrész nemkössz".
Egy rendes kis magánszerelő nyilván nem fog ezen fennakadni. Egy nagyobb dolog simán el fog küldeni, mert ők az alkatrészbeszerzésen is keresnek, egyrészt, másrészt meg nem fog azzal foglalkozni, hogy ellenörizgessen téged. Szerintem. De persze egyetértek, nekem is az a szimpi, ha azt csinálja amit mondok, nem amit ő akar 
Új hozzászólás Aktív témák
- Miskolc és környéke adok-veszek-beszélgetek
- World of Tanks - MMO
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- bambano: Bambanő háza tája
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- TCL LCD és LED TV-k
- World of Tanks - OFF topic
- Autóhifi
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1ÉV GARANCIA-Kártyafüggetlen, MS4091
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro 48GB RAM 4TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- AZONNAL KÉSZLETRŐL! AMD Ryzen 7 9800X3D 64GB 6000MHz RAM 2TB Gen4 SSD RTX 5090 32GB GDDR7 1200W
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Egy rendes kis magánszerelő nyilván nem fog ezen fennakadni. Egy nagyobb dolog simán el fog küldeni, mert ők az alkatrészbeszerzésen is keresnek, egyrészt, másrészt meg nem fog azzal foglalkozni, hogy ellenörizgessen téged. Szerintem. De persze egyetértek, nekem is az a szimpi, ha azt csinálja amit mondok, nem amit ő akar