Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
gerisz23
őstag
válasz
Petyyyyy
üzenetére
Igen okos volt előtte,meg nem várt meg a vétellel...vszleg próbáltam volna lebeszélni róla.Nekem az furcsa volt hogy egy fapados gépért annyit kértek mint egy klimás jobban felszereltért.
Ne kelljen,de azt hiszem ezentúl csak háztól veszek autót.Szerelők nagyrésze meg nem hajlandó elmenni autót venni ügyféllel.A motorba őkse látnak bele,elhoztuk az enyémet egy éve kb,jöttünk vele 100kmert,egy idegen szerelőhöz vittem el jóhiszeműen,mert az enyém tele volt munkával.Gondoltam csak papírosozni kell olajcsere stb.Másnap reggel hív hogy szart vettem,nem indul nem megy az egyik henger.Kereskedőt felhív,visszavihetem de a motorhoz ne nyúljunk.Mire szóltam volna a csávónak megbontotta.Nem tudom mit csinált vele de a végén hidrotőke,gyujtótrafó stb cserélve lett,holott mint kiderült sokáig állhatott a gép,egy motor mosás olajcsere helyre rakhatta volna.
No mind 1,azóta megy váltónál a műanyag kikopott,cserélve lett fémre.Generátor is generálozva lett,kapott téli meg nyári gumit,üléshuzatot tetőcsimagtartót.Lehet lesz rajta vionóhorog pusztán védelmi szempontból:p
Az autó vásárlás zsákbamacska kivéve ha közeli ismerősét veszi meg az ember szvsz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Autós topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Hamarosan kezdődik az NVIDIA 2026-os GTC előadása
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Gyúrósok ide!
- Samsung kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- Új Miele Triflex HX2 porszívó 2 év garancia
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- SECRETLAB MAGNUS Gamer asztal eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- iPhone 15 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G2 - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest