Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

Már a saját ágyamból írok :)

Ennyi volt, reggel hazaengedtek, első utam a rendőrségre vezetett ahol kaptam egy igazolást, hogy az autómat elvihetem a hatósági őrzőből, trélerrel haza is hozattam, nem szép látvány és sokkal jobban összetört mint amire emlékeztem még a baleset idejéről...
    A rendőrök az ügyről még semmit sem tudnak, még kihallgatás lesz és egyéb apróságok...

Én holnap már megyek is suliba... unom ezt a semmittevést, ez nem nekem való + muszáj is... egytem, utolsó év nincs lazítás...

Opel topic tudom de már nézem is a köv autómat ami Mazda 6 Xedos 1.6i klíma, abs, 2 légzsák(ejj... az orromra gondolva... :D), minden elektromos... kb olyan 800-900e körül vannak teljesen jók... lehet be is újítok egye napokon belül...

Már egyébként egész jól vagyok, csak nem tudok lépcsőzni, nem tudok kapaszkodni buszon-villamoson mert fáj a mellkasom és vállam olyankor, levegőt is kapok mióta kivették a tamponokat az orromból egyébként meg nem panaszkodom... az autót elnézve csoda, hogy ennyivel megúsztam!

A motor még indulna is... csak ugye nincs benne benya, néhány kábel is elszakadt de magána a motoron csak egy helyen látok sérülést, ott valami dudor letört a blokkról... attól még menne biztosan. Kpzár, riasztó, hifi, megmaradt lámpák, egyik ajtóban az elekromos ablak is (másikban az ajtó elhajlott).... még él a kis drága de autó már nem lesz belőle sajnos... amit lehet kiveszek belőle utána remélhetőleg beolvasztják és új autó lesz belőle :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés