Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
lesaux
veterán
Új helyzet van, az Opel Duna talált fedélzeti computert 100.000-ért. Meg is veszik nekünk, csak ha nem az a baja, akkor is ki kell fizetnünk. Annyira jól meg nem állunk, hogy potyára vegyünk egy fedélzeti computert, mert "99%, hogy az a baja, minden mást kizártunk". Meg "a computer semmire nem jelzett hibát, saját magára meg nem tud, úgyhogy az lesz a ludas".
Voltam ma egy cégnél, utángyártott Opel-alkatrészekkel kereskednek. Felajánlottam, hogy megveszem, ott van nálam a pénz, csak ha nem jó a kocsiba, akkor hadd vigyem vissza. Azt mondták, nem lehet.
Hazafelé beugrottam egy bontóba, hátha van computer, de nem volt.Akkor voltam irdatlan nagy PÖCS, csupa nagybetűkkel, amikor Opelt vettem, mert
1. három év alatt sokadszorra van szerelőnél (55.000 km van benne),
2. lehetetlen szakembert találni,
3. hát még alkatrészt.Édesapámnak van igaza meg a bátyámnak, ők vesznek egy 0 km-es Suzukit, három év után becseréltetik egy újra. Már vagy tíz kocsi megfordult a seggü(n)k alatt, de nagy gond még nem volt velük. Ekkora meg pláne nem.
Még hogy német márka meg minőség! Kilencedik napja szar a kocsi, és pillanatnyilag kilátásban sincs a megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
- Parfüm topik
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Így spórolhat az Apple az iPhone 18 kijelzőin
- Autós topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Parkside szerszám kibeszélő
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R7 5700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB Rampage SHIVA Corsair 650W
- Laptop dokkoló bazár - Lenovo - HP - DELL dokkolók
- 266 - Lenovo ThinkBook 16 (G6 ABP) - AMD Ryzen 5 7430U, no GPU
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest