Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Ram gondolatok 2026 január - DDR3-as gép is lehet megoldás? Mi a minimum?
- sh4d0w: Nyitlocker
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
morist
csendes tag
Helló!
Ma érdekes dolog történt. Megyek kényelmes tempomatos 90-es tempóval, amikor kigyulladt a szervízlámpa, az autó (Vectra C 1.9 CDT 2004) szervízmódba kapcsolt. Leálltam, kikapcsoltam, majd újraindítás. Kb. 30 km-ig minden rendben, majd megint szervízlámpa. Újraindít (a la Windows), ekkor már kb. 10 km után megint lámpa. Reboot, de szinte azonnal lámpa. Leálltam, vártam kb. öt percet, indít, lámpa világít. Mentem kb. 10 km-t, és a lámpa elaludt, kikapcsolt a szervízmód. Jöttem kb. 70 km-t, minden rendben, autó ugrik, fordulat megy 4000 fölé. Még nem tudtam megnézni a hibakódot.
Esetleg valakivel történt már hasonló? Ha igen, mi volt a probléma?Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Bestbuy játékok
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Reagált a leégő Ryzenek ügyére az ASUS
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óvodások homokozója
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- iPad topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A22 5G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest