Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• haddent

addikt

válasz diablo1984 #44349 üzenetére

Utálom a VW -eket a dízelt meg csak messziről szeretem mert tetszik hogy füstöl mint a dög :DDD De van itt a környéken egy öreg VW Vento cl. Van rajta egy sportkipuff meg szerintem (hobbi?) szerelő lehet a srác mert úgy látszik rajta hogy csinálgatva van rajta minden. Na, azt még én is megkívánom néha, pedig mondom, ez aztán igazán nagy szó :Y (mármint az autót, nem a szerelőt mielőtt beszólna valamelyik :DDD )

Declare de a zsiguli mit pufogott ki? folyt ki belőle hátul a benzin a tökéletlen égés miatt aztán annyi. A sok luxus-prémium behozott dízel mit pufog ki? Nem a rendes kormot mint egy tisztességes régi dög, hanem ezt a fullasztó mikro-nano valami hülyeséget.
    De ha annyira fontos a gyártóknak a környezetvédelem akkor miért nem csak CNG gázos autók jönnek ki? Annál nincs tisztább egyelőre. Beleértve az elektromosat is, mert az az energiát is elő kell állítani. Ja, és a CNG parkolhat mélygarázsban is ha jól tudom, mertk önnyen eloszlik nem úgy mint az LPG.
    De továbbmegyek miért nem hagyják a kamionosokat a dízel-cng vegyes üzemmel menni? stb...
    Amíg így állunk nekem ne magyarázzák be, hogy 2 literes benzin helyett az 1 literes megváltja a világot ..

Új hozzászólás Aktív témák