Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephi666
nagyúr
válasz
haddent
üzenetére
bátyámék 15+ éves 30ezret futott e220-at vettek 80+ éves német papától, aki anno nyugdíjba ment és vett szalonból egy mercedes-t... csak keveset használta, inkább eladta... 6ezer euro volt, itthon egy 60körüli fickó vette meg 2+ millióért... más nem is nézte meg a gépet, neki meg ezek a régi szériák jöttek be, csak bánatára nem talált patyolat állapotút
kicsit lomha, nagy dízel... taxisok egyik kedvenc gépe... ebbe a motorba millió km-t is beleraknak gond nélkül... 6-7éves céges superb meg hiába van ránézésre kívül-belül gyönyörű állapotban, 250-300k körül a végét járjaui: nem lehet szerintem általánosítani... veterán gépek is szépen karban lehetnek tartva és páréves gyilkolt gépek is romból újjá lehetnek építve, majd sz*póágra tehetik az embert
...nézegetem én is sokat a régi gépeket, legutóbb szegeden láttam 20+ éves (pl tükörből és karosszériaelemekből facelift előtti) f astra-t, aminek valami nagyon szép friss bordó fényezése volt és a karosszéria is teljesen tökéletesnek tűnt... meg látok itt a városban classic-ocat, amik 5-10évvel fiatalabbak, rohadnak, le vannak lakva és rossz rájuk nézni
Új hozzászólás Aktív témák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Azonnali fotós kérdések órája
- Nyaralás topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xbox tulajok OFF topicja
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Mesterséges intelligencia topik
- További aktív témák...
- Saeco Syntia digitális automata kávéfőző szálcsiszolt fém burkolattal
- Kompakt méretű Jura Ena micro 90 One Touch beépített cappuccino fejjel
- Bmw 640d F06/F12/F13 Hutoracs es Visszapilanto takaro szett
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Magyar menüs Saeco Picobaristo OTC tejtartállyal
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- LG UltraGear 32GS60QC-B VA Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kicsit lomha, nagy dízel... taxisok egyik kedvenc gépe... ebbe a motorba millió km-t is beleraknak gond nélkül... 6-7éves céges superb meg hiába van ránézésre kívül-belül gyönyörű állapotban, 250-300k körül a végét járja