Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
TasiA
senior tag
Ok! Legyen! Megadom magam!
Mint előbb is írtam, nem tudom, mások mennyire sűrűn és milyen alapossággal tisztíják a dolgaikat mások. Lehet a leírtak nagy részének okát itt kellene keresni. Viszont erősen kétlem, hogy egy 1 éves autónak 10x több kartelgáza van, mint az én eddigi autóimnak, amik egyik sem volt fiatalabb még 10 évesnél és nem volt még 200 ezer km alatt. Főleg, hogy a kartelgáz, általában a pillangó szelep környékére van bevezetve, de amiket én láttam, ott légmennyiségmérő kuka, szívó cső full retek és ezek jóval a pillangó szelep előtt vannak. Viszafelé hogy megy annyi gáz?
De igazából beszélhetünk egymásnak, szerintem sokat nem fog változni sem az én, sem a te véleményed! Addig, amíg igazán konkrétan nem tudjuk bizonyítani hitelesen bármelyik állítást, addig esélytelen a dolog mindkét részről.
A stopperes mérést én nem igazán tekintem mérvadónak. Remélem nincs harag?! Egyszer olvastam egy olyat, hogy pont egy A Vectra volt az áldozat, szépen sorban levettek róla mindent és folyamatosan mérték padon a változásokat. Először gyári cucc, aztán légszűrő nélkül, aztán légszűrő vissza kipuff nélkül, majd légszűrő és kipuff nélkül. Kipuffnál leömlő maradt lambdaszondáig, onnantól lett levéve katalizátorstól a cucc. Ha jól emlékszem valami 2 lóerő volt a külömbség, akkor amikor mindent leszedtek. Kihangsúlyozom valahol olvastam nagyon régen és nem is emlékszem pontosan. Szal fene tudja mi igaz belőle.
Aúgy meg igazad van, te autód te döntesz.
Amiben én hiszek, az menetszél felhasználása.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Milyen monitort vegyek?
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Synology NAS
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- LG LCD és LED TV-k
- Arch Linux
- További aktív témák...
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R7 3800X 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T3 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
A stopperes mérést én nem igazán tekintem mérvadónak. Remélem nincs harag?! Egyszer olvastam egy olyat, hogy pont egy A Vectra volt az áldozat, szépen sorban levettek róla mindent és folyamatosan mérték padon a változásokat. Először gyári cucc, aztán légszűrő nélkül, aztán légszűrő vissza kipuff nélkül, majd légszűrő és kipuff nélkül. Kipuffnál leömlő maradt lambdaszondáig, onnantól lett levéve katalizátorstól a cucc. Ha jól emlékszem valami 2 lóerő volt a külömbség, akkor amikor mindent leszedtek. Kihangsúlyozom valahol olvastam nagyon régen és nem is emlékszem pontosan. Szal fene tudja mi igaz belőle.