- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Asszociációs játék. :)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Miért ne vegyél gagyi kínai LED izzósort...
- Bambanő háza tája
- PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT.hu
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bati0501
őstag
válasz haddent #37287 üzenetére
Apa olvasta,h a mi G Astra-nk után a H-ban olyan jó ülések vannak,h az újságírók el voltak olvadva...bezzeg abban már jó(?),de az a furcsa,h abban h lehet annyira jó,ha ebben annyira nem?Furcsa.
collie555: Igen,tényleg van olcsóbb,ez a 80 egy erős átlag,de nekem sincs semmi tapasztalatom velük,csak pár hete utánaolvastam egy kicsit,onnan vannak a számok,illetve,h kb. mit lehet kihozni egy sima szívó benzin motorból.
(Sima benzinesnél ~10%-ot tudnak kihozni,míg turbósnál nem nehéz 25%-ot sem,azt írták...ami azért eléggé szép nagy ugrás,és ha ehhez még az is hozzájön,h kevesebbet is eszik és még baja sem lesz a motornak,akkor megérheti azt a pár tízest.Van aki azt mondja,h azért eszik kevesebbet,mert a motor a tuning után alacsonyabb fordulaton leadja a teljesítményét,így nem kell annyira pörgetni.
Viszont diesel motoroknál nagyon durván fel tudják húzni a nyomatékot,2-2.2 literes Ford diesel motort több helyen láttam,h +100 Nm-el megtoldják... És 350 Nm nem lehet rossz egy Mondeóban,S-Max-ban...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- TCL LCD és LED TV-k
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Samsung LE40A536T1F LCD TV képhiba
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- További aktív témák...
- OWON SPM6103 programozható tápegység (0-60V/0-10A) és multiméter
- Fibaro okos radiátor termosztát szett (Fibaro Heat Controller+Temperature sensor) - z-wave
- Xiaomi Yimmy H10 porszivó
- -60% ÚJ Soflow SO X elektromos roller, BONTATLAN
- Secretlab TITAN Evo "Neo Hybrid Leatherette"- Regular - 5 év garancia Bontatlan, új Számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest