Hirdetés
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- N€T0X|N: Talaria tuning: meg kéne tudni állni!
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
válasz
mohabá 007
üzenetére
Mohabá: Nos az a kérdésem, ami adorjant-nek is!
Szóval, csinálnál ilyet pénzért? Mi egy városban lakunk, szóval egy postaköltséggel meglenne 
Vagy! Valahol készítettél erről leírást? Opelforum vagy valami ilyesmi? Ha meglennének az alkatrészek, akkor össze lehetne barkácsolni, ugye én, de szerintem a kollega is sokat használja városban a kocsit, jól jönne.Sajnos a motorokhoz alig értek valamit, az is hiányos...
Jól látom, h a szűrő és a lecsapató bödön két külön egységet képez, vagy pedig "egy rendszeren" vannak?
Télen nem fagy el a párából kicsapódó víz miatt?adorjant: ez elvileg "bóti" cucc, emerikai bütykölgetős papitól, csak a gond, h sokára érne ide és 2x annyiért. Ha valaki megrajzolná, akár skiccen is, meglennének az alkatrészek adatai, pl menetek, furatok, én tudnék CNC-n forgácsolgatni szükséges cuccokat hozzá, ha nagyon kell.
Másik: ha nincs belsőlevegő keringetőm, akkor ezzel az aeroszollal ki tudom pucoválni a rendszert? Tehát radiátor, légbeömlők stb? Azaz nem hab kellene. Meg nem is a "bomba". Tavaly egy ilyen eksön volt a klímásnál 5k, azért kérdem. Mert egy flakon sztem 2x-re elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- HP EliteBook 650 G10 15,6" i5 -1335u, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Ultimate előfizetés akár 4028 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4650
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HP EliteBook 840 G6, G5 14" i5, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szóval, csinálnál ilyet pénzért? Mi egy városban lakunk, szóval egy postaköltséggel meglenne 
Jól látom, h a szűrő és a lecsapató bödön két külön egységet képez, vagy pedig "egy rendszeren" vannak?