Hirdetés
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Declare
őstag
Tovabb kisert ez az akku mizeria azt hiszem
mar nagyon kezdem unni....ez mos mar tul mutat a hobby szintü erdeklödesemen....Azt ugye irtam multkor, h kicsereltettem kb 3 hete az akkut (Bosch silver 72vagy 74 mah). Azt gondoltam szuper problema megoldva....
Vettem egy Ctek mxs 3.8 akkutöltöt, ilyen comfort ledes indikator kiegeszitövel. Felszereltem, feltöltöttem, mentem közben vele kb 3000 km-t, majd most par napja kb csak ilyen 1-2 km ekre hasznaltam, boltba stb...szepidö akkor bicikli

Tegnap az olajcseres tema utan este felnyitottam a motorhaztetöt, mert ott log rajta a cetli, mikor volt pontosan cserelve az olaj, azt akartam megnezni....erre mi fogad?? Hogy az a ledes indikator zöld helyett sargan villog, azaz az akku merülöben.........hat komolyan mondom a guta majdnem megütött....
Multkor ugye megneztem ampermerövel, hogy bezart allapotban a kocsi nem fogyaszt...telefonnal felvettem az ampermerö kijelzöjet vagy 45 percen keresztül, vegigpörgettem a lejatszoval es folyamatosan 0 amperon allt a müszer. Azaz bezarva semmi...indito aramot, amikor csereltek az akkut teszteltek, az jo volt...generator is.
Egyetlen dologra tudok gondolni...amikor kinyitom az ajtot, neki all zümmögni valami a kocsiban (gondolom benzin pumpa), plussz felkapcsol 100 lampa...(rendszamtabla vilagitas, belsö vilagitas, müszerfal, hifi...) Vagy az van, hogy valami zarlatos es szivja az akkut baromira minden ajtonyitaskor, vagy ez a benzinpumpa zümmög nyitott allapotban random sokszor....
Nem tud valaki abban segiteni, hol tudom megnezni, hany amperes fogyasztast kell produkalni egy ilyen H astranak ha kinyitom az ajtot?
Kezd mar elegge elegem lenni....olyan kb, mintha elektromos autom lenne...mindig leshetem, hol van konnektor....

Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z690 i5 13600K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 XT 16GB Aerocool P500B Digi ARGB 850W
- 27% - iiyama G-MASTER G2470HSU-B6 IPS Monitor! 1920x1080 / 180Hz / 1ms / FreeSync
- RGB GAMER PC! i7-13700K / RTX 4080 / Z790 Strix / 32GB 3600MHz / 2TB NVMe / 850w Gold!
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Dell Precision 5511,15.6"FHD,i5-10400H,16GB DDR4,256GB SSD,WIN11,LTE kártya
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
mar nagyon kezdem unni....ez mos mar tul mutat a hobby szintü erdeklödesemen....