- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Samsung DV90DG52A0ABLE hőszivattyús szárítógép
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- bambano: Bambanő háza tája
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
rien
senior tag
Szia!
Nekem már volt ilyen. Benzinkút ajtaja előtt parkoló autómat egy tökrészeg szintén zenész ladás tesó összetörte, meg még egy autót.
A felvett kárösszeg kb. 200eFt lett az enyémbe, a másikba milliós nagyságrendű. Ugyanez a felállás, se kötelező, se vagyon de mégcsak forgalmija se volt a ladának. A mabisz fizette ki a kárt kb. 170eFt-ot.
Mindez kb. 2 évbe telett, mire a rendőrségi ügy lezáródott, bíróság ítéletet hozott és barátunknak lett munkahelye, így biztosított lett a visszafizetés. Asszem ez is kellett hozzá, de azért írtam "offban" mert ezt csak hallomásból tudom a másik autós volt rajta nagyon az ügyön, aztán ő mondogatta menet közben mi hogy áll. Ja és persze Ő is, mármint a másik autós is kártérítve lett. Karácsony környékén érkezett a pénz postán
már nem is számítottam rá, le is mondtam róla.
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- ÚJ Drillpro akkus kéziszerszám készlet Sarokcsiszoló/Ütvecsavarozó/Fúró
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Roborock S5 Max
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 32GB / 1000GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- Apple iPhone 14 Pro / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- Bomba ár! HP ProBook 450 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
már nem is számítottam rá, le is mondtam róla.