Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Vége a mai túrának. Érdekes volt. A Swift után mindegyik lényegesen jobb volt. Pedig ugyan ebben az árban nézegettem Swifteket is. Ezek is rohadtak nem mondom. De pl a legtöbbnek szebb volt az alja mint bármelyik Swiftnek amit eddig láttam. Belsőre ég és föld. Vezetni is jobb érdekes. Azt hittem ,hogy a nehezebb kasztni miatt lomhább lesz. Azért az a +250kg nagyon sok plusz meg persze a - 8Le. De mégse éreztem olyan nagyon rosszabbnak az Astrát. A fék sokkal jobb volt még a legrosszabban is. Ezekben sem volt szervó de könnyebb volt a kormányzása. Pedig nehezebb és a gumik is nagyobbak.
Ezzel kezdtük reggel.
Egy rendőr gyereké az autó. Külsőre nem volt olyan vészes. Az alja nem rohadt , de volt rajta azért rozsda bőven. Mentem vele egy kört. Fék nem volt rossz, nagyon nem tudtam tolni neki mert hideg volt, de elfogadható volt. Nem kopogott , elment kategória.
Egy élmény a belvárosban autót nézni. De azért kipróbáltam. Rohadt mint a dög. De az alja ennek is "szép" volt ahhoz képest. A kuplung olyan mélyen fogott ,hogy le is fulladtam vele. Elég szar volt. Kopogott össze-vissza az autó. A fék alig fogott, és menni sem ment. Pedig ez sem volt üzem meleg.
Külsőre szép volt. Új téli gumik voltak rajta. Új nyáriak a csomagtartóban. Belül is szép volt. Új aksi , új kipufogó. Ami fura volt ,hogy a srác mielőtt oda értem beindította az autót,de nem ment vele. Nem igazán értettem. Tekertem a kormányt álló helyzetben és valami nagyon nyikorgott, kopogott az elejében.Mentem vele egy kört. Kuplung , váltó elment. Srác németben dolgozik. alig van itthon van egy újabb Mondeója.
OPEL ASTRA F 1.4 Classic GL
Írány Göd. Nem ma barnult tesó árulta. Tesóm autófényező. Az autó egy fos volt. Bal oldala nem rég fényezve de egy trágya volt. Mintha én csináltam volna. Belseje is igénytele volt. Más méretű gumik voltak elől mint hátul. Mentem vele egy kört. Toltam neki egy durvább kört. Gyerek nézett is. 395000 egy vicc volt. Ért vagy 200e.Egy utcával arrébb szintén tesó.
Rohadt mint a dög. Brutál módon. De az alja ennek is aránylag szép volt. Ezzel is mentem egy kört persze. Ez ment az összes közül a legjobban. Jó volt benne a fék is, kuplung ami kell. De persze nem kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Playstation 4 FAT 1 TB kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Rohadt mint a dög. Brutál módon. De az alja ennek is aránylag szép volt. Ezzel is mentem egy kört persze. Ez ment az összes közül a legjobban. Jó volt benne a fék is, kuplung ami kell. De persze nem kell.