Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz fero02 #24693 üzenetére

Azzal igazoltam már előzőleg is, hiába :) Igaz nincs plusz költsége csak a szerelés amit legutóbb én csináltam. 3e a próbaműszaki amit a műszaki árából levonnak, ha nem sikerül a műszaki automatán próbának írják be :)

zolikaDB: 2009-ben az előző motorral 0,22 volt most 0,2 az alapjárati és 0,3 volt az emelt ami most 0,18, közben történt egy motorcsere és eltelt 4 év, innen nézve nem rossz az :)

adorjant: most ez is így ment át, a hűtőt tudtam, hogy hibás már nyár eleje óta de csak most találtam belevalót, a féltengely kattogása is már kb a megvétele óta hol előjön hol elmúlik de most már csak egyre jobban kattog így cserés lesz, ezeken kívül ezzel sincs gond és szépen át is ment, semmi hibás, kopott alkatrészt nem találtak :)

2 éve amikor a kézifék miatt nem ment át elsőre kicseréltem a középső hosszú bovdent, összerakva annyit értem el, hogy pontosan ugyanolyan lett mint volt előtte tehát nem annak volt baja de legalább új az is :) A féken kellett állítani, hogy jó legyen csak valahogy az automata utánállító nem teljesen pontos. És még csak az sem szabályszerű, hogy ugyanaz a kerék vacakoljon mert két műszaki két kerék... Most, hogy már a bovden és a tárcsák, betétek is újak így már átment elsőre, de 2 év múlva nem lesz biztos. A kézifék pofái maradtak ki a cseréből, megvettem azokat is de a régiek is alig voltak megkopva így még nem kerültek beépítésre.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés