Új hozzászólás Aktív témák

• deicide

veterán

Lenne kérdésem hozzáértőkhöz.

Júniusban került hozzám a GTC, már akkor is volt pár furcsaság, elektromos bibi, amik feltűntek. Pl ha ment a klíma, hajlamos volt néha villogni a BC kijelzője. Illetve ha az ablakokat húztam fel és felhúzás után megnyomtam a gombot még, hogy biztos fent van-e az ablak, akkor is villog (elhalványodik) a kijelző. Valamint a xenon is mintha vibrálna kicsit, ha pl egy kamion mögé érek, látszik a hátulján, hogy mintha ugrálna a vetített kép. De ezt betudtam az öreg akksi hibájának, mert hogy amikor 1 hétig állt az autó, teljesen le is merült az akksi, nem indult az autó, tölteni kellett. Aztán most volt autóvillamossági szakembernél, aki javította a gázpedál hibát (motormosáskor víz kerülthetett a kábelkötegbe, gondolom az eladó megmosatta, hogy jó nézzen ki...) és akkut is cseréltettem, mert ő is jelezte, hogy nagyon öregnek néz ki. Viszont az említett hibák megmaradtak így azon gondolkodom, hogy nem lehet-e a probléma, hogy a generátor nem tölt megfelelően, ezért van a villódzás, mert ha igen, akkor az új akksi is viszonylag hamar meg fogja adni magát, ha nem tölti vissza rendesen a generátor.
    Szóval érdemes visszavinnem, megnézetni a generátor töltését, vagy hogy esetleg van-e valami rejtett fogyasztó a rendszerben? Vagy csak túlaggódom a villódzást? Esetleg a motormosáskor a generátorhoz is kerülhetett víz, ami a akadályozza a működését?

Új hozzászólás Aktív témák