- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- KISDUCK: Diétás kaja tipp
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- tordaitibi: Moltbook- az AI közösségi platformja
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Okuyama
tag
Opel Vectra B1 Projektem,idáig jutottam
Pár Kép
Hátulja teljesen B2,első fényszórók projektorosra cserélve,Vauxhall hűtőrács, rádió feletti kapcsolók B2 esre kicserélve,anyós ülés kicserélve magasság állíthatóra ,Vauxhall multis kormány + gyári cd lejátszó B2 es gyári hangszórókkal plusz még pár apróság.Egyenlőre ennyi ,amit még szerettem volna az B2 első lökös és 2 küszöbspoiler de azt hiszem már igymarad az autó mert szeptemberben ugynézki típust váltok és eladó lesz .Bár ezekután sajnálok tőle megválni : (
Már ha itt tartok kíváncsi lennék a véleményetekre,egy valóban rendszeresen karbantartott megkímélt állapotú Ilyen Vectra menyit érhet mostanság ? 97 es év végi ,1.6 benzin.klímás elektromos ablak 2 légzsákos stb ..Előző tulajdonos 420 ezret költött rá ami felvan vezetve papírokra mivel körülbelül 5 évig volt a tulajdonában az autó,egy darabig a szervizkönyve is vezetve volt .Én kb 50 ezret költöttem szervizre amióta nálam van + ugye az extrák amiket kapott de ezt nem számolom bele.A Lényeg koppanás mentes futómű ,füstmentes motor .Olajfogyasztása olajcserétől olajcseréig kb 4 dl .Kipufogó rendszer és a gumik teljes egészében új állapotúak .
Új hozzászólás Aktív témák
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Sage BES810 BSS karos kávéfőző
- Welock Smartlock u81
- Secretlab MAGNUS Pro elektromos asztal - FULL EXTRÁS szett (2 monitor kar, PC tartó, kiegészítők...)
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H110M i5 6600K 8GB DDR4 120GB SSD 500GB HDD GTX 1050 Ti 4GB Zalman T3 Plus 400W
- í kilenc! AKCIÓS PRECÍZIÓS KÉSZÜLÉK! 7560 i9-11950H 32GB RAM 1TB SSD Nvidia RTX A3000 6GB 1 év gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD Strix RTX 2060 6GB Rampage SHIVA CM 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 256GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4003
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest