Új hozzászólás Aktív témák

• Okuyama

tag

Opel Vectra B1 Projektem,idáig jutottam

Pár Kép

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

Hátulja teljesen B2,első fényszórók projektorosra cserélve,Vauxhall hűtőrács, rádió feletti kapcsolók B2 esre kicserélve,anyós ülés kicserélve magasság állíthatóra ,Vauxhall multis kormány + gyári cd lejátszó B2 es gyári hangszórókkal plusz még pár apróság.Egyenlőre ennyi ,amit még szerettem volna az B2 első lökös és 2 küszöbspoiler de azt hiszem már igymarad az autó mert szeptemberben ugynézki típust váltok és eladó lesz .Bár ezekután sajnálok tőle megválni : (

Már ha itt tartok kíváncsi lennék a véleményetekre,egy valóban rendszeresen karbantartott megkímélt állapotú Ilyen Vectra menyit érhet mostanság ? 97 es év végi ,1.6 benzin.klímás elektromos ablak 2 légzsákos stb ..Előző tulajdonos 420 ezret költött rá ami felvan vezetve papírokra mivel körülbelül 5 évig volt a tulajdonában az autó,egy darabig a szervizkönyve is vezetve volt .Én kb 50 ezret költöttem szervizre amióta nálam van + ugye az extrák amiket kapott de ezt nem számolom bele.A Lényeg koppanás mentes futómű ,füstmentes motor .Olajfogyasztása olajcserétől olajcseréig kb 4 dl .Kipufogó rendszer és a gumik teljes egészében új állapotúak .

Új hozzászólás Aktív témák