Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bkercso: Társadalmi stabilitás az AI szemszögéből
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Felkonf.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Kadett árak ha én csinálom:
Szelepfedél tömítés + hozzá való spéci paszta: 1k (idő: kb 30 perc volt nekem elsőre...)
Olajcsere: egy jó olaj 6-7k (én konkrétan castrol magnatecet öntöttem bele... ne az olajat sajnáljam már ki belőle... ez 9k/4L), olajszűrő: 1k alatt, légszűrő: 1-1,5k Durván majnem egy tizesbe került, úgy, hogy én csináltam, jah: motortisztítót is öntöttem bele azzal már 12k. Nem nagy meló... olajat leereszteni 1 csavar, olajszűrőt leszedni lehet 700 forintos leszedővel vagy egy nagy csavarhúzót átnyomni rajta és azzal leszedni (ez olcsóbb), a légszűrő csere meg autótól függ vagy pár csavar vagy vmi kis kampó tartja a tetejét.
Vezérműszíjcsere: maga a szíj 1,7k de ez már nem olyan egyszerű mint az olajcsere mert itt holtpontra kell állítani, utána eltalálni a megfelelő feszességet így én elviszem majd szerelőhöz ahol 20-21k a 2 szíj, feszítő görgők, vízpumpa cseréje összesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Építő/felújító topik
- EAFC 26
- Milyen egeret válasszak?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- A CannonKeys felkavarja a slim profilos billentyűzetek állóvizét
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Milyen autót vegyek?
- BMW topik
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- Dell Latitude 5290 i5 8350U, 8GB RAM, SSD, jó akku, EU bill., szép állapot, számla, 6 hó gar - 12.18
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Új és régi konzolok Okosítása és Szoftveres szintű javítása - Már 12.52 FW-s PS4-ek is!
- Bomba ár! Dynabook Portege X30L-J - i7-1165G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest