Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
#TOTTI
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Most rendeltem egy ilyesmi kábelt 10e-ért, na nem műszer, mert a Volkswagenekkel csak a baj, van. Eladás előtt ki kiütöm ami olyan!
Ilyen hibák vannak mint féklámpa kapcsoló havonta bedob egy hibát, akkor benzingőz visszavezetéssel vannak bajok, átáramlás nem megfelelő. Ezt már szétszedtem kifújtam sűrített levegővel, magától elmúlt a hibajelzés.
Opelem volt eddig csak, nem volt hibakódom, igaz most nem használom az autót de kicsit zavaró az 1-2 piktogram ilyen aprócseprő szarságok miatt.Tört Bosch ESI Tronic üzemel szépen, 95%-ra megoldás.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Filmvilág
- Spórolós topik
- Futás, futópályák
- Építő/felújító topik
- Exkluzív órák
- Megjöttek Magyarországra a Redmi Note 15-ök, január 22-től ennyiért kaphatók
- Mobil flották
- További aktív témák...
- Vadonatúj, bontatlan iScooter i9Max elektromos roller, 1 év gari 35 km/h
- Jura Impressa C5 automata kávéfőző
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- 3M füldugó 50 pár (100db) eladó
- Eladó új, hibátlan állapotú, EGYSZER SEM HASZNÁLT ASUSINSEARCH OF INCREDIBLE EXTERNAL SLIMDVD-RW SDR
- Apple iPhone Xs 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás! Samsung Galaxy A15, Samsung Galaxy A25, Samsung Galaxy A35, Samsung Galaxy A55
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen,MS4120
- SteelSeries Apex Gaming billentyűzet, német, RGB
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2022 M2 8GB 512GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ilyen hibák vannak mint féklámpa kapcsoló havonta bedob egy hibát, akkor benzingőz visszavezetéssel vannak bajok, átáramlás nem megfelelő. Ezt már szétszedtem kifújtam sűrített levegővel, magától elmúlt a hibajelzés.