- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ontheground: Egyszerű internetrádió vevő vékonykliens,retro gép alapon 64MB CF/SD/Pendrive-ra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Tomasz72: Jimi home multiméter
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tomoty
senior tag
válasz
Jim Tonic
üzenetére
Megpróbálok utoljára írni erről!
Teljesen felesleges szócséplés volt már a végén. De ha valaki akarja, akkor kezdhetjük újra
.
Én tudom, hogy 1.8-as szívóbenzinemmel 8 sec körül futom a százat 10.4 helyett ami cirka 300eFt-omba van. A stopper nem hazudik. Hoztam (dyno)grafikont-videót-képeket-árakat. Gyorsulásról és dinamikáról volt szó, és nem nyomatékról meg fékekről vagy a sarki örömlányokról. Felesleges oldalakon keresztül megpróbálni fogást találni a másikon. Nekem ez már kicsit sok volt.
Más kipufogóra költ el 150-200eFt-ot, megint más hifire több százezret, valakinek meg a dízel befecskendezőire még ennél is komolyabb összegek mennek el. Kinek a pap, kinek a papné
.
A lényeg: Az autóm hozza azt amit vártam, jelen teljesítményével tökéletes számomra!
Azért még 1* a videóim
(mert azért büszke vagyok rá
):
[100-200]
[0-110]
Össze lehet hasonlítani saját verdával, és mindenki levonhatja a konzekvenciát (ha lehet már magában), hogy megér-e 300eFt-ot egy ilyen átalakítás.
Én részemről mostantól lezártnak tekintem ezt a vitát.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4531,90% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Honor Pad X8 64GB, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z790 I9 13900K 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 Super 16GB Lian LI LANCOOL 207 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
.
):