Hirdetés
- MasterDeeJay: Asus B150-Plus D3 coffeetime mod! (DDR3)
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- Gurulunk, WAZE?!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Cola111
üzenetére
felhívom őket, titkárnő nagy komolyan nekilát időpontot egyeztetni több napra előre. hát jó, legyen. odaérek fél órával korábban, üres az udvar... ha ennyire nincs munka, minek játsszák meg a nagy cég vagyunk, sok melóval c. műsort?
tavaly meg majdnem erőszakkal kellett őket rábeszélni, hogy rendesen, az előírásoknak megfelelően fújják fel a gumit, ne csak az általuk elképzelt 2.2-re.
és hasonlók...ehhez képest Pestfaluban volt olyan, hogy a város egyik végéről felhívtam őket, hogy mennék, mire odaértem a fehérvári útra, ki volt nyomtatva a munkalap, nem is hagyták, hogy leparkoljak, lendületből be az emelőre. 7 perc alatt cseréltek kereket és fizettem ki.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tomason TN16 Bright Silver 8x18/ET40 - Hankook Ventus Prime4 225/55 R18 DOT 0624 + TPMS+felni kupak
- Elektromos Roller KIXIN HX X8
- NOLAN N91 EVO Louis Special bukósisak N-COM B601S kihangosítóval
- Sage Barista Touch garanciával/ 2x lefőzés csak!!
- Jura C60 I Szervizelve I Easy-cappuccino fej I 3 hónap garancia I Számla I Beszámítás
- 27% - Dell Alienware AW2524HF 500Hz GAMING IPS Monitor! 25" 1920x1080 / 0.5ms / FreeSync
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro 128GB Black Titanium Karcmentes állapot 91% akkumulátor
- Lenovo Thinpad üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával - 03.11.
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest