- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: MyHeritage DNS teszt: most csak 33 euró
- Klaus Duran: JBL wave beam 2
- hcl: Xiaomi pumpa pumpálás
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
válasz
Jim Tonic #12348 üzenetére
Ez egy izgalmas kérdés lesz, szerintem fogjuk még páran vakarni a fejünket. Ugyanis az történt, hogy az abevjava-ban nem a 0953-as hanem a 0953-1042-es űrlapot kellett kitölteni a kocsi miatt. Ez látszólag egy űrlap, de az abevjava erről nem tud.
Úgyhogy azt az oldalt, amin bevallottam az autót, a program nem nyomtatta ki, mert kétszer kellett volna ráklikkelnem a nyomtatásra és én ennél több iq-t feltételeztem róluk. Ergo van egy adónemem, amit befizettem, de nem vallottam be, közben eltörölték. Na most követtem el szabálysértést vagy nem? bogarásszák ki, ha akarják
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone SE 2020 64GB, Yettel függő, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest