Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• _seth_

veterán

válasz TasiA #10099 üzenetére

Vezettem B2 vekit 2.2-es mocival nekem meg ugye 2.0 van és azt a nagy többletet nem vettem észre... sőt... végre is hasonlót megy (ami talán váltó miatt lehet), gyorsulásnál érezhetően nem jobb (gyári adat is csak 0,5 mp eltérést mutat amit bent ülve észrevenni kb lehetetlen), max nagyobb de a többet eszik sem nagyon áll fent.... kicsit csiszoltak rajta, erősebb is kicsivel de ugye még 10% sincs az eltérés, talán ismtélem talán erősebb de ezt észrevenni nem egyszerű...

+ Amit nem értek: nagyobb térfogat és mégis jobban kell pörgetni.

Ugyanakkor: ha valaki el akarja cserélni a Z22SE mociját az én X20XEV mocimra és megoldja a papírmunkát benne vagyok :D De akár komplett autót is cserélhetünk ha hasonló felszereltségű (na jó: min annyit tudjon) mint az enyém :D

Ellenben a V6 az már V6... igaz, hogy alig megy jobban ( na jó 8,5s a gyorsulása) de sokkal többet eszik és sokkal többe kerül :D

Nem, hogy lenn egy jó öreg C20XE a motorháztető alatt! :) De még a C20NE is messze jobb lenne mint pl egy 1.6-os... hiába nehéz a b veki az a motor 2000 alatt már húz rendesen :) De jó is volt a kadett.... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés