- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Régi VGA, HDMI és a felbontás
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Flashback: Rezsicsökkentés?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Opel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
_seth_
veterán
Vezettem B2 vekit 2.2-es mocival nekem meg ugye 2.0 van és azt a nagy többletet nem vettem észre... sőt... végre is hasonlót megy (ami talán váltó miatt lehet), gyorsulásnál érezhetően nem jobb (gyári adat is csak 0,5 mp eltérést mutat amit bent ülve észrevenni kb lehetetlen), max nagyobb de a többet eszik sem nagyon áll fent.... kicsit csiszoltak rajta, erősebb is kicsivel de ugye még 10% sincs az eltérés, talán ismtélem talán erősebb de ezt észrevenni nem egyszerű...
+ Amit nem értek: nagyobb térfogat és mégis jobban kell pörgetni.
Ugyanakkor: ha valaki el akarja cserélni a Z22SE mociját az én X20XEV mocimra és megoldja a papírmunkát benne vagyok
De akár komplett autót is cserélhetünk ha hasonló felszereltségű (na jó: min annyit tudjon) mint az enyém 
Ellenben a V6 az már V6... igaz, hogy alig megy jobban ( na jó 8,5s a gyorsulása) de sokkal többet eszik és sokkal többe kerül

Nem, hogy lenn egy jó öreg C20XE a motorháztető alatt!
De még a C20NE is messze jobb lenne mint pl egy 1.6-os... hiába nehéz a b veki az a motor 2000 alatt már húz rendesen
De jó is volt a kadett.... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Kicsi, USB-C, több protokollt támogató Xiaomi töltő jelent meg
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Hardcore café
- NIOH 3
- Napelem
- A Sony bemutatta eddigi legjobb zajszűrős fülhallgatóját, itt a WF-1000XM6
- Forrmell.enn
- További aktív témák...
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Xiaomi Robot porszívó S40C, Bontatlanul, eladó!
- AMX MD 702BL Touch - Érntős - falra szerelhető érintőpanel helységvezérlésre
- B-Twin Rockrider 340 26-os férfi bicikli. NEM TUDOM VINNI SEHOVA
- Eladó Noblechair Epic gamer szék
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4533
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4368
- Gamer egerek és billentyűzetek kitűnő árakon!
- Dell Latitude E7270,12.5",HD,i5-6200U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
De akár komplett autót is cserélhetünk ha hasonló felszereltségű (na jó: min annyit tudjon) mint az enyém
De még a C20NE is messze jobb lenne mint pl egy 1.6-os... hiába nehéz a b veki az a motor 2000 alatt már húz rendesen