Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Integra

titán

válasz EQMontoya #44162 üzenetére

na jó, de egy 98-as autónál ilyen még nem volt, az ottan direkt gázpedál a motorra kötve :)
    anyám új jazz-e egy.. khm.. nem mondok róla semmit inkább, nem szeressük egymást, agyonszervósított kormány, érzéketlen gázpedál, rálehelek a fékre és lefejelem a kormányt, semmi progresszív fékpedál működés... közenincsenhondához történet.. de anyám imádja.. erre van igény ma. :U

jah, nézem az új autókat, 300le sport verziók, megnézem az adatokat és pislogok, a teljesítményhez képest alig mennek. túlsúlyosak és az euro norma megöli az egész örömautózást.

zoli:
    esküszöm, tényleg komolyan kértem.. most is tartom magam hozzá, hogy valamiért nem úgy gyorsul ahogy régen (majd egyszer padon lemérem).. de ő azt mondja, hogy de, hibátlan az autó. ami igaz is, ő szervizeli 10 éve.. :) azt mondta elszoktam a gyenge autóktól. ez igaz is. de akkor is :) na mindegy, szuper kis autó, óra szerint 234e km (szerintem inkább 280e körül lehet), gyári hibátlan állapot, soha semmi sem ment tönkre 15 évesen, csak kopó alkatrészek cseréje.

Új hozzászólás Aktív témák