Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz
EQMontoya
üzenetére
na jó, de egy 98-as autónál ilyen még nem volt, az ottan direkt gázpedál a motorra kötve

anyám új jazz-e egy.. khm.. nem mondok róla semmit inkább, nem szeressük egymást, agyonszervósított kormány, érzéketlen gázpedál, rálehelek a fékre és lefejelem a kormányt, semmi progresszív fékpedál működés... közenincsenhondához történet.. de anyám imádja.. erre van igény ma.
jah, nézem az új autókat, 300le sport verziók, megnézem az adatokat és pislogok, a teljesítményhez képest alig mennek. túlsúlyosak és az euro norma megöli az egész örömautózást.
zoli:
esküszöm, tényleg komolyan kértem.. most is tartom magam hozzá, hogy valamiért nem úgy gyorsul ahogy régen (majd egyszer padon lemérem).. de ő azt mondja, hogy de, hibátlan az autó. ami igaz is, ő szervizeli 10 éve..
azt mondta elszoktam a gyenge autóktól. ez igaz is. de akkor is
na mindegy, szuper kis autó, óra szerint 234e km (szerintem inkább 280e körül lehet), gyári hibátlan állapot, soha semmi sem ment tönkre 15 évesen, csak kopó alkatrészek cseréje.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Nokia 4.2 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3235
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3917, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest