- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
concret_hp
addikt
válasz
FehérHolló #31192 üzenetére
gyűlölök ilyenkor az utcára menni
szerencsére pár éve sikerül úgy rendezni a dolgokat, hogy mitulá báti utáni 3 hétbe ne nagyon kelljen mennem sehova. utálom, hoyg mindenhol végtelen tömeg van és ami ezzel jár.
szerencsére legalább végtelen rokonlátogatás nem vár rám(nem direkt válasz akart lenni, csak ez jutott eszembe az ünnepi hangulatról)
és persze amilyen balf@sz voltam, csomagoló papír 1 deka sincs itthon
-
pohár
félisten
válasz
FehérHolló #31192 üzenetére
IHB?
-
FehérHolló
veterán
Ünnepi a munkamorál az irodában.
-
BlacKSouL
addikt
-
Viszlát
addikt
válasz
BlacKSouL #31188 üzenetére
A helyedben indítanék saját blogot Napi Sírás néven, aztán ott kedvedre nyomathatnád a folyamatos károgást. Persze itt is elfér, de úgy talán még pénzt is kereshetnél vele, MO-n nemzeti sport a panaszkodás, tuti lenne jó sok látogató. Ráadásul ki se kell mozdulnod érte, szóval kész főnyeremény...
-
BlacKSouL
addikt
Akkor ez most ilyen privát topic lett mára?
-
BlacKSouL
addikt
Mennyi finomság egy tenyérnyi készítményben. Mondjuk ittott elvesztem a zárójelek nyitása és zárása kapcsán, de azt hiszem sikerült a beágyazott függvényeket is megvizsgálni.
Az egyik titkos kedvencem a Ha-prot húspótló por.
mod: amit még maga Gugol sem ismer: "A keresett kifejezés (húspótló por "Ha-prot") egyetlen dokumentumban sem található meg." -
ToBeY
nagyúr
Még 1éves sincs a samsung ledtv-m és tunerhibás ez gáz.De szerencsére kijönnek valamikor és kicserélik a tunert.
-
BlacKSouL
addikt
"A "Note II-őt" valami olyasmi, mint az "mp3-rom" és a "CD-dét"?
"
Ettől majdnem teleköptem kávéval a klavit.
-
BlacKSouL
addikt
Gondoltam villámgyorsan nekilátok a melónak... 11perc alatt 9 db levelet tudott kiköhögni a szerver. És csak tölt, csak tölt...
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #31177 üzenetére
nem ...-nak néz ki, hanem az.
-
bobsys
veterán
bajdovej csak lett HTC 8x meg egy Galaxy S2 a felesegnek. Elofizetehez adtak. HTC $50 Samsung $0 2 eves husegnyilatkozattal. A trukk az, hogy igy 20 honapig havi $34 hozzaadodik a szamlahoz. 20 honap utan meg lesz a normal elofizetes osszege.
-
djdaniel
senior tag
válasz
FehérHolló #31174 üzenetére
Elolvastam.
-
djdaniel
senior tag
válasz
fokukac #31158 üzenetére
Engem az összes ilyen reklám zavar, ezért használok Adblock Plus-t
-
tildy
nagyúr
Egyre erdekesebb lesz regi poltopikokba beleolvasgatni...
-
Tim82
félisten
válasz
FehérHolló #31169 üzenetére
Ha van valamilyen speciális szerződés erre a két bank között, akkor valóban nem.
-
Tim82
félisten
válasz
JDM_Style #31167 üzenetére
Lehet, hogy én tudom rosszul, de tudtommal egy bankfiókban csak az adott banknál vezetett számlára lehet befizetni. (Eléggé nonszensz dolog is lenne, ha bármelyik bank fiókjában bármelyik másik banknál vezetett számlára lehetne.)
Gondolom, inkább befizetett az illető a saját takszövös számlájára, majd megadott egy készpénzátutalási megbízást a Te OTP számládat megjelölve kedvezményezettként.
-
Tim82
félisten
-
válasz
parandroid #31161 üzenetére
ez a mai botrányos... de nem is csak mától van, szóval kénytelen voltam én is kiszűrni.
-
parandroid
félisten
válasz
fokukac #31160 üzenetére
Engem egyedül felül zavar, ott viszont notin is, sőt főleg azon, mert fölöslegesen lejjebb tolja a lényeges tartalmat. Asztali gépen nem gond, mert "kisablakban" böngészek, az meg kb 1024 px-re van állítva, függőlegesen meg megvan az 1080 px. Ott inkább csak az ilyen erotikus színű hirdetések báncsák a szememet, mint amilyen a mai is.
p
-
fokukac
nagyúr
válasz
Viszlát #31153 üzenetére
szerencsére ilyennel még nem találkoztam...
amúgy képzeljétek, szabin vagyok, ~3 hét munka nélkül, istenkirályság. SZerintem még sosem voltam ennyi ideig távol... Kár, hogy tél van, és igazán nem nagyon lehet semmit se csinálni... Na mindegy, talán kisüt majd a Nap valamikor...
Kéne elcsípni valami last minute jegyet valahova, ahol meleg vna.
Kár, hogy ha visszamegyek, ugyanúgy fog minden folytatódni, ahol abbahagytuk, kb. 2 nap után nyoma nem lesz a pihenésnek.
-
Viszlát
addikt
Van valami elbuvolo abban, hogy fel nyolckor telefoncsorgesre ebredek, a vonal tulso vegen Soumahali Chakraborty, aki cseszett nagy gomboc curry-s rizzsel a szajaban igyekszik nekem valami angolhoz hasonlo nyelven elmagyarazni, hogy elkuldene a csiviimet egy olyan munkara, amihez rohadtul nem ertek, csak hat beleje van irva, hogy itil, o ezt meglatta es a maradek harom oldalnyi baromsag egyaltalan nem erdekes, meg az sem, hogy a rizsbol a fulebe is jutott, mert egyszeruen nem erti meg a humanijiorszikszpironszdujuhevinenitilenvajromentdujuhevhaumeni kerdesere adott, vegtelenul velos valaszomat, hogy twelve vazze, o visszakerdez, hogy "dvandi?"...
-
BlacKSouL
addikt
Az meredek, hogy a relatív páratartalom már megint 23% ?
Tavalyi rekord 16%. Köhögés, szemszárazság, szemfájás, szájszárazság, torokkaparás, meg efféle egyértelmű következményei vannak. Sajna egy 168 m2-es irodában egy 15k Ft-os ultrahangos hidegpárásító kevéskének tűnik. Hiába párologtat el 5 liter vizet 8 óra alatt.
Cserébe otthon beavatkozás nélkül nem megy 55% alá, és légszárítóval is nehéz 46 alatt tartani.
Pedig ott is meg itt is radiátor van, kvázi távfűtés.Ja, egészségügyi alsó határérték 30%
Mondjuk hiába van kint köd, pára, latyak, lucsok, meg izzad még a beton is, ha a szellőztetés kb. hetente egyszer van 2x 8cm-es résen keresztül 3 percig. -
válasz
Winner_hun #31147 üzenetére
Megtörtént, már idebent sikerült 40 perce.
-
Winner_hun
félisten
Talpra magyar!
-
NoLF
veterán
válasz
JDM_Style #31135 üzenetére
takszövből OTP számlára utalni minimum 1 nap. takszövnél 3-4 körül zár a GIRO és másnap 7kor nyit, ehhez egy munkanapot kell számolni és akkorra ér oda.
legalábbis mikor ott dolgoztam így volt, de most belegondolva az már nem most volt sajnos...
mikor még a papíron beadott átutalásokat kellett kézzel begépelni a számítógépbe, s 20 évesen ott pötyögtem a számokat egész nap szinte ezrével, keveset lehetett tévedni...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #31143 üzenetére
HI!
hidd el NKed meg boven an,
udv
neduddki
p.s. mmaj emlekzz szavaimra:- )
-
7
addikt
válasz
Winner_hun #31141 üzenetére
Csak 3 és féllel több, mint amit naponta lenyomtam szombaton és vasárnap. És amit most hétvégén is megejtek.
-
Winner_hun
félisten
15,5 óra munka, mi az
-
válasz
kételkedem #31138 üzenetére
Szolnokon már van kártyás rendszer, vagy legalábbis hasonló.
-
kételkedem
addikt
tildy blogja az index blogketrecében:
[link] -
FehérHolló
veterán
-
JDM_Style
tag
Ha még ma utaltak takarékszövetkezetből OTP-s számlára, akkor az ma még megérkezik? 13:55 körül lett elindítva az utalás
-
fokukac
nagyúr
287 az euró, sirály.
-
zoltanz
nagyúr
Nemtudom volt -e már.
Az MTV 1-2 műsora megy online a weboldalukon. -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #31128 üzenetére
szep lehetett
-
FehérHolló
veterán
Köszönöm mindenkinek a véleményét/ötletét!
fokukac: Így magyarázta ki Árpi?
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #31118 üzenetére
az mijazhogy shamphinyhon
-
fokukac
nagyúr
válasz
FehérHolló #31120 üzenetére
a zene...
ví ár dö sampionsz. -
ClayMore
aktív tag
válasz
ha a friss nem elérhető akkor :
[link] -
concret_hp
addikt
válasz
annak üvegíze van
-
Lortech
addikt
válasz
Ha a minőség szempont, én mirelitet (Iglo jó, de a konzerveknél még az olcsóbbak is jobbak) ajánlom kukoricából ill. borsóból, gombából pedig csakis frisset. A konzerv cuccok elég ócskák, a kukorica konzerv ízű, a borsó is, ráadásul túl puha, alig emlékeztet az eredetire. Gombából kizárólag frisset, max. 10 perc 25 dkg csiperkét elkészíteni abálással együtt. A konzerv gombák hulladékok.
fokukac: már Amszterdamban otthon érezhettem magam, elég sok hazatérő vendégmunkás volt, abból az igazi tajparaszt, nagyhangú, izzadságszagú fajtából. Hallhattam a fikázást, elégedetlenkedő, ironikus megjegyzéseket, hogy minden és mindenki milyen szar, hülye stb.
-
fokukac
nagyúr
válasz
sampinyonban nekem ez a kedvencem
[link] -
FehérHolló
veterán
Tudtok-e jó minőségű borsó, sampinyon, illetve kukorica konzervet és/vagy "befőttet" ajánlani?
(Befőttön természetesen az üveges kiszerelésű konzervet értem.)
-
Lortech
addikt
Pöcökegér vs. touchpad erősen gép, megszokás és egyénfüggő. Az öreg Dellemen a touchpad alapból nagyon sima volt, de mostmár egészen tükörsimára köpott, nyomni egyáltalán nem kell, leheletfinom érintéssel is egyenletesen mozog, gyors, pontos és hangtalan. Sokszor elképednek rajta kollégák, akik látják (vagy pont hogy nem látják
), milyen sebességgel dolgozok vele.
Végre hazaértem a messzi Ámerikából. 9 óra a rohadt kényelmetlen A330-on, a belső sor belső üléseinek egyikén, egy alapból hosszú munkanap után. Előttem mögöttem lévő 3 sorba összesűrítve csecsemők, kisgyerekek, szegények végigbömbölték az utat, egy arab kisfiú végigrúgdosta a háttámlám és kétszer a fejemre is mászott
.
Majdnem eret vágtam, pedig elég jól bírom az utazást, a gyereksírást, zajt, kényelmetlen üléseket, nulla helyet.
Online checkinkor csak néztem, hogy helyválasztás azonos kategórián belül 40$.. De utólag már nem is tűnt olyan drágának. -
neduddki
nagyúr
-
ClayMore
aktív tag
mi a legjobb ingyenes file visszaállító progi amit ismertek?
-
köszönöm NoLF és tildy
mivel letettem a nexus 7 projektről, ezért helyettesítenem kell majd egy nexus 4-gyel, mert kicsit elegem van már a desire-ből, kezd az élettartama vége felé közelíteni
most így munkahelyváltás, meg karácsony előtt nem nagyon akarok beruházni, de tavasszal akttuális lesz, és a ph előrejelzése szerint kb 50k a különbség a western-european és a magyar ár között. szóval ha valamelyikőtöknek esetleg módjában áll (pl tildynek márciusban
) akkor elképzelhető, hogy tudtok nekem egy ilyet importálni?
gondolom mondani sem kell, de a pénzt természetesen előre utalom.
-
ClayMore
aktív tag
érdekes kis térkép a londoniaknak:
link
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Autós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elkészült és telepíthető az Android 16
- Milyen notebookot vegyek?
- E-roller topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged