- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- urandom0: Új kedvenc asztali környezetem, az LXQt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lortech
addikt
Pöcökegér vs. touchpad erősen gép, megszokás és egyénfüggő. Az öreg Dellemen a touchpad alapból nagyon sima volt, de mostmár egészen tükörsimára köpott, nyomni egyáltalán nem kell, leheletfinom érintéssel is egyenletesen mozog, gyors, pontos és hangtalan. Sokszor elképednek rajta kollégák, akik látják (vagy pont hogy nem látják
), milyen sebességgel dolgozok vele.
Végre hazaértem a messzi Ámerikából. 9 óra a rohadt kényelmetlen A330-on, a belső sor belső üléseinek egyikén, egy alapból hosszú munkanap után. Előttem mögöttem lévő 3 sorba összesűrítve csecsemők, kisgyerekek, szegények végigbömbölték az utat, egy arab kisfiú végigrúgdosta a háttámlám és kétszer a fejemre is mászott
.
Majdnem eret vágtam, pedig elég jól bírom az utazást, a gyereksírást, zajt, kényelmetlen üléseket, nulla helyet.
Online checkinkor csak néztem, hogy helyválasztás azonos kategórián belül 40$.. De utólag már nem is tűnt olyan drágának.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- BONTATLAN GARANCIÁLIS ÚJ M4 APPLE MACBOOK AIR M4 256GB 16GB RAM
- Playstation 5 lemezes - Gran Turismo 7, Tony Hawk's Pro Skater 1-2 eladó!
- ROG Ally (2023) RC71L + JSAUX HB1201S
- Vadonatúj, bontatlan iPhone AIR 256GB fekete és kék KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 3D nyomtatás kiváló minőségben / számlával / akár 9 színnel / széles anyagválaszték,
- UTOLSÓ DARABOK - REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
- 150 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060 (FOGLALVA)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Apple iPhone SE 2022 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3447, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest