- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #31496 üzenetére
Teljes Budapestre neztem, nekem ez a logikus, azzal nem szamoltam, ha valaki csak 1 keruletet nez. Az m1-m7t ismerem, Orsrol jartam anno orsre. Marmint Ors Vezer tererol Budaorsre, tomegkozlekedessel, ceges busszal. kb 1 ora, 1 ora 15 perc.
En sokallom. Nem kicsit. Kicsivel tobb mint fele ennyiert is vannak mar uj epitesuek.
Bandus: hogy lett nekik ebbol a vegen 120. 95+10 nalunk 105, nem 120?!
95ert mondjuk nagyon teteje, de meg talan elfogadhato ar. Nekem legalabbis. De nem az en penzem, csak gondoltam szolok, az a 20-30 extra, ami a zsebben marad havonta , neha jol tud jonni.
-
tildy, tényleg, de sajnos nem ilyen egyszerű a dolog, elhiheted nekem, lassan egy hónapja bújom ezeket a hirdetéseket
ahogy hp úr is mondja, rögtön változik a helyzet, ha ezeket leszűrjük a 11. kerületre, és rögtön nem lesz szinte semmi. óbudát nem ismerem, de első keresésre ott sem találtam 50 nm körüli újépítésű lakást.
a legnagyobb probléma, hogy ragaszkodnánk a 11. kerülethez, és valószínűleg ezt kell feladnunk. ilyen szempontból a 3. kerület talán jobb is lenne, ha barátnőm úgyis kocsival járna dolgozni, én epdig a szentendrei úton dolgozom januártól, ahova egyszerűbb onnan eljutni, mint a 11-ből. de eléggé megszerettem ez alatt a 6 év alatt a helyet
[link] ez volt a kinézett albink, amit lecsekkoltunk. tegnap délig kellett volna visszaszólniuk, de nem történt meg. gondolom a másik jelentkező, akinek számlával kellett volna a lakás így cégen keresztül tud annyit fizetni, hogy a tulaj leadózva is jobban jöjjön ki. szóval ilyet keresünk, és itt, vagy óbudánreméljük az elkövetkezendő hónapban felbukkan valami amire lecsaphatunk. persze fontos, hogy bútorozva legyen, se kedvünk nincs felvállalni a bebútorozással kapcsolatos költségeket és későbbi bonyodalmakat, se pénzünk jelenleg
nade majd lesz valami.
-
ezek tényleg szépek, de ha megnézed a linkjeidet: 70k-ért az egy 32nm-es lakás, mi 50nm-ről beszéltünk.
a legutolsó pedig tökéletes lenne, ha lenne két autónk, mert tömegközlekedésileg katasztrófa a dolog sajnos. jó közlekedéssel, 50 nm körüli újpítésű lakás annyiba kerül amennyit írtam, a 11. kerületben. és egyelőre nem akarunk elköltözni innen, bár a végén lehet, hogy kénytelenek leszünk.
-
tildy
nagyúr
válasz
concret_hp #31485 üzenetére
Tenyleg? Nem hinnem.
Ezt az epuletet pl. azutan huztak fel, miutan vegeztem 2004-en a kandón.
70 ezer.
Ez a 11.kerben garazzsal (lehet azt pluszban fizetni kell) 65.
Sajnos valosagtartalmat nem tudok ellenorizni, de ez alapjan ugy latom 60-65 kozt is van normalis ,, ujepitesu egyszobas alberlet. A realis ar pedig kb ennyi egy 1-1.5 szobásra, max 80 korul. De nem 120. -
ToBeY
nagyúr
Adott egy film amin 3 hangsáv van,hogyan tudom kitörölni a két hangsávot ami nem kell?
Vagy beállítani,hogy a 3, hangsáv legyen a default? -
Azt még esetleg érdemes beleszámolni hogy a garázshely 15-20 ezer szokott lenni havonta. (mármint egy rendes mélygarázsos beálló)
Szóval ha 80 az albérlet + 20 a garázs akkor még nem annyira valótlan árak ezek szerintem.
(illetve most félév kezdéskor gondolom páran keresnek albérletet szóval van kereslet is ami nem tesz jót az áraknak)
A rezsit 30ból meg lehet úszni még télen is szerintem. Mi is egy ilyet bérlünk és nem szokott több lenni.
És félreértés ne essék nem mondom hogy olcsó mert szemétmód drága de ennyibe kerül sajnos. -
bobsys
veterán
Van valami olyan website ahova ha felrakok egy kepet akkor esetleg talan-talan megkeresi azokat a siteokat ahol hasonlo kep van? Vagy ez meg csak alom?
Van egy kaputelefon itten amit senki nem bir felprogramozni nekunk (igy nemtudnak hozzank csongetni), de nem talaltam leirast a cucc neve (Luminex visitor phone entry system) alapjan. -
tildy
nagyúr
válasz
bandus #31449 üzenetére
Oke , uj epites, de nem draga poppet? Csak 150et (rezsivel) lakasra kiadni? Egy ember egyhavi fizetese. LEgalabbis nekem az lett volna.
Oke, mondjuk mindenki azt csinal amit akar, de 1.5 szobaert , amibol egyik nappalis-konyha ( ruhakat ott nem nagyon tarthatsz) , azt en poppet soknak tartom. -
fokukac
nagyúr
Gyerekek, ez az Argo kurvajó film lett. Ajánlom.
-
BlacKSouL
addikt
alattomos és olcsó poén lenne, hogy pina, de sajnos ez attól fosabb év volt, hogy ne éljek olcsóbbnál szarabb dolgokkal 31 23:59:59-ig.
Lassan másfél éve annyira szeretnék unatkozni. (Közben meg még jó pénzt is keresni) -
passzolom, hogy mibe faj, mert a kozos koltseg tartalmazza, es arra altalaban nem kell rafizetni. ez az ilyen ujepitesu hazakban egy kozponti gazkazannal van megoldva. regebbi panelekben meg altalaban tavfutes, ami nyilvan dragabb.
de ezek a lakasok nyilvan csak ket fore kenyelmesek, azaz baratnovel, ha csak valaki nem a nappaliban akar aludnimajd linkelek geprol par peldat.
-
giigz
veterán
Aki használja az OTPdirekt-et, és van webkártyája, le tudjátok kérdezni az adatait?
-
ScrapUnit
aktív tag
Tudja valaki, hogy szállít-e csomagot ki hétfőn a posta? Pénteken feladtak egy pakkot utánvéttel és jó lenne tudni, hogy megkapom-e hétfőn, vagy csak szerdán ér ide? Szerdán pont melóban leszek mikor hozná a postakocsi
-
ScrapUnit
aktív tag
válasz
FehérHolló #31452 üzenetére
Hogy mik nincsenek szombat este Pesten!
-
FehérHolló
veterán
Úgy döntöttem, hogy eleget punnyadtam benn, felkerekedtem hát sétálni egyet.
Alig tettem meg pár métert az utcánkban, a nyakamba borítottak a szomszéd önkormányzati bérház harmadik emeletéről egy félig teli szemetest. Utána késsel megfenyegetett egy entitás a Mester utcán, aki szerint ráadásul még tezsvírek is vagyunk. Miután elmeséltem neki, hogy jelen körülmények között ezt nem gondolhatja komolyan (forgalom, rendőrkapitányság közelsége), sértetlenül folytathattam utamat. Dunán át, lágymányosi kampuszon és infoparkon körbe, vissza villamoshoz, villamosra fel. Elindult a gép, egy pár éve az erdőből erőszakosan a városba telepített horda (=idősebb romák) pedig úgy gondolta, hogy ideje rágyújtani. A négyeshatoson.
Mi a fene ütött az emberekbe? Mindenki hót sötét lett? -
Mawyx
őstag
Rommá unom magam, minden pang.
-
ajj, úgy néz ki a tegnapi lakást elhappolták előlünk
pedig igen csak jó lett volna ha az összejön, legfőképpen azért, mert ez volt az egyetlen amerikaikonyhás, hálószobás, kocsibeállós, 50 nm körüli újépítésű lakás a 11. kerületben :/ remélem januárban kerül fel hasonló, mert a hó végén nekem mindenképp dobbantani kell a koliból.
de ha esetleg valaki valahonnan tud hasonló paraméterű lakást feltétlenül keressen meg
-
FehérHolló
veterán
válasz
FehérHolló #31418 üzenetére
Ez storno, az ajánlott (2000+ mAh) akksi egyáltalán nem párszázas tétel. Így már érthető a hiánya.
Azért jól esett elégedetlenkedni. -
venember83
nagyúr
Megkésett karácsonyi klip: [link].
-
Mawyx
őstag
válasz
VoDaFoNe #31376 üzenetére
Nálunk is ez a szokás.
Én megkaptam a hőn áhított nadrágot meg zoknitAmi meglepi volt, az egy pléd meg élelmiszer, csupa olyan dolog, amit szeretek+kajajegy. Év végéig jó és megmaradt, én meg örülök neki, ma is vettem finomat és holnap is megyek, beosztom erre a pár napra.
Munkahelyen bonbont kaptam meg saját készítésű üdvözlőlapokat. Nagyon meghatott a dolog, de azért magamban megjegyeztem, hogy nem figyelünk igazán egymásra, a férfiak mindig bort kapnak, a nők bonbont, akár szeretik, akár nem, ez a szokás és kész, holott én pl jobban örültem volna egy Pringlesnek. -
FehérHolló
veterán
AB
-
FehérHolló
veterán
Ugyanahhoz a cibes számlához van két különböző típusú bankkártyám ugyanazzal a névvel ráfirkálva.
Ha egyiket letiltom, automatikusan küldenek helyette újat?Érzésem szerint igen.
-
-
fokukac
nagyúr
én úgy tudom, a sharp csődbe ment...
amúgy meg, aki ennyiért nem projektort vesz, az hülye...Ui. az megvan, hgoy amikor99-ben elkezdték az első plazmákat árulni a frissen nyílt westendben, az volt az akció, hogy ha veszel egy plazmát 4,5 millióért, kapsz ajándékba egy suzukit is..?
-
bobsys
veterán
válasz
BlacKSouL #31424 üzenetére
1,6 csak hogy pontosak legyunk. A legnagyobb amit lattam valami 75" 3000 dolcsiert.
fokukac: Kindle HD vagy a sima olvaso? Tevebol meg bementem az uzletbe, kivolt rakva csillio darab ez olcso volt es nem lattam a kulonbseget ez a plazma meg az $1300 kozott (ellenben lathato volt a kulonbseg a LED vs plazmanal)
-
fokukac
nagyúr
válasz
bobsys #31417 üzenetére
Háát, az LG nem a plazmagyártás etalonja, de legalább dobogósok (igaz, csak három gyártó van még a piacon).
Az 55 colos LED-esnek meg milyen szép homogén képe lehet, ha edge-led-ről van szó, és oldalról jön a világítás akkora méretnél...Tényleg, hol van Racecam? Mikor jön már az OLED-ek eljövetele? De mos tmár tényleg...
-
fokukac
nagyúr
és igen, megérkezett a Kindle-em.
még ismerkedünk, de eddig tetszik. -
giigz
veterán
válasz
Winner_hun #31413 üzenetére
Nem tudom mi a probléma vele, mivel 2 órát szenvedtem vele, és már tényleg semmi ötletem nem volt, ezért gondoltam hátha itt tud valaki jó tanáccsal szolgálni, lehet volt már más is hasonló helyzetben, és azért tud ez idegesítő lenni... Nem értelek, mi a probléma ezzel.
-
FehérHolló
veterán
Vettem egy többször tízezerbe fájó túra GPS-t. Két, párszáz forintos ceruza akksit csesznek csomagolni mellé..
-
-
tildy
nagyúr
válasz
bobsys #31415 üzenetére
Nagyon durva kulonbsegek vannak. Nekunk kb 270 font-ra jon ki vegul a tévé (290-t fizettunk, de meg jon vissza cashback) , a 46"osok kb 500-tol kezdtek, egy normalisabb 50 folotti mar £1000. Sot amit 8000 -es szeriat esm kinezett, az meg 55" es 1700 font. Hat inkabb maradtunk a 270 fontosnal. A nyelvtanulasomra tobb, mint tokeletes.
Erdekes amugy, hogy itt dragabbak a tévék. Ugyanazt , amit faterom kapott a mutetje utan itt 600-700 font korul kapni, mikozben 1 honapja lattam az otthoni arat: 140 E forint most.
-
válasz
bobsys #31403 üzenetére
így első blikkre 100k-val legalább
és mivel msot fogunk költözni, kauciót, egyéb dolgokat kell kicsengetni. nameg amúgy sem költenék szívesen el 200k-t vagy többet egy tv-re, plusz egyelőre nem is lenne miből
szóval lehet, hogy kompromisszumként maradunk a 42"-nál egyelőre, vagy használjuk a régebbi tv-t amit az albiban hagynak, és majd jövő karácsonyra meglepem magunkat egy rendes darabbal a bónuszból
-
giigz
veterán
válasz
FehérHolló #31409 üzenetére
Sikerült már végre, azért köszi a segítséget, én is ilyenekkel próbálkoztam. Nem gondoltam volna, hogy bő 2 óra szenvedés lesz belőle.
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #31410 üzenetére
Nem tudom, de nalunk is van valamennyi utanhuzas a Samsungon, mig apumen, ami szinten samsung, csak nem 5000-es , hanem 6100, neki nincs.
Tv nezesnel nem eszreveheto, xboxnal viszont igen.Csak azert mondtam, plazmanal nem tudom, hogy megy ez, mert ezugyben nincs vele tapasztalatom.
Igencsak valoszinu, hogya samsungnak van egy gyengebb vezerlo tipusa, es azoknal jon ez elo.
-
fokukac
nagyúr
szerintem a csávó nem kapcsolta ki a képjavító algoritmusokat, meg az IFC-t (az interpolációs eljárást, ami plusz képkockázat rak be, hogy folyamattosabbnak lásd a mozgást), amit kb. az első, hogy kikapcsolok minden tévén, mert olyan lesz midnen, mint egy brazil szappanopera.
Amúgy pont a plazmák egyik előnye, hogy sokkal kisebb a lagjuk, és nincs utánhúzás, ezért játékra alkalmasabbak. Viszont nyilván oda kell figyelni az állandó képelemekre (HUD-okra), hogy ne hagyjanak ghostot. (Bár ez is típusfüggő, az egyik jóbarátom samsung plazmája úgy ghostol, hogy az elképesztő, nálam a panán meg sose maradt még ott egy tv-logó se.)
A lényeg, hogy a plazma jó dolog, de - igaz minimálisan - oda kell figyelni rá. Aki ész nélkül csinálja a dolgait, annak nem javasolt, inkább az lcd.
Bár az LCD-k képe, színei, mozgásmegjelenítése annyira művi, pláne a plazmához szokott szemmel, hogy az borzasztó.
@giigz: Téglát, követ, v. bármi szilárdot próbálj meg a kerék elé rakni.
Mi 2009 szilveszterét majdnem Tiszajenő határában a földúton töltöttük. A környéken nem volt egy lélek sem, de megoldottam pár téglával... Még a kocsi teteje is sáros lett, úgy elpörgött a kerék... -
bobsys
veterán
válasz
FehérHolló #31404 üzenetére
en kerek elnezest
-
giigz
veterán
Mi a sz@rt csináljak, ha elakadtam a sárban, és 2 órája bármivel próbálkozok, nem sikerül kijönnöm belőle?
-
fokukac
nagyúr
válasz
bandus #31402 üzenetére
hát Ti tudjátok, de azzal is tisztában kell lenni, hogy az első benyomás ugyan az, hogy húúdenagy, egy kis idő elteltével a tévé érzetre "összemegy". Azaz már nem érzed, hogy olyan nagy lenne.
Az 50 col viszont annyival nagyobb élményt nyújt, hogy azt nehéz szavakba önteni... (ha jól emlékszem, kb. 44%-kal nagyobb a felület, amin nézed a képet!)
A plazmás topicban azoknak a többsége, aki 42 colosat vett, mondván, hogy jó lesz neki az is, kis idő elteltével megbánta, és egy nagyobbra kezdett vágyakozni.
Én ahányszor átmegyek anyukámékhoz v. a barátaimhou, mindig megdöbbenek, hogy milyen pici az a 40-42 col.
A következő tuti egy projektor lesz.
-
tildy
nagyúr
-
Koszi a segitseget mindenkinek, a plazmas topikba pont nem neztem be
Az arakat elnezve szerintem nekunk is a 42" a maximum ami igy elsore belefer. Mondjuk film meg tv keves lesz rajta, de tervezunk meg beruhazni egy xboxra is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hálózati / IP kamera
- LEGO klub
- Házimozi haladó szinten
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- DOOM - The Dark Ages
- Béta iOS-t használók topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- ThinkPad P1 Gen3 15.6" 4K IPS i7-10850H Quadro T1000 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam
- Gamer Gép - MSI PRO H610M, Intel I7 12700KF, 32GB DDR4, RTX 4070 12GB , 4 TB M.2 SSD, 550W
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest