- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Aquaphor Modern víztisztító
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Irány a 32 bit - játékprogramok 1994-1995-ben
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
Új hozzászólás Aktív témák
-
qdak
addikt
ooo help a klimábol elég rendesen csöpög a viz az gáz ? idáig nem volt ilyen, kb 2 honapos
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #14597 üzenetére
Macska szereti a madarakat vadászni, elhiszem hogy nem kell neked folyamatos üldöző
-
Mawyx
őstag
Kifehéredett a gipsz, ezt nem hiszem el
kajak sötét volt. Jó lesz ez
Nem mindenhol száradt ki, ahol vastagon húztam ott még nem jó, ki kel nyitni az ajtót, kell neki a huzat, ott pont zárt a helyiség, csak az ajtó van, éjszakára azt meg nyilván bezártam.
Macska velem aludt, elnyomorodtam teljesen meg állandóan felébredtem, mert nem birtam fordulni és olyankor mindig felébredtem és mindig álmodtam valami baromságot, fáradt vagyok rendesen
Befekszik az ágy közepére, gazdi meg kuporodjon az ágy csücskében ahogy bir -
Cicero
őstag
sajog mindenem, egész nap csempét vertem, padlót bontottam és falat ütöttem
-
Mawyx
őstag
tojáshéj még ott van a sejhajon
én is szeretnék pesten maradni meg vásárolgatnék, jó lenne egy tv, új laptop, ezt anyáméknak adnám és beköttetném hozzájuk a netet, mert havonta-2havonta tudok hazamenni és hiányolnak, ha lenne net, tudnánk messengerezni, kamerán látnának... -
pohár
félisten
micccsssoda, 22 múltam nyáron
egy évet lehúztam a GAMF-on, aztán onnan el vissza a középsulimba, ahol csináltam egy kétéves technikusitperpill mindenre próbálok harapni amire lehet, és van is esélyem, a pénz se jönne rosszul, meg már vennék ezt-azt, ha meg Pesten találnék állást akkor azt se bánom, szerettem volna úgyis Pesten melózni
-
Mawyx
őstag
Ha nem tűnik annyira tutinak és nem sürgős, hogy munkát találj, ki tudsz várni, akkor keress jobbat, később majd lentebb adod az igényeket.
Fősuli után mentél technikusira? Idősebb vagy mint gondoltam. Mert a technikusira emlékszem hogy emlegetted itt a topicban. A bulikból meg a beszólásaidból középiskolásnak néztelek
-
pohár
félisten
hát a technikusi bizonyítványomban műszaki infós van
volt műszaki is első évben, másodikban meg infó, de dögivel
bár már a fősuli miatt volt belőle tapasztalatom szerencséremeg ez a kihívásokkal teli, dinamikus munka, ez kb úgy érzem azt takarja hogy ha itt kell ülnöd este 10-ig hogy megcsináld akkor itt fogsz ülni baszod
-
Mawyx
őstag
Nóném fehér van itthon, arra tapadni fog ez a héra csodafesték? mert pl meszelt falra tudom nem tapad a festék.
Ez kajak antracitszürke, ebből soha nem lesz fehér az tuti, de reggel első dogom lesz megsasolni.
Finom csiszolópapírral óvatosan körbesímogatom, aztán kefével lesöpröm festés előtt. -
pohár
félisten
a szürkére értettem hogy okádék, mivel fehér lenne a kívánt szín
holnap ha felkelsz akkor majd nézd meg a falat hogy fehér-e vagy nem, ha nem akkor jöhet az alapozó, ha meg hajaz a fehérre, akkor jöhet a zöld
bár szerintem a szürke gipszet is eltakarná a zöld festék, csak akkor több rétegben kell festeni, mert az első rétegen vagy átütne nagyon, vagy foltos lenne a fal -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #14581 üzenetére
Igen, bár a villanydoboznak véletlenül hagyott lyuk, amit most betapasztottam még nem tuti.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #14577 üzenetére
Modellgipsz volt a kosárban, de direkt felhívtam faterom milyen gipsz kell, és pont mondtam a telefonba remélem ez is fehér
Vegyek holnap fehér festéket és kenjem le vele a falat alapozásnak, hogy tüntessek el a szürkéből? Az olcsóbb mint ebből még egy doboz, mert ez előre színezett. Héra decor, csak 2.5liter és marha drága volt, legalábbis szerintem. Volt valami Obis márka, abból az 5liter került feleennyibe, de arra is ugyanez volt írva, hogy 30nm2-re elég.
-
pohár
félisten
válasz
Winner_hun #14577 üzenetére
jaja tényleg, én is modellgipszet vettem tavaly nyáron mikor ki lett festve a ház meg a villanyóra körüli rész szét lett robbantva
-
Winner_hun
félisten
Modellgipszet vegyél máskor, az közelít a fehérhez. Befogja a falfesték - max több rétegben.
Hepehupaságot rezgőcsiszolóval felejtsd el. Fél méteres egyenes anyag, 10 centi széles, a közepére merőlegesen egy 40 centis léc hogy meg lehessen fogni, a talpára ráfeszíteni valami durva csiszolópapírt aztán hajrá. Azzal inkább lehet egyenes falfelületet csiszolni. A gépnek amúgyse tesz jót a fal pora. Még a porszívót is kikészíti - ugye kukac?
-
Mawyx
őstag
Kigipszeltem, de a következő bajom, hogy ez a gipsz szürke, nem fehér. Ezt tuti nem fedi be a festék. Mindig olcsó vackokat veszek, de most csesztem magam ezzel a rohadt festékkel és megvettem a drágát, de így hiába kenem fel, a fal egy része sárga, másik fele sötétszürke foltokban ahol gipszeltem.
Másik meg hogy olyan hepehupás, kis szemekben darabkás ahogy próbáltam símítani. Ha nem otthon lenne a rezgőcsiszolóm vidéken, akkor nekiesnék. Ez így nem maradhat az egyértelmű, ha erre megy a festék, akkor ugyanígy fog kinézni, csak színesben.
A gipszakartont pár hete kint én is símán lekentem
-
válasz
kételkedem #14574 üzenetére
Láttam már olyat élőben, hogy a plafont javította a sógorom (mellesleg szobafestő, mázoló a szakmája
), és leszakadt (szerencsére csak 2 m2 volt az egész, mert folyosó szakasz).
-
kételkedem
addikt
Ismerős helyzet!
Tavaly előtt a tapéta leszedésekor a glettelés, a simítás és a vakolat is lejött. Konkrétan látszott a szilikát. Ez az össz falfelület kb 1/3 részén. A többi részen "csak" glettelni kellett, de itt vakolni, simítani és glettelni is!
Idén félve fogtam hozzá a gyerekszobához. Az első mozdulattal ahogy húztam a tapétát, jött vakolattal együtt! Szerencsénkre most csak kb 1/2 négyzetméteren!
A festésben nem is maga a festés a nehéz. Egy gipszkarton falat egy 5 éves gyerek is szépen le tud festeni teddy hengerrel és jó minőségű falfestékkel.
A gond akkor kezdődik, mikor egy picit megpiszkálja az ember a régi falat, az meg málik, porlad. -
zoltanz
nagyúr
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valaki merre lehetne olcsón szörfcipőt venni?
-
Mawyx
őstag
Megkeresett egyik rokonom, hogy mivel a fővárosban lakok, intézzek már el neki valamit. Egy másik rokonunk pénzzel tartozik neki, de több millával, telefont cserélt, nem éri el stb. Nah mondom ez jó kör lesz, de ha nem megyek, akkor meg én leszek a szar szemét, hogy neki 15ezerbe lenne a vonatút Bp-re és lehet símán nem is nyitnak ajtót vagy nincsnek otthon...
Lényeg, hogy amikor azon kesergek, hogy keveset keresek, nincs férjem, egyedül lakok, csak öreg kocsim van, ilyenkor látom, hogy ennek nagyon kell örülni, mert más úszik az adósságban, a férje kisemmizte majd rákos lett,
a lánya férjhez ment, jött a baba, felvettek kölcsönt a házra, majd a csaj férje is lelépett, otthagyta a csajt a pici babával meg egy csomó adósságal+hitellel a házon...Vettem végre festéket, csak rászántam magam, lime
csak nem tudom hogy kell festeni
csak huzigálni kell a hengert, nem ez a nehéz, hanem az előkészítés, le kell kaparni a falat és lyukas lesz. Vettem rigipszet, de azt psaklival elkezdem kenegetni az sose lesz egyenes.
Winner gondolom nincs időd ilyenre, hogy elgyere 1órára megnézni a falat? Nem jössz errefelé valamikor sörözés vagy fuvar miatt? Ha megmutatná valaki már tudnám folytatni.
Instrukció? Jókívánság? Valaki, valami, bármi, nah?
De csak van a hátulján valami recept féle -
DeckardCain
senior tag
válasz
bandus #14547 üzenetére
Édesanyjuk, hogy van?
Bruttó 300-400e alatt felejtsék el........ De jobb lenne, ha teljesen.
A többség diplomás sajnos bruttó 200k alatt kap, szóval ott azért már fájni fog, főleg ha nem 1-2% lesz. Kérdés mennyi lesz az utólagos sarc..Akkor fokozzuk, még egy picit... Nem lennék középiskolás most..
[Új típusú diákhitelt tervez a kormány]Csak idézzek..
A kamattámogatással a kamat 1, 3 vagy 5 százalék is lehet, a tanulás azonban ezzel együtt sem lenne olcsó mulatság. A gazdasági tárca számításai szerint a képzési költségre felvett kölcsön legkisebb összege három éves képzéseknél 2,5 millió forint lenne, az átlagos azonban valahol 4,5 millió körül alakulna, ami húsz éves visszafizetési futamidővel és fix részlettel számolva a kamattámogatás mértékétől függően havi 20-30 ezer forint körül lenne.
hirdetésA tanítóképzés piaci ára diákonként évente 800 ezer, a jogi képzés ára egymillió forint körül van, a műszaki pálya 1,2 milliós eladósodást jelentene.
És mindezt miért, a felsőoktatás színvonala a béka segge alatt van..
Szinte minden főiskolán, egyetemen van egy pár díszpinty tanár, aki miatt lazán ott lehet maradni 1 évet, és nem azért mert esetleg hülye a hallgató... És akkor az ilyen idióták miatt
adósodjon el az ember..Saját bőrömön tapasztaltam meg, azt mikor a vizsga előtt 1 héttel kilopott vizsga feladatsoron 1 napot ült a másik tanár(a tárgyat már másodszorra vettem fel), majd az előre megoldott vizsgát beadva csak egy kettest kaptam. Mondanom se kell, nagyon nem érdekelt, lényeg megvan.
Kérdem én, hát normális?? És mindezt miért? Hogyha sikerül a papír megszerzése után elhelyezkedni és mondjuk nem kapsz 200 bruttónál többet,akkor kb kitörölhetem a s*ggem a diplomámmal, nem is éri meg...
Mondjuk ebből még semmi se végleges, de ahogy a mondás tartja, nem zörög...
ezek egyre inkább megerősítenek abban, hogy el kell innen költözni.
Maximálisan egyetértek. Kit fejne a sok okos ott fentről, ha az összes munkaképes ember eltakarodna innen, egy picit nyugatabbra... Nyilván ez nem így működik, de érdekes lenne..
Ja és hogy ugye fogy a magyar.... Hát fogyni is fog...
27 évesen már ott tartok, hogy ehhez a fogyáshoz én is hozzájárulok, illetve fogok.... -
Szólista
senior tag
Sziasztok!
Mit lehet csinálni,hogy ha a régi kollegámnak megváltoztatták a jelszavát az iwiwen,myvippen és a freemailen? Exbarátnő csinált ilyet,belépni sem tud,jelszóemlékeztető sincs.Csak új email cim,regisztráció a legegyszerübb megoldás?A kollegám teljesen alapinternetező,én sem vagyok egy guru.
-
Mawyx
őstag
Igénylési díjak és feltételek:
Kártyaigénylés nyitóösszege (Ft): 1.000.000 asszem ilyenem nem leszfőnevek neme
Hímnemű
Görög eredetű, "-ma" / "-ta" / "-pa" végződésű főnevek* el clima, el programa, el tema
* el cometa, el planeta (de valamiért: la dieta ez nőnemű)
....
el gorila -- gorilla¡Buenas noches!
-
tildy
nagyúr
Inkabb nem is mondom, hogy en szoltam... ugyy voltam vele, ha a narancs jon, jobb inkabb elhuzni elotte, mert ezek nemnormalisak. sajnos egyre inkabb ugy tunik, igazam volt...
Az utolso kapcsolja le a villanyt....
Vagy rajuk kell boritani a szaros bodont, szivesen segitek belenyomni az arcat, hon szeretett miniszterelnokunknek.... nem bantom en, nagyon jo arcpakolas tud lenni, csak jot akarok neki
-
Winner_hun
félisten
Esélytelen kijönni belőle.
Ahhoz képest hogy fogalmam sincs mi az a cf, csak azt kerestem amit írt, plusz használtam egy kis józan paraszti észt, kevesebb mint 3,5 perc alatt meglett a válasz. -
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #14553 üzenetére
Gondoltam nehogy kigyere a gyakorlatból
Végignéztem mind újra, nagyon ötletesek és pont ilyenek a macskák, alapvetően gutaütés
Enyém most alszik velem, de amint elrakom innen a laptopot, megőrül és elkezd rámolni, olyankor megy is kifele. Én viszont nem akarok laptoppal aludni, annál jobban féltem a gépet. Még egy fél sörnyi ideje van, aztután gazdi aludni szeretne. -
Mawyx
őstag
Túl hideg a sör most, brrr, takaró alól kortyolom.
Jut szembe, pár napja linkelt ide valaki egy Simon macskája videót, melóhelyen nem tudtam megnézni, utána meg elfelejtettem...
Öhm, khm, Winner lécci keresd ki
(megvan)
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #14545 üzenetére
Biztosan sok mindent újrahasznosítottak, pl autó roncs, hajók stb. De azt a sok szemetet meg mocskot is tenniük kell valahova! Lehet, hogy felrakták egy bazi nagy uszályra és kivitték a tengerre?
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #14518 üzenetére
Nem lehet, hogy okosan újrahasznosítják?
-
Huh, hazaértem, kemény műszak volt
.
-
Èn már láttam
Persze vannak túlárazott dolgok, de azèrt egèszen más minőségük is van. Ha èppen van miből, èn szívfájdalom nèlkül kiadok ennyit ruhadarabèrt, meg igazából a sokszorosát is. Nem mondom h ez ìgy jól van, de egyre több olyan helyen fordulok meg, ahol számit milyen öltöny van rajtad... ès ilyenkor azèrt nem veheted már fel a szalagavatós szerelèsed
-
ClayMore
aktív tag
igen, azt is bele kéne írnod a cvdbe. amit csak lehet mert a sok kezdő között nagyon apró jelentéktelennek látszó dolgokkal tudod magad előtérbe helyezni a többihez képest. ha nem megy a cv-írás karriertanácsadó, hr-es barát/barátnő
a legtöbb ember már normálisan meg tudja szerkeszteni a cv-ket, de tartalommal jól megtölteni (pláne a kezdőknél) már nehezebben megy a munkakeresőknek. -
ClayMore
aktív tag
válasz
tanultam és mellette dolgoztam:
Circuits: áramkörök elektromos tesztelője
Plastics: fröccsöntő gépet kezeltem
DHL(régen más volt a neve): rakodó menleveleket kezeltem, kamionsofőröknek fordítottam (mindenféle kelet és középjorópaiaknak
Alcoa-Köfém:fordítás
Tetra-pak:műszaki szakszövegírás, oktatási anyagok készítése, oktatás
Hewitt associates: 5 fős csoportot vezettem 19-20évesen kb
Shanghai-Visegrádi országok gazdasági összejövetelen tolmácsoltam az ázsiai befektetők és a középeurópai pénzt tarháló vállalkozók között
Procter&Gamble: környezetmérnök, gyakornok, projekt mérnök
British American Tobacco: manager, projekt mérnök, hulladékkezelés
SDI: Sun, Nokia, stb kommunikációs szoftverek dokumentációját írtam
NCR:projekt management
Vector-IVAM kutatási projektben voltam az madzsar
írtam egy matek tdk-t és angolul írtam a szakdogámat meg tagja voltam csomó jó dolognakja és egy évet voltam pincér, afternoon-T pincér, somelier, bar-man londonban
-
tildy
nagyúr
Ket dologbol erdemes jobbat venni: agybol es cipobol. Mindkettoben piszok sok idot tolt az ember, kenyelmes kell legyen. Gondolkodom, lehet kihozatom otthonrola billerbeck matracom, mert az legalabb jo, itt meg olyan gazak vannak, ami meg jo, az meg mocsok draga. Ha 15 ezerert kihozzak, mar akkor is jol jartam. (20ert vettem anno).
-
zolynet
veterán
szívbemarkoló: Lokomotiv Jaroszlavl játékosaira emlékeztek...
-
tbs
addikt
Lázárunk és Ormányunk ismét spekulálni látszik a forint esésére. Igen jó hír ez. Olyan jó volna, ha ezekkel a tervekkel mondjuk felhívnának 1-2 nappal a megjátszás előtt..! Vagy az állam nem az érdekeimet nézi és képviseli..?
-
Mawyx
őstag
Mászkálnak itt összevissza, nem hagynak nyugodtan netezni, milyen dolog ez
Szóval azt sajnálom, hogy a szerverrel nem foglalkoztam többet, először Novell szerver volt, de túl bonyolult volt és lecseréltem Linuxra, de ott is csak annyit kellett, hogy feltelepíteni, felhasználókat létrehozni, jogosultságokat beállítani meg a honlapot megcsinálni, a meglévőt kellett helyrehozni.(#14522) tope : Én is a Hervist szoktam nézegetni, vannak jó akcióik, onnan van a dzsekim, amiben beutaztam fél Európát már
és én is ilyen összegért veszem meg ezeket a dolgokat, szimpatikus hozzáállás, de ezt már a bútoroknál is láttam nálad
Nem féltél beírni, hogy nem költesz csilliárdokat egy ágyra meg matracra...
-
-
És ami ki van tömve 20 ezresekkel, az csak megérne annyit ?
Legdrágább cipőm volt vagy 13.000 jó pár éve már, megnyílt a Hervis nálunk akkor vettem 6.000-ért 1-1 cipőt. Kabátra (téli) is 8.000 Ft-ot költöttem max. Valahogy a túlárazott márkás cuccok nem a magyar fizetésekhez vannak mérve. Pólót is az Invázióból veszem, kb 1000 Ft/db áron, és elég jó minőségűek.
Mondjuk most majd vennem kell 1 bakancs szerűséget, lehetőleg olyat ami kihúz pár évet, de itt se akarok 7-8.000-nél többet kiadni. -
tildy
nagyúr
válasz
bandus #14505 üzenetére
Pont amiatt, amit ngabor is ir. Tularazott termekek legalabbis odahaza( nyakam tennem ra, hogy itt olcsobb), es raadasul van par markamaniaa, aki hajlando is kifizetni annyit erte. Arrol mar nem is beszelve , hogy egy pulover megtervezese kozel sem kene indukaljon akkora arrest a termeken a valos ertek meg az eladasi ar kozt, mint amennyi valojaban van. Magyaran meg a csokkentett arral is baromira at vagy verve, es meg csak eszre den veszed. Nem lattam meg olyan inget, ami megerne 15-30 ezer forintot.
-
Mawyx
őstag
válasz
ClayMore #14517 üzenetére
Nekem infó diplomám van közép angollal, én is dolgoztam egyetem mellett, de bejeltnve nem voltam és véletlenül se voltam vezető. Dolgoztam amit tudtam, alkalmaikat, ami állandó volt az egy nem akarom megmondnai hol, de ha valaki követ már lehet írná, hogy de ebben meg ebben a topicban már írtam, nem tudom.
Irodai feladatok voltak meg szgép telepítés, elektronikai dolgokat ott tanultam meg, azért lett az a diplomamunkám ami. Írták máskor ezt is írjam bele az önéletrajzomba, nem a bejelentés a lényeg, hanem hogy éveket már dolgoztam és nem most kezdem a tök nulláról a munkás létet...
Ha nem lett volna ez a munka, tuti nem tudtam volna elvégezni az egyetemet se. Volt hol laknom, számlákra nem volt gondom, kaptam kajajegyet, használhattam saját célra is a kocsit, rommá fénymásolhattam magam saját célra, az összes egyetemi jegyzetet mindig fénymásoltam, ha 2ezer oldal volt azt is, mert ez volt ingyen. Csak bejelentés nem volt, se fizu, de teljes költségtérítés igen. -
kraftxld
félisten
válasz
Nagyon durva képek, a japánok nem szarral gurigáznak
Itt felénk még mindig kicsit tatásan takarítják a februári földrengés romjait, szerintem pár hét mulva lent leszek Christchurchben, majd próbálok pár képet csinálni. -
kételkedem
addikt
Hova rakták a japánok ezt a mérhetetlen mennyiségű roncsot, romot és hulladékot?
#14517) ClayMore
Hol dolgoztál, milyen munkáid voltak 17 éves korodtól? Munka mellett tanultál, vagy tanultál és mellette tudtál dolgozni? -
ClayMore
aktív tag
bezony szar. gépészmérnök-környezetmérnök diplomával és angollal-némettel. 10 éve dolgozom (27 vok) amiből 2 évem van középvezetőként ez szar bruttó fizu.
DE amíg nem végzek a sulimmal addig ez van. a szakmám sajátossága h a diploma nem elég. kell még mellé 1-2 sajtcetli ami meg is lesz december elején.
csak a szerződés amit majd pénteken aláírok a 3 hónap próbaidő után 2 évig HATÁROZOTT idejű!
ergo nem mondhatok fel...jól meg vagyok lőve. -
válasz
ngabor2 #14512 üzenetére
ez bizony így van. én is tisztában vagyok vele, hogy meglehetősen túlárazott dolgok ezek, de nah, szeretek öltözködni
ClayMore:
jól emlékszel, ez bizony így volt. azóta találtam egy tökjó albit, nagyon jófej emberekkel, munkát nem, de azért annyira nem is keresek. szerencsére volt félretett pénzem, meg van egyéb bevételem is, így annyira nem rázott meg ez a dolog, mint elsőre gondoltam, hála az égnek -
ClayMore
aktív tag
válasz
ngabor2 #14503 üzenetére
sok tej, mary poppins keverőkanál és már oldódnak is!
de megfelelő mennyiségű cider után is elég folyékonyba mennek át->lefolynak a kocsma székrőlMawyx: amit vszleg elfogadok ajánlat az ez:
Holland piacot fedem majd le mint ajánlat kezelő mérnök. az ottani olajipari, gyógyszeripari, vegyipari megrendelők nyafiznak h nekik most ez döglött meg vagy azt akarják fejleszteni->összedobom amit kérnek (kitalálom h mi is kell nekik mert ők úgy sem tudják pontosan) majd benyomom a gyártásnak. utána felelek a minőségért, határidőkért, stb.
egyszerű meló a meló. egy spániel is meg tudná csinálni. 3xx fizu. szval szar. -
-
Mawyx
őstag
válasz
kraftxld #14502 üzenetére
Á ilyenekhez nem értek, de nem is ilyen melót tolok most se és lám ehhez sem kell "agysebésznek" lenni, nem csak a te világod létezik.
Angol közép van, az kellett a diplomához.Ami oldalt linkeltél a másikban, ott hétvégén szétnézek, hátha van valami egyszerűbb meló, cserébe kevesebb fizu is jó, csak a jelenlegi mellé kell egy mellékes és itt nem fogom megszakítani magam.
-
Mawyx
őstag
válasz
ngabor2 #14501 üzenetére
Pedig én vagyok a legalkalmasabb
Valaki felvilágosítana: előző hónapban arra a 2bejelentett napomra
picit több pénzt kaptam,í rtam is ide, kisakkoztuk, hogy adókedvezmény miatt van ez, idén még van. Tegnap megjött a fizupapír, ma a fizu is, de nem kaptam többet egy fillérrel sem. Aki érti elmondaná?
Nem a cégnél akarok megint a pénz miatt veszekedni meg semmi miatt, mert amit az én borsónyi kis agyammal kitalálok, az egyszer sem biztos, hogy úgy van. -
ngabor2
nagyúr
ha te se tudod, hogy érdekelne-e, hogy mit dolgozunk, akkor honnan tudjuk, hogy be akarunk-e venni?
bandus, pohár: alapból borzalmasan túlárazott cuccokra könnyű 70%-os kedvezményt rászórni, különösen az utolsó darabokra. nagyon le kellene engem fizetni, hogy elhiggyem, hogy egy 45k-s pulóver annyival jobb, mint egy 5000Ft-os, mint amivel többe kerül. van olyan kb. 8 éves pulóverem, amit sokáig nyúztam, de alig látszik meg rajta. nem nagy márka, és asszem 1000Ft körül volt. hasonlóan van 4000Ft-os, 5-éves őszi dzsekim, semmi baja. meg hozzájutottam egy boltban kb. 40k-ért vesztegetett kabáthoz, hivatalos helyről, az meg már ki van bomolva. ennek fényében én nem veszek drága ruhát, pláne nem pláza jellegű üzletben.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- LENOVO T14 GEN 5 Core ultra 5 USA
- Asztali PC , i7 12700e , RTX 3070 Ti , 32GB RAM , 1TB m.2
- Dell Latitude 5411 / 10.GEN / i5-10400H / ÚJ 256GB NVMe / 8GB DDR4 / GeForce MX250 / IPS / WIN11
- Gamer AMD Ryzen 3700X (8 core) / 16GB DDR4 / RX 6700 XT 12GB / 1TB SSD /
- Gamer Ryzen 7 3700x (8core) / 16GB DDR4 / RTX 3070 Ti 8GB/512GB NVME SSD/
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3405
- Részletfizetés. Utolsó darab! Dell Latitude Ultra7 12 részletre, bank nélkül, azonnal vihető!
- Eladó megkímélt állapotban levő Oppo Reno 5Z 8/128GB / 12 hó jótállás
- Eladó szép állapotban levő Lenovo Tab M8HD 3/32GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest