- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ToBeY
nagyúr
Kéne valami halk keveset fogyasztó letöltő izé, ami mehet akár 0-24-ben.
Talán egy jobb mediaplayer? -
ClayMore
aktív tag
lasssaaaaan oktoberfest!
-
válasz
Winner_hun #14993 üzenetére
Arra jutottam hogy felajánlom neki hogy kifizetem a két porvédőt (nem tudom mennyi, de max. 500ft, szerintem) vagy ha visszaküldi a szervizbe elintézem neki hogy kicseréljék. Ha ő a közös megállapodásra nem hajlik akkor akár fel is jelenthet. Szerintem kurvár@ korrekt vagyok vele, pedig a hiba az igazából nem is hiba, csak a porvédő teteje van benyomódva egy picit, akár kézzel is kiigazíthatná, vagy egy tűvel.
-
Mawyx
őstag
Félig szétverte a fürdőszobát, amikor rájött ott nem is megy cső, majd kitalálta lehet fentről ázok, be kéne csöngetni hozzájuk. Bontás előtt is ezt magyaráztam
hogy a plafon csöpög és éjjel le is szakadt egy darab a plafonból...
Én most dolgozok, fene tudja mire megyek haza. Rábíztam a kecót valakire, de csak délig ér rá... -
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #14990 üzenetére
Rákérdezett hogy van-e hibája? Mert az egy dolog hogy telefonon nem ugrik be egyből.. amúgy esztétikai hiba, csak fenyegetőzik, nem kell vele komolyabban törődni. Pláne mert hazudozással kezdte.
-
tildy
nagyúr
Jippi, winner megkapta a csomagot
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #14990 üzenetére
Szerinted a rendőrségen nem röhögik körbe, hogy egy porvédő miatt feljelentést tesz?
-
Próbaragi nem volt, csak papíros garancia a kereskedésbe.
Kép csak illusztráció volt, porvédőről el is felejtkeztem, meg hát takarta is az a fránya szövet, nem is gondoltam bele. Tehát én is hibás vagyok.
A szervizbe volt, átnézték kétszer is, és nem volt vele gond.#14986 Winner_hun: Azt írta hogy nem a recsegés a baja (amit én sohasem hallottam), hanem hogy a porvédő gumi be van nyomódva, és a rendőrséghez fordul emiatt. Az a baj hogy nem említettem ezt a kis szar bizb@szt, máskülönben magasról sz@rnék az egészre. Tényleg hibátlan a hangfal, ő pedig végig sz@rozza egy kis esztétikai hiba miatt, vagy mert nem hozza az (túlzóan) elvárt teljesítményt/vagy már töbkreb@szta, de tényleg. Már bánom hogy eladtam, pedig sokat gondolkoztam rajta hogy végül adjam-e el vagy sem, de nem használtam így elvitték.
#14987 FehérHolló: Én legraranciáztatnám neki, de ő azt mondja hogy még a saját költségén küldje gariba, stb. Szerintem a pénzt szeretné vissza.
#14991 FehérHolló:Szerintem jól szétbassza a hangfalat vagy valami hasonló és úgy fogja ezt tenni, ha nekem úgy kezdte hogy be van szakadva a két dóm meg recseg, amikor ez nem igaz, akkor a rendőrségre szerinted hogy fog beállítani?
#14993 Winner_hun: Nem kérdezett rá. Én magamról annyit írtam hogy megkímélt állapotú, persze nem új.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Winner_hun #14988 üzenetére
Van itthon pár garipapírom, egyiken sincs rajta a nevem. Legfeljebb csak a számlán, amit nem kötelességem bemutatni ilyen esetekben.
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #14987 üzenetére
Garanciával annyi a helyzet hogy az névreszóló, így elvileg csak az garanciáztathatja aki vette.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #14984 üzenetére
Jelentsen fel. Ott a garanciapapír, ha gond van vele, vigye szervizbe. Az életben semmilyen anyagi kár nem érte.
-
Winner_hun
félisten
válasz
Tothgera30 #14984 üzenetére
Szerintem meg csak fenyegetőzik, meg akar ijeszteni.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #14982 üzenetére
Ha nem volt próbagari (ezt azért legközelebb beszéljétek le -- az esedékes postaköltségekkel együtt), a képeken látszott a probléma, valamint van garanciapapírja is (ráadásul olyan problémával, ami a szerviz szerint nem gond), akkor pukkadjon meg.
Pláne, hogy aprón, használtan általában jelentősen olcsóbban mennek el az áruk, mint a boltban. Ilyen minimális esztétikai hibát igazán kibírhatna, ha egyszer volt lehetősége tudni róla.
Tanulság: legközelebb tüntesd fel azokat az apró hibákat, amikről tudsz, valamint úgy adj próbagaranciát, hogy kikötöd:
- legyen folyamatos a kommunikáció
- a vevő a lehető leghamarabb jelezze, hogy átvette az árut
- onnantól kezdve kezd ketyegni az előre megbeszélt rövid, de a próba megejtésére alkalmas időtartam, amin belül reklamálhat
- előre leszögezitek, ki állja a postaköltséget probléma esetén
+ készíts képeket a feladáskori állapotról, hogy igazolni tudd, ha nem olyan állapotban jutott vissza hozzád az áru, mint amilyenben te láttad utoljára -
válasz
Tothgera30 #14982 üzenetére
....megy a rendőrségre és feljelentést tesz...
-
Mawyx
őstag
7" után a 22" nem rossz azért, valahol el kell kezdeni
(#14982) Tothgera30: nálam nincs próbagari, fene tudja mit csinál vele. A cuccaimról valós képeim vannak, személyesen megnézi, megtapogatja, kipróbálhatja, küldök róla képet, videót, ami csak kell. Volt hogy nálam romlott el valami a csomagolás előtti utolsó próbánál, épp volt másik drgább típus, árában ajánlottam azt helyette plussz pénz nélkül, de az nem tetszett, kérte így visszautaltam az árát, de ha már nála romlik el állítólag vagy tényleg, azzal nem tudok mit kezdeni, azért én se jótákonysági alapítvány vagyok. Ha én veszek valamit és nem jön be vagy rossz, azt megpróbálom elpasszolni, semmi értelme egy magánszemélyt hajkurászni. Bár drága cuccokat nem adok-veszek ez tény.
Most egy autós kihangosító miatt reklamáltak, negatívat fogok kapni, de nem érdekel már. Nálam működött, nála állítólag nem. Persze 3ezerért kellett volna neki antenna is, ami magában 3ezer volt nekem plusszba, hiányolt valami táviráyítót is, de keresgéltem neki neten, hogy az másik típus, ehhez nem volt ilyen...egyértelmű hogy nem is ilyet akart venni, de ezzel mégis mit kezdjek. -
Ez a gond hogy nincs kedvem már az egészhez, felhúzta az agyam. Próbagarit nem adtam rá, nem igazán szoktam, van rajta papíros garancia és kész.
#14980 FehérHolló: lehet és ez idegesít. Ha visszaveszem tőle, lehet hogy egy elb@szott sz@rt kapok vissza. Ez a baj hogy a csávónak 0 értékelése van a fórumon és újonc, az ilyenekkel vigyázni szoktam, de telefonon hívott, stb., szóval korrektnek tűnt. Azután persze rögtön arról kérdezett hogy hogy szól egy Hifihez képest (nem tudom hogy minőségben vagy hangerőbe értette-e)?
-
Mawyx
őstag
Elzártam a vizet, meg kell szárítani a padlót meg mindent és ha reggelre is víz lesz, akkor a fölső szomszéd az, ha nem csöpög, akkor nálam van a bibi. Faxa hogy most festettem ki az előszobát és megy ott cső
Kipakolok utána meg áramtalanítom a fürdőt.
Még fel kell törölni mindenhol mert széthordtam a vizet, így meg már sár lett a ki-be mászkálástól.
És mindjárt meccs lesz, sőt, meccsek. -
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #14978 üzenetére
Lehet, hogy megnézte a csávó, hogy mit bír, de nem bírta és azóta recseg.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #14978 üzenetére
Kérdezd meg valamelyik apródot. Nekem nagyon olyan érzésem van, hogy ez csak kifogás. A próbagaranciás kérdésekkel mi a helyzet?
-
Először azt mondta hogy be van szakadva és hogy recseg. Azután már csak magas tartományban recseg. Azután már alig hallhatóan recseg és mikor mondtam hogy a porvédő van benyomódva akkor azt mondta hogy nem említettem ezt. Sajnos igaza van, a porvédő benyomósát nem említettem, és is így vettem újonnan, garanciáztattam is és mondták hogy az nem zavarja be. Mondtam a srácnak hogy van rajta még két év gari, küldje vissza, de erre nem reagál, csak a pénzt akarja vissza. Persze van képem róla, ő azt mondta hogy ezzel most meg fogom ütni a bokámat. Hmmm, kicsit idegesít, ilyen még nem történt velem. De arra lyukadok ki hogy a Genius cucc neki nem jött be és ezért akarja visszacsinálni.
-
7
addikt
válasz
Tothgera30 #14975 üzenetére
Azok után, hogy hazugsággal indított reklamálásnál, én eleve nem nagyon bíznék meg benne. Feltüntetted, hogy be van nyomódva a porvédő? Mennyi próbagaranciát vállaltál rá? Mennyi ideje van nála? Van képed az elküldés előtti állapotról?
-
Uh, van egy kis problémám. Eladtam a hangfalamat egy újoncnak. Itthon hibátlanul szuperált, annyi hibája volt hogy a porvédők közepe picit be volt nyomva, ezt én így vettem, garanciába visszaküldtem emiatt, és nem cserélték mert nem zavart semmit, bár szerintem sem zavart, tökéletesen működött. Tehát megérkezett az újonc kollégához, aki rögtön olyan levelet küldött hogy recseg, meg be van szakadva a dóm. Én ezt kicsit kétlem, végül az állítás arraq módosult hogy be van nyomódva a porvédő, de ez zavarja a hangzásban és adjam neki vissza a termék árát + pk.-t. Még ilyen nem történt velem, nem szeretnék problémát magamnak, és azt sem hogy ha visszaküldi, ne olyan állapotban legyen mint ahogy elküldtem. Esetleg valami tanács?
-
Mawyx
őstag
Most értem haza, úszik a fürdőszoba, az előszobában is áll a víz, a plafonról ázok
-
Winner_hun
félisten
válasz
Winner_hun #14921 üzenetére
Hmmm egy szál fürdőgatyában, ez már sokkal jobb
-
zolynet
veterán
lassan egy hete itthon betegen, a hajam fonom be 'lassan'
-
Dylen
senior tag
na most végre van időm ph-t nézegetni, írjatok
-
FehérHolló
veterán
A KDNP ki akar szállni a koalícióból.
Nem értem őket. -
ClayMore
aktív tag
Reggelt.
Nem kaptam őszi kabátot tegnap. megpróbálom ma pesten. -
válasz
FireKeeper #14962 üzenetére
Ehh, az ütne, most azért már picit jobb lett.
ui.: Jó reggelt mindenkinek.
-
Mawyx
őstag
Laptoppal az ölemben elaludtam
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14961 üzenetére
próbáld ipari mennyiségben. kulcsszó: hektoliter
-
válasz
FireKeeper #14957 üzenetére
Játszik, játszott. Semmi hatás.
-
ClayMore
aktív tag
azt most megmondom h el lehet felejteni. max nagyobb építőipari cégeknél az a kevés ember aki náluk van állományban és nem vállalkozóként van alkalmazva annak csinálják meg a kompenzálást munkáltatóilag h ne essenek el az állami megrendelésektől
DE
azt sokan hajlamosak elfelejteni, hogy bizony a legtöbb gyártó, összeszerelő cégnek köze NINCS az állami megbízásokhoz! csak h ne menjek messzire autóipar és annak beszállítói?
elesnek az állami tenderektől. na bumm nem adnak majd el rendőrségi meg felső vezetői autókat. nagy ügy. a volumenhez képest elenyésző!
pont azért mert rossz vevő az állambácsi. későn fizet, nem annyit fizet, stb.én nagyon remélem, hogy ez a nem adónak számító és ideiglenes hozzájárulás mint a devizások megsegítése. hogy csak mondva csinált, de valójában gyakorlatilag papíron létezik.
Már így is jóval több adót fizetek mint az átlag ember, de baromira nem vagyok gazdag.
így hálálja meg az állam, a magasabb hozzáadott értékemet?
-
FireKeeper
nagyúr
válasz
Tothgera30 #14952 üzenetére
zöldtea?
-
Mawyx
őstag
sok a munka, nem tudok jönni nyafogni, nem érek rá
benyomtam egy pizzát és mindjárt el is alszok
macska megzakkant, olyan bújós most, bújik rá már a fejemre, tiszta dinkaadó: lényeg, hogy más fizessen többet, ne én
jövőre 110et se fogok kapni, csodás
-
ClayMore
aktív tag
válasz
DeckardCain #14953 üzenetére
szemétség mert 202k fölött de mondjuk 350-450 alatt még mindennek számítasz csak nem tehetősnek és nem gazdagnak. az csak simán középréteg!
szívassák az 600-700 fölött keresőket! az már nem középréteg.
átmeneti..ja persze.
mi értelme van az egykulcsosnak, ha a csorókat (papíron csorókat... köhm) támogatni fogják a nem csórók + adójából?
akkor ugyan ott vagyunk ahol voltunk.
-
DeckardCain
senior tag
Elbukni látszik az egykulcsos adórendszer Hát a jó édes anyjukat már....
Úgy kompenzálná az adójóváírás, a szuperbruttó kivezetése és az egészségügyi hozzájárulás emelésével rosszabbul járó tömeget, hogy a 202 ezer forint felett keresőkre egy átmeneti hozzájárulást terhelnének
-
válasz
FehérHolló #14951 üzenetére
Az nem űzi a vírusos sz@romat, ez annak egy mellékhatása, de a legszörnyűbb, még a váladékaimmal el is vagyok, de ezzel élni/dolgozni/pihenni nehéz.
-
FehérHolló
veterán
válasz
Tothgera30 #14950 üzenetére
Igyál kávét, vagy egyéb magas koffeintartalmú ártást.
-
...Még mindig kurvár@ fáj a fejem. Legszívesebben ordítanék, de nincs értelme, ne lesz jobb, csak hülyének néznek...
-
tildy
nagyúr
Faterom laba nem gyogyul, lehet ujabb mutet lesz
Zajlik az elet, kicsit kiszallnek belole. -
NoLF
veterán
enyhe eső, 15 fok, itt is vége a nyárnak... :|
-
ClayMore
aktív tag
válasz
lorcsi #14938 üzenetére
ott hiányozna az eső, hó, felhők, csimmás-kiskabátos jó nők, a meleg neocitran illata ahogy belengi a szobát. + mivel átlagos a külsőm ellenben jól kommunikálok, kedves szerethető stb ember vagyok ősszel-télen vadászok nyuvakhra! a nyár nem az én terepem
tope: menetszelet szereted-e
-
Én meg motorral jöttem esőben, motorral megyek (remélem napsütésben)
Szép napot mindenkinek. Mai projekt ablakcsere a cégnél, nem kis por van
-
ClayMore
aktív tag
bokazoknit, shortot, strandpapucsot, strand gyékényt, naptejet, allergia gyógyszert, jégkockatartót, kacskaringós szívószálat, napszemüveget, boonie sapkát szépen lehet elrakni egy időkapszulába és elásni egy évre.
-
ClayMore
aktív tag
14-16 fok. 3 wetter taft szél és dolgukat gyorsan végző rövid szőrű fázós kutyák.
-
Cicero
őstag
szerintem még épp ideje volt egy kis jóidőnek is már
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #14927 üzenetére
de a holland tulipánokat alaposan megvizsgálják a határon..mert vírus hordozók lehetnek
-
lorcsi
veterán
válasz
venember83 #14925 üzenetére
ott nem esik az eső ?
-
vikvuk
senior tag
válasz
rövidujjúban flangálnak
-
ClayMore
aktív tag
válasz
ma menek és veszek őszi kabátot.
-
Winner_hun
félisten
Jajj de hideg van kint.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #14914 üzenetére
Ezt a pofazacsit
de a legédesebb amikor keresztbe akarja berakni a mogyit
-
FehérHolló
veterán
-
tbs
addikt
.pathfinder.
-
lorcsi
veterán
válasz
Winner_hun #14914 üzenetére
ez fantasztikusan aranyos
-
Winner_hun
félisten
-
McKane
senior tag
A T-Mobile emailes ügyfélszolgálatán nem nagyon akarnak válaszolni már pár napja,úgyhogy itt kérdem.
Nemsokára lejár az 1 éves hűségidőm a T-mobile-nál,nemtudom hogy ilyenkor automatikusan meghosszabbodik az előfizetés vagy sem? Lehet hogy majd dobbantok tőlük,mert eléggé tré egy cég. -
ClayMore
aktív tag
csatlakozom a betegekhez.
utálom, hogy az allergiám mindig átmegy megfázásba amint bejön a hideg, de még így is azt mondom 1000*szer inkább ez mint a sima allergia.
Ahogy nyeled a taknyot este álmodban a torkodra rámegy. ez nyáron még nem gáz. amikor viszont bejön a hajnali-esti csipkebogyó pöpecesítő hideg na akkor a sok kula a torkodon melegágya a baciknak. és már meg is vagy fázva
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló #14906 üzenetére
nope.avi
-
Cicero
őstag
válasz
FehérHolló #14904 üzenetére
mém. és a szarabbak közül.
angolosan "forced-as-fuck"
-
FehérHolló
veterán
Lehet, hogy kicsit lekéstem róla, de új legenda született: [link]
-
Winner_hun
félisten
válasz
FehérHolló #14902 üzenetére
Miért nem csak a curkuszolók vannak bannolva? Néhány személy miatt biztos hogy mindent törölni kell?
-
FehérHolló
veterán
válasz
venember83 #14900 üzenetére
Az összes hsz száma.
Túl sok a cirkusz régi topicokban és a megoldás, hogy törlik az egészet. Ugyanez a logout cikkeknél. Mi a francnak írok egyáltalán? -
ClayMore
aktív tag
válasz
FehérHolló #14899 üzenetére
fokozatosan leszokni ugyan olyan nehéz mint hirtelen teljesen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- Medence topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Óra topik
- Viccrovat
- Projektor topic
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest