Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
syler
aktív tag
válasz
FehérHolló #15996 üzenetére
Az a bizonyos cérna biztosan el fog szakadni! De mit érnek el a cigánytelepek felszámolásával? Valahova költöztetni kell őket, ami azt jelenti, hogy vagy építenek nekik új lakásokat, vagy máshova költöztetik őket! Ezeket a helyeket pedig 3-4 éven belül lelakják, tönkreteszik, eltüzelik stb. A másik bosszantó dolog, hogy az ország költségvetésének nagy része a rokkantnyugdíjra és segélyekre megy el! Anyám kórházban dolgozik, bejönnek a 21-25 éves emberek és rokkantnyugdíjjasok! De az öklömnyi vastag aranylánc a nyakukban lifeg. Nem is beszélve a méregdrága autókról! Nem tudom mi lenne a megoldás, de ezt így sokáig nem lehet bírni. A másik dolog meg, hogy éjszaka utcára menni is fél az ember, szóval lesz itt baj biztosan!
-
FehérHolló
veterán
válasz
kételkedem #15993 üzenetére
6 éve költöztem ide, akkor az önkormányzat mindenkit azzal hitegetett, hogy a fenti hírben szereplő 3 milliárd forintot a környék felújítására (=cigánytelepek felszámolására) fogják költeni, és nyugodtan jöjjünk. Akkor még túl naív voltam.
Félek attól, hogy hamarosan Magyarországon is elszakad annyira a cérna, mint olaszban és görögben. Attól még jobban félek, hogy a Jobbik fogja követni a mostani rezsimet. (Csak nehogy megint igazam legyen 3-4 hónapon belül.)
Mondjuk az is nagyon komoly, hogy a "rossz adósok listáján" Magyarország a csődbe ment görögök mögött kullog jelenleg.BlacKSouL: Én mellettük élek sajnos (nagy titok), de még mindig nem látom komoly okát annak, hogy így kelljen élniük és így kelljen viszonyulniuk a társadalom többi csoportjához. A lustaság nem mentség.
De mondjuk jól összefoglaltad a gondolataim az életstílusukról, a fogalmazás meg külön jutalmat érdemel. -
syler
aktív tag
válasz
BlacKSouL #15994 üzenetére
Na ez nem szép dolog, hogy így vélekedsz róluk
Én sem lakom túl jó környéken! Amikor egyszer arra ébredtem, hogy éjszaka lelopták a kovácsoltvas kapumat na akkor kínomban csak röhögni tudtam
Volt vagy 400 kiló, de nem volt nekik akadály
Erre szoktam mondani, hogy, két dolgot utálok! A rasszizmust és a cig@nyokat
-
BlacKSouL
addikt
válasz
FehérHolló #15988 üzenetére
..mer egy kirekesztő, rasszista szarszemétszaralak vagy akárcsak én.
..például ma elmentem anyámért az iskolába, ami a város közismert cigánytelepe közelében van. és volt pofám csúnyán nézni a szegény hányatott sorsú hatéves kolompár rodrigóra, aki szegény alig bírt levegőt venni úgy dobálta a bőrdzsekis vállait mint a nagytesvírei szokták a város főterén, ezért kénytelen volt egy fél liternyi nyálat köpni a kocsim elejére. mekkora egy rasszista köcsög vagyok, hogy nem tartottam oda a pofámat is hogy köpjön arcon. és én rohadék csak a fizetésem töredékét adom oda a segílybe.
..de hálistennek megkaptam méltó büntetésemet 2 percen belül, mert oláh ronáldó séta közben lendületből rúgott a kocsim lökhárítójába, és mikor kiszálltam korát (9 év) meghazudtoló gyorsasággal utasított helyre "mit lesel geci" jelszóval. megnyugodtam hogy otthon vagyok, mert ezt a kifejezést gyakran hallom szegény kisebbségben élő Audi A8-sban, Mercedes S-ben és BMW 7-esben üldögélő tesvíreiktől.3 percet töltöttem a környéken csupán, én vagyok a köcsög hogy nem költözök közéjük hogy átlássam a történtek hátterét és gyökerét.
és most mindjárt helyre leszek utasítva, hogy előítéletes vagyok és ezt bármelyik többségi nemcigány is meg szokta ám csinálni rendszeresen, minden nap, csak én vagyok kicsinyes, demagóg és rasszista, és sarkítok, meg csak azt látom meg amit akarok...
..úgyhogy nézzél szépen tükörbe, én lassan már nem bírok, hogy ezt tűröm... -
kételkedem
addikt
válasz
-
Akad nálunk kénsav, ki hány tonnát kér ?
Szép estét mindenkinek
-
pohár
félisten
válasz
kézigránát
-
FehérHolló
veterán
[link]
Egész nap az utcán bandáznak, félelemben tartják a fehérnépet, üvöltetik az óttóból a zenít, közben meg nem szeretnek itt lakni/élni, dolgozni meg még annyira sem. El lehet húzni. Ja, hogy máshol nem kapnak 4 szobás lakást havi 13k-ért?Mellékesen megjegyezném, hogy a felvétel készítése idejére eltakarították az utcáról az összes lomot, amit kidobáltak. Aztán másnap visszacuccolták mindet a pincetárolókból. (A videó elején beszélő roma férfi (autós) családja szarja folyamatosan tele az utcát szeméttel.) Ma így néz ki az utca, mindezt pont ezeknek az embereknek (és családjuknak) köszönhetjük, akik a videón panaszkodnak. Kétszínű senkiháziak. (Katt a nagyobb felbontású képért.)
-
vikvuk
senior tag
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #15984 üzenetére
nem mertem elindítani sem
-
kételkedem
addikt
-
válasz
kételkedem #15979 üzenetére
Már reggel néztem, egy szép kis E39-es volt. Sajnos így mennek el a szép autók, mert ahogy nézem, egész egybe volt a baleset előtt. Bár ezek az ukrán benzin-cigi csempész autók eléggé vadul mennek, tegnap este is jött előttem egy a sötétben 60km/h-val!
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30 #15972 üzenetére
-
6:45-kor már a medencében voltam.. 3km után most vár rám két óriási szendvics, aztán 10kor vissza budapestre, és estig tartó könyvtárazás.. kíváncsi vagyok hogy fogom bírni..
tildy: örülök, hogy apukád jobban van, csak így tovább a felépülés útján!
-
Akkor jól viseli, örülök. Remélem mihamarabb helyreáll és teljes életet tud majd élni.
ui.: Kisvárda - Tuzsér között valami baleset van/lehet, lezárták az utat, én is alig tudtam hazajönni, egy elkerülő úton jöttem. Ha esetleg tud valaki valamit az eseményről akkor írjon.
-
-
tildy
nagyúr
Ejha, apukám végre felült, mitöbb, megkergette kocsival nővérkéket
-
-
Tim82
félisten
Hmmm, kb. 2 percembe telt megtalálni a Microsoft oldalán a Neked kellő kiegészítést... [link]
Gondolom, rendelkezel valamilyen régebbi verziójú Microsoft Office-szal. Amúgy bármelyik open-source vetélytárs (Open Office, LibreOffice) kezeli a docx-et és tudja konvertálni is.
-
Mawyx
őstag
segítség kellene, ha itt van itt valaki, aki át tudna nekem alakítani pár docx fájlt síma doc-ba, az dobjon egy privit lécci
egy külföldi barátomnak kell pár dolgot átphotoshopolni és van a szerkesztésre váró fájlok között docx is, reggel mennek valami kötvetségre és kell vinniük az iratokat, ma este meg kell lennie
nekem most el kell mennem gép elől, elküldöm később a fájlokat aki ír priviben emil címet
előre is köszönöm
-
tildy
nagyúr
válasz
bandus #15957 üzenetére
Kell a kód, ami a lapon van, és az alapján neten kitöltöd. Természetesen az adott lakcímnek megfelelően.
Ha nem jársz oda rendszeresen , stb, akkor annak a lakásnak a személyi kérdőívét rád vonatkozóan nem kell kitölteni, a lakáskérdőívet meg kitöltötték....
Először a LAKÁSKÉRDŐÍV kérdéseire válaszoljon, majd töltsön ki annyi SZEMÉLYI KÉRDŐÍVET, ahányan a lakásban laknak. Az adatokat az
előnyomtatott címen lévő lakásról és az ott élő személyekről adja meg.
SZEMÉLYI KÉRDŐÍVET kell kitölteni
! minden olyan magyar vagy külföldi állampolgárról, aki életvitelszerűen él a lakásban – akár bejelentkezve, akár bejelentkezés nélkül –, azaz
aki éjszakai pihenését általában, a hét nagyobb részében itt tölti, innen jár iskolába, dolgozni (akkor is, ha átmenetileg távol van,
pl. gyógykezelés, üdülés, rokonlátogatás miatt),
! azokról a személyekről, akiknek ezen a lakcímen van az állandó otthonuk, de
! kollégiumban, munkásszálláson, albérletben stb. laknak, és ide időszakonként (pl. hetente, kéthetente, havonta) visszatérnek,
! átmenetileg külföldön tartózkodnak, és a külföldön tartózkodás teljes időtartama várhatóan nem éri el a 12 hónapot. -
népszámlálás kérdés:
van nekem egy lakásom, ami az én bejelentett lakcímem, viszont soha életemben nem laktam ott. ott már járt a számlálóbiztos, kitöltötték az adatlapot, meg minden.én neten szeretném, de milyen adatlap-számmal? beírhatom azitthon kapott lapon tlálható azonosítót? vagy hogykell ezt? jólenne még az interneten elvégezni ezt a mókát.
szóval igazából van egy hivatalos lakcímem, ami az én lakásom, lakok itthon a szüleimmel hétvégenként, hétköznap meg egy albérletben.. szóval kicsit emg vagyok lőve.. telefonn meg elérhetetlenek ezek a szerencsétlenek..
-
Mawyx
őstag
Találtam megfelelő festőt
-
Jó reggelt, ilyen hidegben jó egy kis Joan Jett-es ébresztés.
-
Ramius
őstag
Universal channelen most van az Ace Ventura 2. Átszinkronizálva... Pocsék, rémes. Mire jó ez?
-
-
Ramius
őstag
válasz
Winner_hun #15939 üzenetére
Ezt a pofátlanságot
-
válasz
Tothgera30 #15941 üzenetére
Ekkora totyikgyilkolást is ritkán látni
Szép estét, hétvégét mindenkinek
-
Az élet kegyetlen...
#15940 tildy: Most már jó lesz, vigyázzatok rá, támogassátok. De ahogy írod úgy tűnik hogy édesapád már felfogta a dogokat és nyugodtan áll hozzá. A Jazz pedig nagyon ügyes kis autó, esetleg ismerősi körben szinten "beteg" bácsinak automata Wagon R+.
-
tildy
nagyúr
Apu felhívott, a körülményekhez képest jól van, azt mondja mit aggódok, rossz pénz nem vész el...
Mindenesetre megváltozik az életünk, sokat fogom támogatni.
Meg így valószínűleg kocsicsere is befigyel, automata ( vagy kézi) váltósra. Automata jazzeket nézegettem, de jó fenn van még az áruk.Egyébként ritka rossz az otthoni kórházi rendszer: nem oda kerülsz, ahola legjobb ellátás van, hanem ahova tartozol. Tegnapra volt kiírva a műtét, ma ha nem műtik meg, valahogy elintézte volna, hogy pestre kerüljön.
-
Winner_hun
félisten
Kiléptetett a PH-.-
-
Mawyx
őstag
Egy szép tágas világos kecó, nyugodt élet és mellettem nem lesz gondod kajára
(#15907) tope: látom már le is vagyok passzolva, de még szerencse hogy van kinek, neked
(#15923) Tothgera30: minden nap bőg(nek) valaki(k), ez akkor döbbentett meg, amikor a bunkó stílus miatt egy sokat megélt negyvenvalahány éves férfi kolléga is a könnyeivel küszködött.
2szendvicset megettem, adja a hatást rendesen, még most se vagyok éhes, alig vártam, hogy hazaérjek és leöblítsem sörrel, enélkül nem lehet egy ilyen ütős kaját megemészteni.
(#15933) Winner_hun: emlékszem én is csörögtem vagy kétszer, hogy itt vagyok a ház előtt valahol, aztán az valami kocsma volt
legjobb helyen voltam, de induljak délnek. Indutam, de már az utca végén jártam, amikor újra csörögtem, hogy mi a tök van már. GPS teljesen megzakkant
Engem is megnépszámláltak két helyen is. Egyik barátom nem kapott papírt, olvastam újságban vasárnap lejár a határidő, mi a teendő? Hova kell telefonálnia? Nehogy megbüntessék..
-
neduddki
nagyúr
HI!
Juppi Mesterm holnap megis tart oktatast, kicsi tbenezek szivni a leegobol:- )))
udv
neduddki
mod: NA VEGREEEEE
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #15932 üzenetére
2 db 13 közöt 31.. és állítólag van még egy 31 az utcában (3 sarokkal odébb)
-
kételkedem
addikt
Drukkolunk!
(#15931) Winner_hun mintha úgy rémlene, hogy titeket a futár sem talál meg, mert valami van a házszámozással! Jól emlékszem, vagy az valaki más?
tuning rekordot szeretnék mutatni:
Szegény coretemp alaposan melléfogott, a valóságban alapon, 2,53 GHz-en megy a proci! -
Winner_hun
félisten
Hmm ha nem telefonálok vagy 3x a ksh-hoz akkor minket ugyan nem népszámlálnak meg.
-
-
tildy
nagyúr
Kerek megint egy adag drukkolast , az elkovetkezendo egy orara , ha lehet
(nagymutet)
-
Dylen
senior tag
húdepéntek van, jóestét kívánok!
rég jártam erre, nincs időm melóban netezni, mi jöhet még... -
az jó,hpgy a múlt vasárnap vett cipőm, két hordás után mára megadta magát
mondjuk számítottam rá, hogy nem lesz hosszú életű, de azért reménykedtem benne, hogy kibírja az őszt... de mégse nem
mondjuk muszáj volt megvenni, mert máshol nem találtam olyat ami tetszett...
nade, hogy 5 napig bírja valami
-
Minden nap? Hogy bírod? Az #15903-ben azok nagyon kemény szendvicsek.
ui.: Holnap megint irány Debrecen, ha reggel elérem a City-t akkor az lesz, ha nem akkor 30perc késéssel érek be, fasza. Viszont ma voltam kivizsgáláson, és megtudtam hogy átlag vérnyomásom 120/60 Hgmm, ha ingerült vagyok akkor 180-ig feltol, viszont sokszor alig éri el a 90-et, így néha alszok is el (altatásban kb. 110-nél tartják). Na, jó most már megyek Kispált hallgatni, és lassan nézek valami vonatot reggelre.
-
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #15908 üzenetére
ez sokmindent megmagyaráz, hogy nézhetik ennyire hülyének az magyar embereket.
Egyszerűen a nagy áltag annyira sötét, hogy az valami elképesztő.Én ma a kgfb+ 30% baleseti adón vagyok kiakadva. Az mindegy, hogy okozol-e balesetet.
Elképesztő... -
zolynet
veterán
jó ez a fájerfox, tényleg annyit eszeik amennyit talál
-
kételkedem
addikt
válasz
kraftxld #15909 üzenetére
Tudom, hogy az emberek egy része egy csekket sem tud önállóan kitölteni, de mindig megdöbbenek, amikor személyesen futok bele ilyen mértékű tájékozatlanságba.
Valamelyik nap a vonaton lelkesen beszélgetett néhány idősebb ember. A téma az volt, hogy Csányi fizesse ki a az ország államadósságát (~22.000 milliárd Ft), neki ez csikkzsebből meglenne, még maradna is a vagyonából (~155 milliárd Ft)!
-
kraftxld
félisten
válasz
kételkedem #15908 üzenetére
Látszik, hogy hatékony a néppropaganda
-
kételkedem
addikt
-
Mawyx
őstag
Nálunk meg megírt felmondólevéllel jönnek az emberek melóba, annyira jó a hanguat bent
Kolléga ma oda is ba*ta a főnök elé, amikor az jött a szokásos óránkénti belekötök mindenkibe körútjára, de aztán mintha skizofrén lenne egyből kenyérre lehetett kenni a főnököt, de 1 óra múlva már visszaállt
(#15899) Tothgera30: Én 5-kor kelek, hogy meg birjak főzni meló előtt.
Lecsúszott a második doboz sör is
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- LENOVO Legion Pro 5 16IRX8 - 16" WQXGA 240Hz - i5-13500HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - 9 Hó garancia
- I7-11700K-Gigabyte Z590 Aorus Ultra
- Szuper áron eladó Lenovo ThinkPad T14 Gen 1 Touch /Ryzen 5 PRO 4650U/16GB/256 SSD/FHD/IPS
- Bontatlan Lenovo ThinkPad T14s Gen 4
- Samsung UE40NU7192 101 cm / 40 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Magic Trackpad legújabb fajta, lightning csatlakozóval
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 0% THM 6 havi részlet, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 Pro Max / 256GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 87% akku
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest