- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
válasz
Tothgera30 #13394 üzenetére
Én simán fázok esténként rövid cuccban. Melegben meg melegem van. Ez van
-
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #13380 üzenetére
és a Puffin lekvár..?
Neduddki: nem mozgott még?
Amúgy én nagy sajtos vagyok, de az ilyen penészes, büdös, rohadt izéket nem bírom... -
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #13383 üzenetére
HI!
qva busdo van a lakasban, ugyanios csak eloszedtem 3 het eres utan a:
gyonyuruen megeerett isteni izu NYAMIIIIIIIII:- )
udv
neduddki
-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30 #13394 üzenetére
Én se fázok, tökjó idő van, 20-22fok-ra vagyok beállítva
Melóhelyen jönnek a kollégák, hogy milyen hideg van nálam, a pingvinek ott vacognak az asztalom alatt
-
-
válasz
Tothgera30 #13392 üzenetére
Szimplán csak hüvős van, ennyi, no go doki
-
Augusztus van és rövid gatyában, illetve pólóban már két napja ugyan úgy fázom. Tegnap este is elmentem a kútra tankolni, lőttem 40 litert a Suziba, de a tiszta libabőrös lettem a hidegtől, és nem voltam ott 10 percet sem. Ma is reggel motorra pattanok, megyek a boltba, erre megint fázok, nem is mentem 30 fölött, mert fagytam meg. Lehet van valami bajom amiről nem tudok, de kivizsgálásokra járni nem szeretnék, sok idő és kellemetlen.
-
Winner_hun
félisten
válasz
venember83 #13390 üzenetére
Változatosság? Minek az, munkával van bőven.
Akinek.. -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #13385 üzenetére
Simán. Könnyedén. Bár akkor meg másba fárad bele az ember, de legalább van egy kis változatosság.
-
Én most vagyok szabadságon de ez a 30 mázsa fa amit aprítani kell lassan elfogy, munkahiányom lesz
(na jó, van mit tenni még)
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun #13387 üzenetére
szerintem kibírnád, nem halnál bele. Az más dolog, hogy nem akarnád
-
Dylen
senior tag
válasz
Winner_hun #13385 üzenetére
munka nélkül? bőven lesz dolgom... végre olyanok, amiket szeretek
egyébként meg munka nélkül is bírnám
-
Dylen
senior tag
már csak 2 nap és itt a 2 hetes szabadság
-
Mawyx
őstag
főnök még sehol, így én pihikézek, iszonyúan fáj a fejem
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #13380 üzenetére
HI!
pedi gjo kajjak voltak a hutobe, mingyuk nem szagoltal bele, pedig penetrans a jo ki sajtoktol, de aszm mondtma:- )
udv
neduddki
-
fokukac
nagyúr
tudod, mit vegyél?
Levegőt...Az eső kés alá nem szabad beállni.
Messze még az alja, az amcsik megint estek 4,5%-ot, ami azért az ő viszonylatukban is nagyon sok.
-
nike_
addikt
na, itt vagyok Ausztriában. király itt minden...
-
neduddki
nagyúr
válasz
Winner_hun #13370 üzenetére
HI!
Zabata volna csokit:- )))
udv
neduddki
mod: amugy Nked nem kellet en erdesztem...
-
Winner_hun
félisten
Korán kelés done, 2 szelet kenyér + pohér tej, mondom nagyon maximum délig kitart. Aha persze, 5-re haza is értem. Na akkor lehet ebédelni. Most meg vissza Bp-re dolgozni... ahogy elnézem Margit híd felejtős, kicsit tele van, marad az Árpád híd.
-
yorro
újonc
válasz
bolondember #32 üzenetére
Naluk en is vasaroltam egyszer, aztan tobbet sem, mivel nem valaszoltak a kerdesemre.
A Bonusz Brigadnal es a ket masik kulfoldi oldalon vasaroltam. Veluk semmi gond nem volt. Legutobb meg a Kupon Cafén egy uj magyar oldalon vettem udulesi kupon felaron. Veluk sem volt gond, minden rendben ment. Most ezeknek a kozossegi oldalaknak a korat eljuk. Meg valakinek van valami megosztanivaloja veluk kapcsolatban? -
Cicero
őstag
Geránál a válasz
Találtam egy ilyet az egyik PH! tag adatlapján:
2001-01-01 00:00, azaz 3873 napja
gondolom ez valami hibás időszámítás lesz
Nincs valami jó kis blogout a PH! történelméről? Mikor indult a fórum? -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #13362 üzenetére
Szépjóestét, otp van eladó, kici, ócó!
-
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13358 üzenetére
reggel konkrétan hideg&erős szél fújt
-
Cicero
őstag
11-re megyek tanítani
-
Elég szép idő van, voltam a postán, feladtam egy csomagot, de valami segélyosztás lehetett mert a postást megrohamozta vagy 10-12 roma illető, hát sajnálom a postásokat. Ebben a hónapban pedig még egy Logitech F710-es controllert kellene vennem a laptophoz, de boltban elkérnek érte minimum 11k-t és nekem ugye még plusz futárköltség is belejön. Szóval esetleg nincs valakinek Logitech akcióra vonatkozó kupon, és ha már rendel magának rendelhetne még egy plusz cuccot!? Esetleg használt gamepad is jó lenne, csak nem akarom a lapi billentyűzetét "szétjátszani" ha ideges vagyok.
-
kételkedem
addikt
Remek sétálós, kirándulós, biciklizős idő van! Egy picit már érződik az ősz közelsége, de egyébként tökéletes!
Reklámban azt mondják, hogy végső végkiárusítás! Van olyan is, hogy nem végső vagy ideiglenes végkiárusítás?
-
Mawyx
őstag
telitalálat volt a meglepi
fél 5kor ott vártam a hévnél, de alig birtam elcsípni, ilyet még nem láttam, hogy valaki már a hévről is fusson lefelé
épp elé birtam ugrani a bokorból, ő meg pont arra gondolt, hogy ha valaki elélépne, nekirohanna
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #13321 üzenetére
és? Én is aludtam már részegen, padon, februárban, mínusz öt fokban. Belga sörizőben elfogyasztott 1,5 l sör és 6 jéger hatására
Ui. Bájdövéj megvolt este az euró-chf paritás, 272 is volt a világ legjobb carry trade valutája.
Nem vagyok egy hátrányos helyzetű, de most már engem is rohadtul frusztrál, hogy felvettem 3,5 milla hitelt, azóta befizettem kettőt, és most tartozom 5-tel. A jó édes anyjukat a világot csődbe vivő politikusoknak..!
-
Mawyx
őstag
annyira birom, hogy olyan vagy, mint Winner, röviden, tömören, nemes egyszerűséggel tudod tálalni a megoldást
sose felejtem el Winner beszólását, amikor nyafogtam hogy álmos vagyok, erre beírta, hogy akkor aludni kell(#13346) ClayMore: ez nem szép dolog, szeretem a cicákat
én kidőltem mára, fél4-kor kelek, jó éjt
-
Mawyx
őstag
Én se bolondulok már meg jobban, majdnem 300ft egy doboz sörért
meg egy chio grilles taccos chips.
Meló után posta, bevásárlás, vacsi, fürdés, most meg a chips meg sör, elfáradok minden nap. Be is állítom a tévét ma is, hogy lőjjel le majd saját magát. Macska úgyis ébreszt éjjel 1kor, be kell engedni, hajnal 4kor meg majd ki akar menni, de azért szeretem, bár mondjuk ilyenkor annyira nem -
pohár
félisten
válasz
kételkedem #13329 üzenetére
ez oltás volt a javából
atyaég milyen chilis babot főztem gyerekek, büszke vagyok magamra
-
ClayMore
aktív tag
ezt napjában háromszor a föld minden kisgyerekének levetíteném 2 és 8 éves kora között. amikor pedig már tudnak rendesen beszélni. minden levetítés után megkérdezném h milyen tanulságokat tud levonni. van jó néhány.
pl->tudás alapú társadalom vs. fizikai erőfölény (jó nyilván a gyenge kutya nem baxik, de az alapelv akkor is nemes)
->együtt működés vs. egymás ellen működés
->kompromisszum készség vs...
->egy problémára mindig több megoldás létezik
stb. -
Lacazr93
senior tag
Na ma is jó sok hülye volt.. Volt ma egy vásárló aki azt hitte hogy 10ezrest adott, holott 5-öst, és háromszor visszajött reklamálni.. Aztán a végén csak kiderül hogy 5ezrest adott, amikor leszámoltuk a kasszám..
-
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #13329 üzenetére
Most dolgozol v szabin vagy?
-
k
-
Mawyx
őstag
Nem, csak segítettem egyik kolléganőmnek, nem lett volna feladatom, de nem voltam genya, aztán megkérdeztem tőle kik kapnak ilyen feliratos plüssdögöt, ott volt nála a szekrényben. Mert ha van aki nem kéri és megmarad, akkor... erre benyúlt a szekrénybe és azt mondta fussak
na nem, csak hogy rakjam el gyorsan
-
Mawyx
őstag
melóhelyről kaptam egy plüssdögöt
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13322 üzenetére
olyat még nem, de atom részeg embert már igen!
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13320 üzenetére
Te láttál már részeg atomot?
-
válasz
kételkedem #13320 üzenetére
Az sem semmi, bár én ilyen jelenséggel nem találkoztam, viszont van egy rossz emlékem nekem is, egyszer részegen utaztam haza, azután szinte nem emlékszem semmire, de ismerősöm hallotta hogy Záhonyban valamelyik takarító mondta hogy: "valamelyik hülye már megint összehányta a kocsit"
. Sajnos lehet hogy én voltam, mert nem emlékszem, de ez jó pár évvel ezelőtt történt, még fiatal voltam és alkoholista, mint minden fiatal
. Az egyik haverom meg egyszer kiment az állomásra hogy hazautazik, de annyira be volt kaszálva hogy elaludt az állomáson, de nem bent a váróban, hanem kint a padon, mindezt Januárban
.
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13318 üzenetére
tildy élménybeszámolójára várok.
A neten a híradások arról számolnak be, hogy tényleg azok kezdték a balhét, akik munka, pénz, és különösebb életcél nélkül eddig valahogy elvoltak, de mióta csökkentették a segélyeiket, azóta elégedetlenek. A videókat elnézve mostanra viszont ott tartanak, hogy lúzer aki nem fosztogat! Állnak a kiszemelt üzlet előtt és csak arra várnak, hogy valaki betörje a kirakatot, aztán mennek tévéért, ruháért vagy éppen gyógyszerért.
Innen nézve kezd anarchia kinézete lenni a dolgoknak. A neten fellelhető videókban fényes nappal vígan hordják ki a cuccot a boltokból. Sehol egy rendőr, vagy katona, vagy egyéb rendfenntartó...(#13319) Tothgera30
Többször találkoztam mostanában a 16:48-ason egy 30+ éves sráccal, aki olyan részeg szokott lenni, hogy a kalauzokkal keresteti meg az utazótáskáját! Jegye vagy bérlete lehet, mert nem szállítják le, csak részeg szegény mint az atom! -
Igen, egyszer én is így csináltam, mikor a vonaton a fülkéhez közeledett egy olyan kinézetű illető, akin látszott hogy a fél életét a kocsmában töltötte. Szépen a füles a fülemben, halkan hallgattam a 30Y-t. Az "úr", láthatóan koordinációs képességeinek nem volt teljesen birtokában, de azért a fülkeajtóba kapaszkodva kinyitotta, majd bevonult a fülkébe. Ezután bekiabálva megkérdezte hogy van-e szabad hely. Én fejbólintással jeleztem hogy "igen"! Erre ő leült a hozzám legtávolabb lévő székbe és felkrákogta a torkán lévő összes váladékot. Azután egy fél órát ült csöndben, de közben éreztem hogy figyel. Azután hirtelen egyszer felállt és odahajolt hozzám, majd kihúzta a fülest a fülemből és beleordított a fülembe, hogy "azt kérdeztem van-e szabad hely!?" Láttam rajta hogy az elméje nem tiszta, az enyém meg kezdett elborulni. Akkor nem akartam hozzám nem illő trágár kifejezéseket használni, sőt azóta sem, egyszerűen felálltam, elkezdtem az ajtó felé menni, ahol ő előttem tipegett hogy elférjek (persze azt hitte majd kimegyek és otthagyom), majd ahogy kiért, bezártam az ajtót, persze utána nem ült vissza. Azóta olyan mértékben hangosítom fel hogy azért hallják a részegek is hogy zenét hallgatok, és ne szóljanak, persze azért előfordul hogy beszélnek, vagy hozzám érnek és kérdeznek és néha igazán nem jó ha egy hosszú nap után inkább pihenne az ember a több mint egy óra vonatút alatt, de pofáztatják a hülyeségről.
-
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13316 üzenetére
Hírforrásaim szerint azonban a hőzöngés megint azok részéről megy, akik csak belenyúlnak a közös kasszába, és onnan csak kivenni tudnak. Meglepő.
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #13313 üzenetére
Nem, hiszen most 1:1.0591-nél tart, márpedig ebből péntekig nem lesz 1:1!
Leginkább azért, mert csak!Egyébként vigyázó szemeitek Nagy-Britanniára vessétek! Semmi jóval sem kecsegtet ha tizenéves suhancok elveszik azt, ami nekik nincs meg, illetve hajlandók felgyújtani vagy összetörni bármit, ami az útjukba kerül! Ez a magatartás úgy néz ki ragályos, már nem csak Londonban vannak balhék.
-
fokukac
nagyúr
Svájci frankos szépjóreggelt a tisztelt egybegyűlteknek...!
Lehet fogadni, péntekig meglesz vajon a paritás az euróval?
Az imf hitelből 23 ezerért vett mol-részvény nagy biznisz volt államunk vezetőinek, most néztem, hogy 16400 az árfolyam...
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #13310 üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #13310 üzenetére
Szigorúan 20+ éveseknek néztek ki a lányok akikkel eddig láttam. Persze szigorúan 25 év alattiaknak is!
Ja és igen, a nyelv az bizony fontos! -
venember83
nagyúr
válasz
kételkedem #13304 üzenetére
A nyelvekkel kezdi, és én nyelvvel is folytatnám. Már ha valóban min. főiskolás korúak a hölgyek.
-
Mawyx
őstag
válasz
kételkedem #13307 üzenetére
Ezért szeretem az mp3 lejátszóm fehér füllhallgatóját jól láthatóan bedugni a fülembe. Sokszor nem kapcsolom be, csak hogy látható legyen, hogy nem vagyok vevő semmilyen szövegelésre
-
Dylen
senior tag
válasz
venember83 #13300 üzenetére
-
kételkedem
addikt
Én ennek pont az ellenkezőjét látom! A lányok nem vitatkoznak a nyelveket beszélő ügyvédúrral. Nem ülnek más székre, nem hajtják el. Az öreg meg csak tolja a rizsát, csak tolja megállíthatatlanul!
Egyedül az öltözéke lóg ki az imageból! Ma egy kék öltönyben feszített, amihez szimatszatyrot választott kiegészítőnek. Legutóbb a bőr baseball sapkája lógott ki a sorból. -
Mawyx
őstag
válasz
Na de így? Ha azzal kezdi valaki, hogy ügyvéd, akkor már el is vágta magát a legelején.
-
válasz
Úgy kell élni
.
-
kételkedem
addikt
Ezért igazán kár írni egy hozzászólást!
Ma a vonaton ismét találkoztam azzal az idős(60+) ügyvéddel(?) aki főiskolásnak kinéző lányokat szokott kinézni magának. Valami ártatlan kérdéssel megszólítja őket, aztán elmondja, hogy ő ügyvéd(?), több nyelven anyanyelvi szinten beszél(?) és fordít(?). Átadja a névjegykártyáját és elkéri a lányok telefonszámát. A szöveg mindig ugyanaz. Kezdi a nyelvekkel, folytatja az ügyvédkedéssel, miközben szóba kerül a kínai horoszkóp, mint tuti biztos jövőlátó módszer.
Lehet, hogy minden szava igaz, ám én kételkedem! A beszéde választékos, tanult ember lehet, de nekem az a benyomásom, hogy szeretné befűzni a fiatal lányokat.
-
Mawyx
őstag
szerk: semmi, hülye vagyok teljesen
-
7
addikt
válasz
venember83 #13300 üzenetére
De vajon mit kíván vele?
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!