- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bobsys
veterán
Valaki leirna vagy linkelne egy oldalt ahol megtudom nezni, hogy a szamok milyen betuknek felelnek meg? Pl 3=e stb. Unatkozom es rendszamtablat tervezek a kocsira
-
válasz
Winner_hun #12995 üzenetére
Jó nagy összeg.
Én tegnap kaptam meg, igaz számlára, pedig Hétfőn kezdték utalgatni. -
Winner_hun
félisten
Megjött a reálhozam, 4458 Ft.
Öcsémnek 188 Ft. Többe került a feladás költsége.. vagy azt levonták? A postás 200 Ft-ot adott, azt mondta hagyjam. Hogy a postás adjon borravalót... -
tildy
nagyúr
-
kételkedem
addikt
válasz
fokukac #12988 üzenetére
Ma reggel a reggelinél épp arról beszélgettünk a nejemmel, hogy milyen jó, hogy nincs hitelünk! Lövésem sincs, hogy mit csinálnék, ha a kezdeti 50k törlesztő mára felment volna 80k-ra és rendszeres fizetés mellett is többel tartoznék, mint mikor felvettem a hitelt!
De lesz az még 180
Rögzített árfolyamon akarsz törleszteni, vagy bízol a jelenlegi trend megfordulásában?@lujó55
Lehet, hogy öngyilkos szúnyog és felvágta az ereit?
Minden bizonnyal! -
Mawyx
őstag
Jó reggelt!
Negyed órával később keltem, fél óra elment arra, hogy megvarrjam a nadrágom, most meg go meló. -
lujó55
addikt
válasz
fokukac #12988 üzenetére
Atomot Genfnek!
Lesz az még 150 is
Meg kéne nézni kik azok akik tetemes CHF vagyonnal rendelkeznek, mert ők csinálják a tőzsdecirkuszt, hogy tovább gazdagodjanak. Na őket lekapcsoljuk és megoldódik a probléma magától.Jó reggelt! Éjjel egy vérszívó zümmögő bekerült a szobába, egész éjjel koncentráltam, hogy elkapjam. Hulla fáradt vagyok, de megöltem valahogy, mert el van kenődve a párnán, hatalmas vérfolttal. Lehet, hogy öngyilkos szúnyog és felvágta az ereit?
-
.bableWes
őstag
na reggel go
APEH, no o sorry NAH vagy NAV vagy micsoda -
pohár
félisten
ki akar inni egy kis FRUGO-t?
-
fokukac
nagyúr
-
lujó55
addikt
válasz
Winner_hun #12978 üzenetére
Hogy ilyen topik is van már...
Van amit még nem találtak ki? -
Winner_hun
félisten
-
tildy
nagyúr
válasz
fokukac #12948 üzenetére
Au... Raadasul a szomszed nyanya is zaklat, nem irigyellek....
----------------------------------------------------------------------------------------------
Tildincs ugyes volt.Megvett egy kibebaszottjo fenykepezot, azt most meg fosik elvinni a fesztivalra, nehogy elhagyja, vagy a portol baja legyen. Gratulalok.... -
Lacazr93
senior tag
amúgy ma vagyok fönt 1000 napja
-
bnss
veterán
Szép estét! Ezüstlakodalom alkalmából szervezkedem, mégpedig egy meglepetés vacsora irányában. Szívesen fogadok minden tippet, ötletet, hagyományt, stb., ami még felejthetetlenebbé teszi az "ünnepeltek" estéjét. Köszi!
-
lujó55
addikt
Jó volt ez a hirtelen zuhé Egerben.
Csak néztem én, hogy miért tolong ennyi ember a boltban (Euronics) aztán láttam, hogy nem mernek kimenni, mert szakad, ez nem kifejezés.
Asszony: "mi nem érünk rá itt várni. Hozd ide a kocsit a bejárathoz!"
Papucsférj (én): kocsiig futólépés kétméteres ugrásokkal, távirányítóban elem megadta magát, kulcsos nyitás, be, motor, visító gumik, satufék a kirakat előtt tök ideg fejjel. Emberek: bejárati ajtóból kétfelé ugorva ökölrázás.
Asszony: kisétál, beszáll kocsiba "nem is esik annyira"
A kocsi ülés még mindig nedves, az alsógatyám már a szárítón lóg -
fokukac
nagyúr
válasz
Winner_hun #12941 üzenetére
na gyerekek, már megint rekord, 1,09 az EURCHF
a CHFHUF meg 246,5.
Ez a hogyan bukjunk el egy nap alatt 350k-t nem tetszik most már nekem -
Lacazr93
senior tag
válasz
Winner_hun #12941 üzenetére
Jhaaa
Az a rendes munkahelyre nem vonatkozik, mert ott nem én vagyok a főnök
-
Lacazr93
senior tag
válasz
Winner_hun #12939 üzenetére
Muszáj kiszolgálni mindenkit. Tegnap egy csávónak adtam 30Ft-ot 5Ft-osokban(visszajáró), és leb*szta elém hogy nesze.. mondom köszi
-
Lacazr93
senior tag
Na ma is ennyi volt a meló
6órából csak fél órát ültem kasszába
-
tbs
addikt
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #12934 üzenetére
akkor aki bevásárolt belőle, az most milliárdos lehetne, nem is kicsit
-
kételkedem
addikt
A forint kibocsátásakor még arany alapú pénz volt. 1 forint 0,0757575 gramm aranyat ért, 1 kiló arany 13 210 forintnak felelt meg.
Ma ~1g aranyért kell a fenti összeget kifizetni. Sokat változott a világ 1946. augusztus 1.-óta!
-
ha valaki még nem olvasta volna:
Tőlem ezért nem kapsz munkát by Jakab Andor -
lorcsi
veterán
mi történt a freemailel nem tudok belépni már napok óta
-
Winner_hun
félisten
Ilyet betesz
|/
\| \ _
\ |/
||
||
_||_ .hamarosan. -
NoLF
veterán
válasz
kételkedem #12926 üzenetére
bele kell okoskodnom, mert olyan szép írás:
"...ezért kénytelenek lesznek leértékelni a saját devizájukat."
-
kételkedem
addikt
A bankok adnának, a kormány nem engedi.
Racionalitást a mostani pénzvilágban ne keress, már mindenki érzelmi alapon kereskedik. Ugrál a tőzsde, a valuta árfolyam. Minden egyes bejelentésre idegesen reagál a pénzpiac. Túl sok a világban a bizonytalanság. Az örök favorit az arany, illetve néhány valuta. Mivel ezek látszólag stabilak, ezért nagy irántuk a kereslet.
Egyébként tényleg most lenne érdemes CHF hitelt felvenni. A nagyon erős frank Svájcnak sem tesz jót, ezért kénytelenek lesznek leértékelni a saját valutájukat. Szerintem a frank legfeljebb addig fog erősödni, míg 1:1 arányba nem kerül az EUR-al. Tehát ha valaki most venne fel CHF hitelt, akkor a törlesztője vélhetőleg nem emelkedne, legfeljebb kis mértékben. Az árfolyam kockázat minimális lenne, kiszámíthatóbb lenne a hitel, mint korábban.
-
Algieba
őstag
válasz
zolynet #12923 üzenetére
Nagyon meredek, hogy a befektetők svájci frankba fektetik a pénzüket. Oké, hogy Svájc banki központként rendkívül stabil, de egyetlen egy ország, és területileg sem a legnagyobb. Az egész pénzügyi kavarás irracionális számomra, akár ha szellemek labdáznának levágott emberfejekkel.
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #12922 üzenetére
Rányomtam, visszanyomtam, semmi.
Csomó minden van a kedvencekben, valaha használták pedig. Nem is lehet frissíteni, mivel nem tud kapcsolódni. -
Mawyx
őstag
Valakinek valami ötlet, hogy miért nincs opera alatt net? ie, ff működik, opera bejön, de nethez nem tud kapcsolódni. Mi lehet letiltva és hol? xp
-
Mawyx
őstag
válasz
Apollyon #12915 üzenetére
Nem tudok jobbat, ennek is örülök nagyon, végre én is droid lettem
vagy biorobot? Lehet keverem
A sok kavarás után megnéztem ügyfélkapun, hogy tuti-e a bejelentés. Érdekes, hogy amikor vendéghallgató voltam a Műegyetemen, akkor ők is lejelentettek
(#12916) tildy: a zsé mindig jóljön
-
-
Mawyx
őstag
Megvan végre a szerződésem, kemény 4napja be vagyok jelentve
végre igazi 8órás főállás, de betojok ezen a sz@rrágáson, egy ezressel még mindig kevesebb, mint amiben megegyeztünk, csak hogy övék legyen az utolsó szó
Mindig arra vágytam, hogy hétköznaponta fél 8-kor álljak a metró mozgólépcsőn a többi droiddal és olvassam a metró újságot és most ez van
Szerdán lesz 3hete, hogy itt dolgozok, még lógnak 3nap fizuval. -
tildy
nagyúr
válasz
Winner_hun #12908 üzenetére
Iszonyat makja volt szuleimnek, meg exnek is, hogy a 4-5 eves hitelt tavaly ev elejen visszafizettek. Akkoriban ment fel a torleszto , ami evekig kb 14 ezer forint volt kb 22-re, de ez hala egnek emg vallalhato. Aki viszont 50-t torlesztett, es lett belole 80-90, az nagyon au.
-
-
zolynet
veterán
válasz
Winner_hun #12908 üzenetére
azbesztmegb.....azb.....meg
-
Winner_hun
félisten
CHF 240+
-
neduddki
nagyúr
-
Apollyon
Korrektor
válasz
kételkedem #12901 üzenetére
Ez tuti fake, ha valakibe bevág a villám nem kel fel egyhamar, főleg nem kétszer egymás után...
-
BlacKSouL
addikt
Minimum 20 fok lenne legalább!!...ja, és ne lenne naponta 5x felhőszakadás.
Itt meg speciel dél óta esik, de úgy,hogy mindenhol körben ragyogó kék ég, csak felettünk fekete, oszt zuhog megállíthatatlanul.
Mekkora biznisz. Esőtúra. Bárki aki szeretne esőt, jön velem. Nyomja a kezembe a lóvét, én meg csak állok mellette.
Faszkivanmá de amúgy tényleg.
Reggel 10 fok volt. Lassan bekapcsolom a hősugárzót. -
fokukac
nagyúr
válasz
kételkedem #12900 üzenetére
a válasz mindenre: 242
-
-
kételkedem
addikt
Ha nem fake, akkor nagyon szerencsés, vagy szerencsétlen szegény!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Gamer Notebook! Lenovo Ideapad Gaming3! I7 10750H / GTX 1650Ti / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Huawei Nova Y70 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3047, 94% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest