Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Több tucat Eiffel torony??? ... Igen, gyere mutatom, hogy hol...
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
NoLF
veterán
nahát, nem gondoltam hogy az otthoni forintszámlám mostanában jóváírást kell, hogy elszenvedjen, de vmi reálhozamot kaptam, jupíí.

-
Mawyx
őstag
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nagyon szép ez a járgány

Én előrelátó módon nem mostam le a kocsit egy ideje
viszont tegnap amint kiteregettem, eleredt az eső. Előtte nem esett, kivittem a mosott ruhákat, egyből elkezdett, ki érti ezt. -
ToBeY
nagyúr
Vajon a jód (nem az de nem tudom a pontos nevét) kijön a ruhából?
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Nálam ugyan ez, kiállok lemosom, beállok, erre másnap elindulok a tescsóba bevásárolni, hazafelé már zuhéban jöttem, így felcsapta az úton maradt szennyeződést és koszos lett. Mindegy, ma jó volt, bár ma is esőben vezettem egy ideig.
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Nyaralásra készülve kívül-belül alaposan megpucoltam a kocsit. A nyaraló Poroszló legsárosabb utcájának közepén volt. Most a kocsi úgy néz ki, mint egy varacskos disznó dagonyázás után! Ha a héten lesz valamikor legalább egy nap amikor nem esik, kocsit mosok majd!

-
válasz
kételkedem
üzenetére
-
kételkedem
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Körbenézel, büszkén feszítesz, mintha direkt ezt szeretted volna csinálni!

-
A fenébe is egész héten esni fog az eső, hát hogy lehet így kikapcsolódni
? Annyira felázott a talaj hogy reggel motorra pattantam és egy erőteljesebb gázadást követően nyomtam egy 180°-os fordulót, kicsit meglepődtem, persze a szomszéd hülyének nézett
. -
kételkedem
addikt
-
lujó55
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Tegnap mi is áthajtottunk Poroszlón. Majd elájultam, mikor láttam azt a hatalmas ökocentrum beruházást az ártéren. Oda hogy adtak ép. engedélyt?

-
Apollyon
Korrektor
Én úgy vettem észre hogy itt városban elviselhetetlenebb a hőség mint mondjuk vidéken. Ott valahogy frissebb a levegő vagy nem tudom, az biztos hogy szmogosabb a város, lehet ez tesz be.
Fesztiválon meg a nyílt terep miatt ha mondjuk sátrazás van akkor nem olyan jó a nappali max 25 fok, mert este lemegy 15-re
(#12883) NoLF: Jah és a nagyobb házak, szűkebb utcák miatt is beragadósabb a levegő.
-
pohár
félisten
válasz
Kalandor
üzenetére
attól miért nem lehet leírni hogy üd. cs.?
Tobey... szokj hozzá a felirathoz, sokkal jobb úgy, pár szinkronhang eléggé el van cseszve az eredetihez képest

@... miért nem csaptad rá az ajtót? komolyan bolond az a vénasszony, ne foglalkozz vele

megetted a csokiját, beszarok

-
Mawyx
őstag
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Már hiányoztál

(#12856) ToBeY: Én a Szökést szeretném megnézni angolul, de nincs meg

(#12867) fokukac: azt hittem már rég eltetted a nyanyát láb alól
Holnap meló, a szappanopera folytatódik, harmadjára lesz újraírva a szerződésem. Ezt a szenvedést már...

Az volt, hogy állítólag a kedves titkárnő nénike úgy gondolta elég lesz nekem kevesebb fizetés is, elvégre csak ülök a gép előtt és lenyomok pár gombot, ő is csak nyomogatja a gombokat, ez ugyanaz
meg örüljek hogy egyáltalán van munkám meg különben is új vagyok ott meg különbn is... mégis szóltam a főnöknek, hogy ez nem lesz így jó, nem ebben egyeztünk meg. Ő nézett wtf, mekkora hisztis egy tyúk?! Nézi a papírom, persze, nem ebben egyeztünk meg, nem érti milyen szerződés ez, küld egy másikat...
Kíváncsi leszek most vajon mit írnak bele, hogy takarító vagyok 70ért és még érezzem magam megtisztelve 
-
fokukac
nagyúr
válasz
BlacKSouL
üzenetére
majd megfulladtam most a röhögéstől, bocs

a mostani rossz idő miattam volt, mert két hete beszereltettem a légkondit

de előtte azért volt két 35 fokos hétvége is...
-----------------------
Amúgy, csak, hgoy érezd: Hozzám most jött át a szomszéd nyanya, mert szerinte megettem a csokiját, meg amúgy is, nálam valami zúg, és attól nem tud aludni. bazzeg, fél órát itt volt, és házkutatást tartott...

-
-
Bencus88
nagyúr
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy valamilyen billentyűzet parancsot leüthettem és azóta vastagabbra van szedve a betűtípus.Mintha félkövér lenne vagy annál is erősebb.Hogy tudom ezt vissza állítani?Köszönöm!!
-
fokukac
nagyúr
Csak mondom, hogy két napot aludtunk Los Angelesben egy 4 csillagos Radissonban, 120 dollárból, hárman. (Ebből 20 dollár a valet parking volt.)
Amúgy meg bejártuk kaliforniát, és napi 5-10 ezerből megvolt a szállásunk, hárman. Ja igen, senkit nem érdekel, hogy hányan mentek be a szobába, a szobát bérled, csak magyarországon van ez a per fő per éj.Szóval a magyar hotelek elmehetnek a sunyiba, egytől egyik mind.
Lemegyek egy éjszakára a Balatonra, és 15-20 rugómba kerül?
Az egész iparágat csak az üdülési cs. tartja el...Ui. beszarás, az üdülési cs.- írtam bele, és azért mondta, hogy érvénytelenek az adatok? hihetetlen...
-
Apollyon
Korrektor
válasz
kételkedem
üzenetére
Lehetne rosszabb is... Legalább nem kell fűteni. Szerencsém volt, pont akkor nyaraltam amikor a kánikula volt, mivel túl vagyok rajta és eleget barnultam engem már nem zavar ez az idő, sőt én szeretem a hűvös, felhős időt nyáron. 20°C ideális.
(#12856) ToBeY: Én három hét alatt néztem meg a 7 évadot. Mondjuk úgy nem sokat aludtam

-
ToBeY
nagyúr
House első évad done.Jöhet a második!
-
kételkedem
addikt
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Ugye nem jártál a héten a Tisza-tó környékén?

A poroszlói strandon a plédek és törölközők összekapkodása közben a szomszéd pléden helyet foglaló nő a következőket mondta: "A nyarat és ezzel a nyári programokat ezennel befejezettnek nyilvánítom!"
Úgy lett vége, hogy el sem kezdődött!

Volt egy hét döglesztő kánikula, és kész, annyi!
-
válasz
BlacKSouL
üzenetére
Egyetértek veled, nem jó ez így, régen nyáron meleg volt, volt eső akkor is, de nem 20 fok volt napközben.
És nem nagyon mond meleg további nyarat (meleg = 30 fok kb.)
Rokoni összeröffenés letudva (voltunk vagy 30-an), fertőtlenítő alkohol kúra túlélve
, holnap meló 
-
BlacKSouL
addikt
Kurvára nem akartam hozzászólni semmihez addig amíg jól nem érzem magam, de már kurvára baszottul unom, hogy a "nyár" eddigi 8 hetéből 7-ben 20 fok alatt volt a nappali hőmérséklet, és átlagban naponta leesett vagy 20 mm eső.
Tavaly mindenki basztatott hogy mit sírok az idő miatt. Ok, nekem szar volt, más úgyse érzi át.
Idén mindenki basztatott, hogy mit sírok januárban a hó miatt. Tél van. Jóvanakkor. Mindenki basztatott márciusban, hogy mit sírok az idő miatt, hát március van, még nincs tavasz. jóvan.
Basztatott mindenki májusban, hogy ugyan már mit sírok, hiszen tavasz van, szeszélyes az idő. De nem szeszélyes volt hanem fos.
Júniusban basztatott mindenki, hogy maradjakmá, még csak június van, ilyenkor kell az eső. Vagy két hónapig kussoltam, de az idő maradt ilyen okádék fos.Most akkor kussolok továbbra is. Változás úgysem lesz.
Basszameg nem láttam napot hetek óta! -
fokukac
nagyúr
írtam két bekezdést, de nem tudok hozzászólni...
aszongya, hogy a kapott adatok érvénytelenek??? -
-
pohár
félisten
válasz
Tothgera30
üzenetére
hétfőn
nem vagyunk mi angolok kéremszépen
-
ToBeY
nagyúr
Múltkor néztem valami műsort amiben hirdették hogy Balatonon 4*-os szállodában teljes ellátással 20k/éj/fő.Hát ennyiért simán elmegyek akármelyik tengerpartra ahol garantált a jó idő!
-
válasz
kételkedem
üzenetére
Az nem szép, mi Hétfőn megyünk, majd eldől milyen idő lesz. Bár azért idehaza mégis csak olcsóbban nyaralsz mint mondjuk valami tengerparton, ahol az árak kissé el vannak szállva. Egerszalókon tavaly voltunk, és a Saliris Resortban szálltunk meg. Igazán szép, a környék is csodálatos, de azért még gyerekcipőben jár az egész komplexum és az ott dolgozók. A fürdő még nem 100%-os, a terület még nincs teljesen lezárva, volt olyan hogy a vendég fizetés nélkül távozott a kb.1m magas kerítésen, a recepciósok, tudatlanok, össze-vissza telefonálgatnak ha kérdezek valamit. Szóval még 10 év kell nekik mire kifejlődnek, de amúgy szép.
-
kételkedem
addikt
válasz
kételkedem
üzenetére
Megjöttünk Poroszlóról!

Minden egyes nap esett az eső!
Minden napra ki kellett találni valami kirándulást, fedett termál fürdőt, hogy ne a nyaralóban kelljen kuksolni. Soha többet nem nyaralok idehaza. Egy pár napra ha éppen jó az idő, érdemes valahova elmenni pihenni, de nyaralni nem szabad itthon.Ja, és a nyaraló hirdetéseket is úgy kell olvasni, mint a lakás hirdetést!
Csendes utca: kátyús, sáros földút, ahova kocsival alig lehet bemenni
sat tv: 55 cm-es 10+éves crt, 3 alig nézhető csatornával
grillezési lehetőség: 3 db terméskő ledobva a kert végébe
tágas udvar: 2 autó fér az udvarra, vagy azok vannak az udvaron, vagy a gyerekek
természetközeli szállás: csigák, pockok, szúnyogok garmadával
jól felszerelt konyha: 20+ éves rozsdás hűtő, 10+ éves mikró
stb stbEgyébként egészen jó volt, különösen az egerszalóki termál strand tettszett a társaságnak!

-
Esős napunk van, bár még nem esik, de már nagyon úgy néz ki. Sajnos szegény gépecském még mindig nem áll lábon, a HDD-t jövőhéten viszik gariztatni, meglátjuk mi lesz belőle. Jövőhéttől meg pihi van.
#12828 lujó5: Munka után kikapcsolódás az igazi
. -
-
tildy
nagyúr
Utalom, hogy nincsa meretemben bikini, mondtam mar? Na jo van, de amolyan nagyistilus... Bakker lehet ebbol kene uzletet nyitni. Szines, vidam, jo szabasu bikinik, E+ Cup, fiataloknak!
-
Lacazr93
senior tag
Jó fos idő lesz Forma1-re

-
-

Tudom, hogy gyerekes ilyen mértékű rajongás egy egyszerű étel iránt, de tényleg nagyon ízlett. Teljes kiőrlésű kenyérrel ettem. Semmi lekvár, méz, és egyéb ostobaság. Sósan, magában az igazi, akár a jó tepertőkrém. Az illata tényleg hasonlít a tepertőkrémére.

Mekkora stupid vagyok, szinte csorog a nyálam.

-
Szép estét kívánok!
Itthon melyik üzletlánc forgalmaz mogyoróvajat elérhető áron? Mert a Nutella, ami inkább édesség, 800 forint körül van egy üveggel. Joggal gondolom, hogy az egyszerűbb, sós mogyoróvajnak olcsóbbnak kéne lennie.
Imádom a sós földimogyoró krémet! Hollandiában volt alkalmam megenni egy egész üveggel, de én hülye, nem pakoltam fel belőle odakint, most meg itt nyűglődök.

Egyébként nem ez a legnagyobb problémám, vannak sokkal komolyabbak is, de ezek elviselhetőbbé válnának, ha lenne energiám, és a mogyoróvaj energiabomba.
-
lujó55
addikt
válasz
Tothgera30
üzenetére
Jelentem, villany van a lakásban (nappali, háló, fürdő, wc, előtér, konyha)
Már fáj a lábam a létrázástól, de majd asszonykám megmasszírozza nekem. A lábamat is...

-
-
lujó55
addikt
válasz
fokukac
üzenetére
Hát igen, az a bizonyos sötét középkor milyen rossz volt már! A kizsákmányoló hűbérúrral, az egyházzal
Kellett a 9. tized a földesúrnak, a 10. tized meg a papoknak. Azaz 20%. A többi kukoricát megtarthattad, hogy legyen mit elvetni jövő tavasszal.
Amúgy rohadt érdekes az írás. Mert való igaz, hogy így működik a dolog. Csak nem ez a szembetűnő. Hanem az, hogy bejegyezteti valaki az egyfős kft-jét mindenféle tevékenységi körre a farmervarrástól a motorolaj árusításon keresztül a pizzérián át mindenre, mert ha szükséges tud keríteni szakirányú alkalmazottat, holott ő maga nem ért semmihez (ezért is nincs munkahelye). Még egy kapavágást nem dolgozott, máris vett egy húszmilkós autót és egész nap az edzőteremben feszít, mert ő vállalkozó. Na ez a feltűnőbb, nem a panelház garázsát kibérlő kulcsmásoló aki alig tud megélni, a fogorvost meg hírből sem ismeri. Normális vállalkozó megtervezi a tevékenységét és komoly szerződéssel alkalmaz munkavállalót. Én, ha elmennék a cégtől 2 évig nem végezhetném azt a munkát amit most csinálok. Ráadásul hiába tanultam meg a szakmát a cégnél, nekem soha nem lenne pénzem saját forrásból olyan eszközparkra amivel most dolgozok, mert akkor inkább egy házat vennék ha már meglenne a rávalóm. A konkurrencia, aki alkalmazna külön szerződne a jelenlgi cégemmel, hogy kárpótolják, mert egy napi tanfolyamom többszázezerbe került a vállalatnak. Nálunk több nő van most szülési szabin, vagy gyesen, mégsincs káosz, mert volt idő betanítani az utódot és visszavárják a dolgozót, ha már nagyobb a gyerek. Az sem lep meg, hogy amikor a cégem szóba kerül mindenki elismerően nyilatkozik róla és a produktumunkról is. A jó hírnév meg fél siker...
Na, megyek fúrni csillárt. Ebben a rossz időben
-
Apollyon
Korrektor
Nem kizárólag videókból lehet tanulni, vannak cikkek is. Most tök mindegy hogy olvasom a betűket, vagy elmondják a videóban vagyis a dokumentumfilmben. Továbbá youtubeon és egyéb helyeken már minden van, ha tudásszomjas az ember akkor a tv itt vérzik el a legjobban a nettel szemben. Továbbá reklám sincs, ahol nagyon zavar blokkolom, de legalábbis sehol sem szakítanak vele félbe.
vikvuk: milyen csöves?
-
ToBeY
nagyúr
Ennyi rohadt reklámot egy 90 perces filmben még nem láttam.Most már tudom,hogy miért nem nézek általában tv-ben filmeket.Jobb lett volna ezt is lehúzni netről.

-
fokukac
nagyúr
válasz
lujó55
üzenetére
Mai okfejtés, hogy miért ilyen jó ez az ország:
[Tőlem ezért nem kapsz munkát]

és az a baj, hogy teljesen igaza vanés ez már a szuper adócsökkentett verzió, ezt is adjátok hozzá. 2 éve ugyanekkora bérre kb. 35 ezerrel volt több az adó, és 6 ezerrel több a járulék....
és nagyjából ezért van az is, amivel Te szembesültél..
-
ToBeY
nagyúr
válasz
fokukac
üzenetére
Remélem,hogy felkészültél a legrosszabbra.SP - Kép maradsz
Én 2mp-nál többet nem bírtam belőle megnézni...
De biztos jó,mert majdnem 2,5 milla a nézettsége![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Apollyon
Korrektor
Nah hi!
Ti ezt ismeritek? Iszonyat jó volt ez régen, imádtam
http://www.youtube.com/watch?v=WY_3uxzkoV4&feature=share -
Lacazr93
senior tag
válasz
fokukac
üzenetére
http://filmania.blog.neon.hu/files/sp%20foto.JPG
ő SP
A tinilányok és a melegek kedvence
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Újszerű 10 magos Lenovo X13 Yoga G3 (12.gen Core I7 16Gb 512Gb SSD) laptopom eladó!
- Eladó Sony 55-210mm f/4.5-6.3 E OSS
- AORUS B450 ELITE 5800X3D 32GB DDR4 2 SSD RTX 4070S 12GB GAMER PC
- HP DL380p Gen8 12LFF - 4x4TB SAS 2x E5-2650L v2 96GB ECC 2x10Gbit
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3604
- Honor 200 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3698
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

? Annyira felázott a talaj hogy reggel motorra pattantam és egy erőteljesebb gázadást követően nyomtam egy 180°-os fordulót, kicsit meglepődtem, persze a szomszéd hülyének nézett
.