Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Windows 11 telepítése inkompatibilis gépre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Èn már láttam

Persze vannak túlárazott dolgok, de azèrt egèszen más minőségük is van. Ha èppen van miből, èn szívfájdalom nèlkül kiadok ennyit ruhadarabèrt, meg igazából a sokszorosát is. Nem mondom h ez ìgy jól van, de egyre több olyan helyen fordulok meg, ahol számit milyen öltöny van rajtad... ès ilyenkor azèrt nem veheted már fel a szalagavatós szerelèsed

-
-
És ami ki van tömve 20 ezresekkel, az csak megérne annyit ?

Legdrágább cipőm volt vagy 13.000 jó pár éve már, megnyílt a Hervis nálunk akkor vettem 6.000-ért 1-1 cipőt. Kabátra (téli) is 8.000 Ft-ot költöttem max. Valahogy a túlárazott márkás cuccok nem a magyar fizetésekhez vannak mérve. Pólót is az Invázióból veszem, kb 1000 Ft/db áron, és elég jó minőségűek.
Mondjuk most majd vennem kell 1 bakancs szerűséget, lehetőleg olyat ami kihúz pár évet, de itt se akarok 7-8.000-nél többet kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3280, 100% akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- BESZÁMÍTÁS! 10TB WD Purple Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3831, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest