- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Új hozzászólás Aktív témák
-
tildy
nagyúr
Még mindig béka sejhaja alatt a font, miközben a frank meg szárnyal.... Ki érti ezt?
mawyx: ha winner nem mondja, én észre sem vettem volna azt a repedést, csak ha nagyon figyelem. Király kis teló.Tobey: de hát hol van ez az ideális 320-s árfolyamtól a tavaly nyári 345ről nem is szólva....
Szó mi szó, a 293at majdnem megszívtam... Szép is lett volna, ha 290 alatt váltják a fontomat odahaza, így sem volt szépa mosolyom, hogy nem kaptam meg darabjáért a 300t...
Tanulság? Mindig legyen az othoni devizaszámlámon pénz, és mikor magas a font, akkor váltsam be. -
Winner_hun
félisten
válasz
vikvuk #12195 üzenetére
Semennyiért. Egyáltalán nem zavar. Amúgy van itthon másik kettő, csak ki kéne cserélni az előlapot de lusta vagyok rá
Az LCD hibátlan, a tapis rész van elrepedve, de van rajta képernyővédő fólia így egyáltalán nem lehet érezni hogy gond lenne vele, használat közben sincs semmi hátránya a repedésnek.
-
vikvuk
senior tag
válasz
Winner_hun #12192 üzenetére
mennyiért javítottad meg a kijelzőt?
-
Mawyx
őstag
válasz
Winner_hun #12188 üzenetére
Én is olyat szeretnék
Trés? Mennyi volt?
-
ToBeY
nagyúr
Voltam dokinál.
4kor kezdődött a rendelés,4előtt 5 percel ott voltam és 43-an voltak előttem.
Magyarország én így szeretlek. -
venember83
nagyúr
válasz
Winner_hun #12182 üzenetére
Valóban elég lalassú lett, szaszaggathatottott a net.
-
fokukac
nagyúr
válasz
Én egy nokia e71-ről teljesen jól elfórumozgatok.
Persze azért nagy okfejtésekbe nem bocsájtkozok... -
Mawyx
őstag
válasz
Milyen telefon?
-
Winner_hun
félisten
Hát nem egy okostelefonbarát a jelszavam. Dee legalább a nagyfaluban is van titkosítatlan wifi. Viszont ezt így elég gázz írni, nem látom hogy eddig mit írtam, majd a hozzászólás elküldése után kiderü. Nagyjából szerintem azért olvasható lesz. Nem sokat fogok mobilról fórumozni, ez szörnyen lalassú.
-
.bableWes
őstag
válasz
kételkedem #12180 üzenetére
legalább brutál gyorsan bemelegedett a motor. 1 perc nem kellett neki
de a kétzonás, manuális paraszt klimát leteszteltem. 100nál jo -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12175 üzenetére
huh, ha mindenki 4%-ot rakna mindenre
-
.bableWes
őstag
64 fok a kocsiba. uristen és ebbe most bele kell ülnöm
-
fokukac
nagyúr
azért volt drága a forint-hitel, mert magas volt az infláció,
meg mert az állam tizeniksz éven át többet költött, mint megtehette volna, és ezt a piac csak magas kamatért finanszírozta (a magas országkockázat miatt).közgáz, IS-LM-görbe.
laza fiskális politikához szigorú monetáris politika társult.
ez volt a legkárosabb kombináció.ezért volt 13%-os thm-mel forinthitel.
-
fokukac
nagyúr
Az megvan, amikor a legóember bemegy a kocsmába?
-Kérek egy viszkit.
-Jéggel, vagy jég nélkül?
-Tök mindegy, úgyis a hátam mögé öntöm… -
Z0C!
őstag
válasz
kételkedem #12171 üzenetére
akkor Yüan, nekem mind1..kici kínai ócó....
megvettek kilóra minket.. -
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12169 üzenetére
mert van ilyen vonal?
-
kételkedem
addikt
A pénzpiac és benne a bankok profit orientált cégek, a minél magasabb profit elérése a céljuk. A profit mértéke nem mindegy. Nehéz meghúzni azt a vonalat, ami felett már tisztességtelen haszonszerzésről beszélhetünk.
Én most leginkább a hitelminősítő intézetekre haragszom! Játszanak a minősítésekkel, országok gazdaságát döntik kis híján romba, persze csakis a magasabb profit miatt. Olaszország most többek között amiatt van egyre nagyobb bajban, mert a hitelminősítők olasz papírokból szeretnének extra profitot kivenni.
-
A bankoknak is meg kell élnie valamiből, aki meg mondjuk 10-20 évre vesz fel hitelt autóra az vessen magára. Én azt sem tudom mi lesz holnap, nem hogy előrelátok 10-20 évre és tudom hogy biztos munkám lesz, és jó anyagi ehetőségeim és felveszek egy olyan hitelt ami eléggé labilis. Ez a játék erre ment ki, akinek volt esze láthatta előre hogy a kenyeret nem osztogatják ingyen, de a nép 90%-a bedőlt neki, mindent hitelre vettek, most meg nincs pénz semmire, nagy részben, aki meg vásárol az is a legszarabbat, legolcsóbbat veszi, vagy pofátlanul alkudozik.
-
válasz
kételkedem #12166 üzenetére
Magyarán dögöljön meg mindenki, mondjuk nem értem miért volt drága a Forint hitel, miért kerül(t) többe, valaki magyarázza már el (nehogy megtegye egyébként, költői volt a kérdés). Rohadjon meg az összes bank, legfőkkép aki engedte a bankoknak a magas kamatokat pl. a Forint hitelnél, csodálkozunk hogy CHF-ben fogunk eladósodni
-
válasz
venember83 #12163 üzenetére
Euro az kb 10%-al magasabb, a CHF meg vagy 40-50%-al, akkor miről is beszélünk
-
kételkedem
addikt
válasz
venember83 #12163 üzenetére
Bármilyen bankhitellel a fallosz rossz oldalára kerülsz!
Kivéve ha a hitelből olyan termelő eszközt vásárolsz, ami kitermeli a hitel törlesztő részleteit is. -
lorcsi
veterán
volt egy topik valahol retro konzolokkal (nes, sns, amiga, sega) foglalkozott és nem találom sehol
-
ClayMore
aktív tag
válasz
kételkedem #12158 üzenetére
én azt mondom busz vagy kocsi vagy kerékpár és a máv személyszállítási része pusztuljon minél hamarabb, mert így csak viszi az adómat.
-
fokukac
nagyúr
elképesztő dolgokkal szembesülök ma.
-reggel elkezdték felújítani a ház mögötti kis utcát, minden pontos időpont-megjelenítés, tájékoztató táblázás nélkül. Volt parkoló autó, amit elkezdtek körbeásni.
- két sarokkal odébb, a kárpát utcát ugyanígy elkezdték felújítani, behajtani tilos táblával. Mész a megszokott útvonaladon reggel, és egyszer csak azt látod, hogy elérsz egy ponthoz, ahol minden irányba behajtani tilos van. Persze zsákutca táblát nem tettek ki egy sarokkal odébb.
- a kollegák faszságokkal traktálnak. Szövegtörzsbe illesztve küld nekem 43 db. Számokkal elnevezett fájlt, lementeni így csak egyesével lehet...
- a takarnetből nem lehet lekérni pdf-et, csak jpg-t.
- rendszergazda letiltotta, nem tudok b+ jpg-t lementeni
Png-t se, tif-et se. Elképesztő.De, hogy mondjak egy jó hírt is, 232 a CHF
Szép napot mindenkinek, de izibe. :8
-
kételkedem
addikt
válasz
bandus #12152 üzenetére
Az a baj, hogy a fejlett országok vasutaihoz hasonlítjátok a MÁV-ot. Klímás vagon, tisztaság, pontosság, hőségben csinos hoszteszek által osztogatott frissítő. Magyarországot, vagy esetünkben a MÁV-ot a fejlődő, esetleg a harmadik világ országaihoz kell viszonyítani és meglátjátok mennyire király helyzetben vagyunk!
-
ClayMore
aktív tag
szánalmas h biciklivel verni lehet őket!
-
-
Köszi a ténykedést, feldobta a reggelemet
Szép napot mindegykinek
-
Tim82
félisten
Ja, meg egyáltalán nem kalap formája van annak a kalapnak. Gyanús, hogy inkább óriáskígyót lenget.
-
ClayMore
aktív tag
a biciklisnek amugy furán kifelé hajlik a térde. elég fura. nekem elpre felé szokott nézni a térkalácsom
-
ClayMore
aktív tag
válasz
fokukac #12132 üzenetére
1, az autócska odafigyel a biciklis kalaposra, mert a szeme oda feléje hajlik rája
2, a biciklis udvariasan odafigyel a Verdákról kilépő szemmel rendelkező személygépjrműnek látszó fiat-lada klónraa kettő lova-egyenletéből az jön ki h az autós jobban szereti és óvja a bringást mint fordítva mert a szívecskének látszó krokodil kardiovaszkuláris-pumpa alsó csücsökre az az utó fölött van és a kerékpáros-kalapos felé hajlik
szub-liminal message-> mindenki udvariasan és kulturáltan közlekedik járműtől függetlenül. és amúgy nagy a jólét mert van láv!
mit nyertem? még sört?
ps.: mindezt sárga-jól láthatós árnyalattal ábrázolva-> aki nem így közlekedik az az így közlekedőkre nagyon irigy. hisz a sárga-rózsás pofon óta tudjuk h sárga az a zirigy.
továbbá a margith bridge nagyon bjutiful ezekkel a lámpa oszlopokkal!
-
-
fokukac
nagyúr
válasz
Tothgera30 #12129 üzenetére
Olyan, mintha az életed közvetítenéd ide, sose beszélgetsz másokkal, csak benyögöd mindig, hogy mit csinálsz...
Miért nem írsz blogot..?
-
Szerencsére hazaértem, borzasztó meleg van kocsiban
.
-
pohár
félisten
válasz
kételkedem #12125 üzenetére
ekkora lábra ilyen nehezen találsz cipőt?? akkor mit szóljak az én 47-es lábamhoz??
bár a Pumánál mindig van ekkora cipő -
zolynet
veterán
válasz
kételkedem #12120 üzenetére
elkapkodtad, még próbafutást is tehettél volna nike cipőkkel: katt
vagy ezt a vonalat nézem meg vagy veszek Saucony-t -
kételkedem
addikt
Vettem a Hervisben egy Nike futócipőt. A polc címkén 12999 szerepelt, a dobozokon random eloszlásban 12999 és 7999. Olyat választottam, amin a kisebb ár szerepel (naná!), majd mentem a pénztárhoz.
A pénztáros lány csippant, a pénztárgép kiírja, hogy 12999 Ft. Mondom a lánynak, hogy ha a dobozon 7999 Ft van, akkor miért 12999 Ft-ot hoz a pénztárgép (álnaív kérdés
)? Azt mondja, hogy akció után valószínűleg nem minden dobozt sikerült visszaárazni. Ezek után kézzel simán bevitte a 7999 forintot!
Mindenképpen a kisebb áron kellett volna ideadniuk a cipőt, de azon azért meglepődtem, hogy ez ilyen egyszerűen megy! Egy kis kreativitással bármire bármekkora kedvezményt beüthet önállóan a pénztáros? Vagy ez így hogyan?
-
ToBeY
nagyúr
És isten feltalálta a klímát yess
-
ClayMore
aktív tag
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!
meghirdették annál a cégnél azt a pozit amit nem kaptam meg anno mikor a válság beütött!
elég jó esélyeim voltak a kismadarak szerint de skippelve lett a felvétel abban a pillanatban h jött a válság! még ma jelentkezeknagyon akartam, iszonyatosan, csak jókat hallok mérnököktől meg ex-tanáraimtól akik oda mentek dolgozni. karácsonyra kis kétütemű helikoptert kaptak a mérnökök pl.
bódottág! nagy!
ez most nagyon meghozta az életkedvem. a TÖKÉLETES répa a csacsi elé
-
ClayMore
aktív tag
tanulás, reggeli boltbamenetel, aztán este óra. remélem marad ez a szeles idő és akkor nem fogok megsülni.
jól vettem észre h nincsenek most ellenőrök 4-6 villiken? már 2 hónapja használom őket és semmi, egy darabot nem láttam.
-
Winner_hun
félisten
válasz
kételkedem #12106 üzenetére
Az kellemes ha megsüti a nap. Egyből forró.. tavaly szereztem egy kis lindabozással tapasztalatot ilyen téren is
-
kételkedem
addikt
Láttam néhány munkást, akik egy raktár (vagy üzem?) csarnok tetejét lemezeli! Na kérem az a munka!
Hétvégén leveleki tónál pihenés, grillparti, sörözgetés. Ehhez képest a munkahely kissé ingerszegény!
-
ngabor2
nagyúr
válasz
Winner_hun #12104 üzenetére
nem lehetetlen, csak nem ajánlott
nagy különbség...
-
ngabor2
nagyúr
kellemes reggelt mindenkinek. ezt az időt csak klímával lehet elviselni. akinek nem muszáj, ne menjen a napra.
-
Lassan készülődöm, 8-tól indulok, csak este jövök
.
-
fokukac
nagyúr
édes fiam, dinnyére sört...???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Tilos a politizálás!
- Nők, nőügyek (18+)
- Mozilla Firefox
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Hobby elektronika
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- VGA hiba
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K UHD Gaming Monitor garanciával
- Kingston Fury Beast 32GB 6000MHz DDR5 CL30 RAM (KF560C30BBE-32)
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Dell 16 Inspiron 5625 FHD+ IPS Ryzen5 5625U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3185, 96% Akkumulátor
- DELL Precision 7540 i7-9850H Quadro T2000 32GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 4790K / 16GB DDR3 / RX 5700XT 8GB / 512GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest