Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MaxxDamage: -TongFang- Medion Erazer Beast 16 X1 - induló teszt így kora délután..."CB R23"
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DeckardCain
senior tag
válasz
bandus
üzenetére
Édesanyjuk, hogy van?

Bruttó 300-400e alatt felejtsék el........ De jobb lenne, ha teljesen.
A többség diplomás sajnos bruttó 200k alatt kap, szóval ott azért már fájni fog, főleg ha nem 1-2% lesz. Kérdés mennyi lesz az utólagos sarc..Akkor fokozzuk, még egy picit... Nem lennék középiskolás most..
[Új típusú diákhitelt tervez a kormány]Csak idézzek..
A kamattámogatással a kamat 1, 3 vagy 5 százalék is lehet, a tanulás azonban ezzel együtt sem lenne olcsó mulatság. A gazdasági tárca számításai szerint a képzési költségre felvett kölcsön legkisebb összege három éves képzéseknél 2,5 millió forint lenne, az átlagos azonban valahol 4,5 millió körül alakulna, ami húsz éves visszafizetési futamidővel és fix részlettel számolva a kamattámogatás mértékétől függően havi 20-30 ezer forint körül lenne.
hirdetésA tanítóképzés piaci ára diákonként évente 800 ezer, a jogi képzés ára egymillió forint körül van, a műszaki pálya 1,2 milliós eladósodást jelentene.
És mindezt miért, a felsőoktatás színvonala a béka segge alatt van..
Szinte minden főiskolán, egyetemen van egy pár díszpinty tanár, aki miatt lazán ott lehet maradni 1 évet, és nem azért mert esetleg hülye a hallgató... És akkor az ilyen idióták miatt
adósodjon el az ember..Saját bőrömön tapasztaltam meg, azt mikor a vizsga előtt 1 héttel kilopott vizsga feladatsoron 1 napot ült a másik tanár(a tárgyat már másodszorra vettem fel), majd az előre megoldott vizsgát beadva csak egy kettest kaptam. Mondanom se kell, nagyon nem érdekelt, lényeg megvan.
Kérdem én, hát normális?? És mindezt miért? Hogyha sikerül a papír megszerzése után elhelyezkedni és mondjuk nem kapsz 200 bruttónál többet,akkor kb kitörölhetem a s*ggem a diplomámmal, nem is éri meg...
Mondjuk ebből még semmi se végleges, de ahogy a mondás tartja, nem zörög...
ezek egyre inkább megerősítenek abban, hogy el kell innen költözni.
Maximálisan egyetértek. Kit fejne a sok okos ott fentről, ha az összes munkaképes ember eltakarodna innen, egy picit nyugatabbra... Nyilván ez nem így működik, de érdekes lenne..
Ja és hogy ugye fogy a magyar.... Hát fogyni is fog...
27 évesen már ott tartok, hogy ehhez a fogyáshoz én is hozzájárulok, illetve fogok....
Új hozzászólás Aktív témák
● Tilos a politizálás!
- Dell Latitude 7320 i5-1145G7 16GB 256GB 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4050, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Airmsen YW500 ablaktisztító robot / 12 hó jótállás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3427, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest