Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- Luck Dragon: MárkaLánc
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
ngabor2
üzenetére
ez bizony így van. én is tisztában vagyok vele, hogy meglehetősen túlárazott dolgok ezek, de nah, szeretek öltözködni

ClayMore:
jól emlékszel, ez bizony így volt. azóta találtam egy tökjó albit, nagyon jófej emberekkel, munkát nem, de azért annyira nem is keresek. szerencsére volt félretett pénzem, meg van egyéb bevételem is, így annyira nem rázott meg ez a dolog, mint elsőre gondoltam, hála az égnek
Új hozzászólás Aktív témák
Téma tudnivalók
● Tilos a politizálás!
Aktív témák
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- BestBuy topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Itt van Elon Musk chat alkalmazása, nem fogod elhinni, mi a neve
- Milyen videókártyát?
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Motoros topic
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- DJI Osmo Pocket 3 Standard Combo / Akciókamera / VLOG kamera - ÚJ! Bontatlan - 2 év garancia
- Ryzen7 5700x/ RTX3080/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- Samsung Watch 8 Classic (46mm E-sim) garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L470 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E570 - i3-7GEN I 8GB I 180GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55QNED86T3A / QNED / 55" - 139 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Microsoft Surface Pro // Surface // Surface laptop 10.gen i5, Ryzen // 12,5 13,5 15 //
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3093, 100% Akkumulátor
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest