Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- koxx: A bajnokok egere? Lamzu Maya Champions Edition 8K gamer egér
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
alaves
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Elméletileg evo a JZ1500 is, a tesztekből meglátjuk hova állították a csúcsfényeket, mert a 806 'standard' OLED kijelzőjét ismét jól meghajtották csúcsfényekre (805-öst is).
Érzésem szerint az 'evo' inkább marketing, mint valós hardver fejlesztés, mert ez a C1 'standard' kijelző szervizmenüs "evosítása" egy kicsit érdekes történet. -
Kratos75
csendes újonc
válasz
Pro Koryak
üzenetére
JZ 980 915papír,Jz1000 961 píz, és a JZ 1500 bizony 1 millió és még 42 ezer a 65 colos méretben....ezek voltak az árak tegnap az Emag-on...
-
törölt tag
válasz
wallace 234
üzenetére
-
alaves
addikt
Infinitezimális különbségek vannak az OLED-ek között (A1 kivételével). A nagyon alacsony input lag-on kívül nem látom a G1 vezető szerepét az OLED-ek között, pedig abban biztosan evo kijelző van. Tesztekből én a Panasonic JZ2000-et gondolom legjobbnak, aztán a Philips OLED806, majd Sony A90J és aztán a többiek (G1, JZ1500, A80J, OLED706, C1). Érdekes, hogy a G1 kisebb csúcsfénnyel dolgozik, mint az OLED806. A G1-ben agresszív ABL van beállítva, amely pedig eddig a Philips-ekre volt jellemző inkább.
-
Mankó
veterán
Én majd arra leszek kíváncsi, hogy melyik modellt hozzák ki az LG G1 vetélytársának, mert a tesztek alaján elég jól sikerült db lett. Pana tulajként Sonyra vagy megint Pana-ra kellene váltsak, de ez a G1 most elgondolkoztatott.
-
lala666
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
+1
-
Pro Koryak
addikt
válasz
Elektrosokk
üzenetére
"tényleg ilyen egyszerű lenne ?"
Agyhalottaknál, műszaki analfabétáknál igen! -
wallace 234
őstag
válasz
Elektrosokk
üzenetére
A teszt végén lévő, rész mindent elmond a legtöbb ember mit is gondol. győztest ezért nem is nagyon hirdetnénk, ennek amúgy is megadta a kegyelemdöfést az egyik teches kollégám, aki miután megnézte az összes tévét, azzal a mondattal hagyott magamra a csúcstévék között, hogy „nem értem, milyen különbséget kellene látnom azon kívül, hogy az egyik nagyobb, mint a másik, az emberek úgyis ez alapján vesznek tévét”
Felsőbb kategóriába, eléggé minimális a különbség. Bár itt azért Lg oledböl lehetett volna, nagyobb kategória is úgy lett volna fair a teszt. -
alaves
addikt
válasz
üzenetére
A Philips márkanevet TV gyártás tekintetében Európában a TPVision vette át és ők is prémium kategóriaként kezelik, a dolognak semmi köze a kávégépekhez vagy más műszaki cikkekhez. A Sony, Panasonic és a Philips is talán kissé jobban odafigyelnek ezen prémium termékek gyártására. Jó példa erre az LG A1 OLED TV-je. Gyakorlatilag az UP7500 belépő LCD hardver van ráépítve a drága jó OLED kijelzőre, amelynek végeredménye kritikán aluli. A többi gyártó belépő OLED-je C1 szintű, de inkább jobb.
-
wallace 234
őstag
válasz
lala666
üzenetére
Látom már te sem tudod, mire vagy kinek válaszolj! De nyugi, ez még mindig egy oled topik! Csak tudod, ki lett fejtve van más technológia is! Sok teszt van egymással, mert nem mindig egyszerű, eldönteni, melyik mibe jobb.
petisubaru #60882Sok teszt van és sok saját vélemény van! Vannak akik elfogadják vagy nem! Idén pl 55qn90 lett a legjobb gaming tv! De más helyen már mást írnak. Van ahol az Lg a legjobb! Sony, Philips, hát nem tudom de ha nem vennének oled panelt, már lehet a nevükre se emlékeznénk. De sok pozitív vélemény van róluk, itt az oled topikba! Úgy tűnik, hogy valamit tudnak.
-
törölt tag
Aki írogatja, hogy a philips, sony jobb mint az Lg az csak viccelődik ugye
? Akárhol nézem a best gaming Tv teszteket mindenhol az lg meg a samsung tarol. De Ti biztos jobban benne vagytok a témában csak furcsálom
Van egy lg oledem 2018-ban vettem még most is nagyon tetszik a képe. A philips ha a kávégépből indulok ki akkor egy gyenge minőség ( ezzel foglalkozok ) . Biztos nem adnék egy forintott se érte. -
wallace 234
őstag
válasz
Gaben360
üzenetére
Itt arról van szó, hogy a 2 technológiát össze vetve, érdekes dolgok alakulnak ki. Ahogy az alább látott teszt is érdekes, hiszen a tesztelt, készülékek is különböző kategóriát képviselnek. Nem is értem, hogyha már tesztelnek, akkor legalább azonos kategória legyen. Oled topiknak a lényege, vagy bármelyiknek, hogy meg legyen mutatva, hogy melyik mibe jobb. Lehet mantrázni, de sok értelme nincs. Én azért jövök ide, hogy aki venni akar tvt, jól lássa, hogy melyik lenne a jó ill merre induljon el! Szerintem mindenki segíteni akar a maga módján. Nincs is ezzel gond, de a cső látásnak nincs értelme!
-
Elektrosokk
veterán
válasz
lala666
üzenetére
https://telex.hu/tech/2021/07/10/teveteszt-qled-oled-samsung-lg-sony-philips
Posztoltam oda a fenti linket, és megkérdeztem hogy tényleg ilyen egyszerű lenne ? Nem igazán kaptam érdemi választ.
-
Gaben360
senior tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Mivel oled tv topik, igen erről kéne szólnia, nem a kúledről, annak van sajátja, gyártók szerint IS.Én sem megyek SX tulajként a PS5 topikba bölcsességeket énekelni a boxról, nem oda való!
-
lala666
őstag
válasz
wallace 234
üzenetére
Az olvassa a milyen tévét vegyek címűt!
-
wallace 234
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
Mondjuk nem volna rossz, egy ilyen topik is! De szerintem,ahogy fentebb írtam bőven ki fejti a véleményem! Ezzel az erővel lehetne nyitni, oled mantra topikot! Vagy Qled mantra topikot. Aminek sok értelme nem lenne. Aki oledet akar venni, be jön ide el olvassa pro kontra, érveket, és eldönti mivel akar együtt élni.
-
snpetit
aktív tag
válasz
wallace 234
üzenetére
Miért nem nyitsz egy Qled vs.Oled fórumot?
-
no!smak3r
kezdő
válasz
robroy7919
üzenetére
Szia! Nekem van egy 65CX dobozom, neked adom szivesen! Priviben keress meg a reszletekkel kapcsolatban.
-
robroy7919
tag
Sziasztok egy fura kérésem lenne a csoport felé. Vasárnap költöznöm kell , van egy oled 65b8 as televíziom , de a gondosan elpakolt dobozt szétszedte valami állat használhatatlan . Van esetleg valakinek egy napra kölcsön egy saját doboza? Vagy valami ötlet , hogy lehetne ezt a böszme tv-t úgy szállítani , hogy túl élje a szállítást
? Előre is köszönöm. -
krx21
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére

-
wallace 234
őstag
Szerintem meg jó dolog, ha ki van fejtve a qled vs oled. Mindenféle személyeskedés, nélkül. Mivel aki oledet akar venni, úgy is kíváncsi, hogy mibe jobb ill mibe nem jobb az oled! Erre való egy topik, vitatni lehet kulturált módon is! Mondjuk eléggé ki lett fejtve. Így aki kíváncsi vissza olvas aztán eldönti, hogy neki melyik kell. Valakit győzködünk, hogy ezt vedd meg mert ez a tutit, nem biztos, hogy neki otthon az lesz. Mindenkinek saját magának kell tudni mi a jó neki. Itt a technológiai különbséget, tudja megismerni. Gondolom te is így látod!
-
rainman72
nagyúr
Lg 77C1 ujracsomagolt kuponnal 850e [link]
-
HeZ_
csendes újonc
válasz
Callisto
üzenetére
Kontra írtad (#60784): "A többség OLED-et már csak hálóban lefekvés előtti filmezésre használja."
Pro írtam (#60733): "A te és a rengeteg kivételeddel mindenhol máshol, ahol OLED TV-t használnak, azért van ott a régi LCD (nálam a katódsugárcsöves), mert nem tudták elajándékozni, odaadták gyereknek, nagyinak, száműzték hálószobába, konyhába, WC-be. Maximum számítógép monitorként használják, mert nagyobb, mint a meglévő monitor, vagy alaptalanul félnek az OLED beégéstől vagy lusták a számítógépet OLEDre kötni..."
Pro írtad (#60794): "Másrészről nagyon sokan néznek HDR-t fény mellett. Akár nappal is lehet játszani, filmezni vagy Te barlangban élsz?"
Kontra írom: Pont úgy érdemes "HDR-t fény mellett. Akár nappal is lehet játszani, filmezni", mint jó hangminőséget élvezni a zajos, mozgó autóban, koncertet hallgatni tv hangszórón, napfénynél telefon kijelzőt silabizálni, 5 collos telefonon fimet nézni, projektor képet nézni nappal, Sokol rádión zenét hallgatni, fonnyadt paprikából lecsót készíteni, viharban úszni tóban, langyos sört inni, stb, stb, stb = neked érdemes, sokunknak meg nem érdemes.
Érdekel - remélem többeket is - melyik vélemény és használati mód áll közelebb a valósághoz, kérlek írjátok meg.
-
RazoR
veterán
Sziasztok!
Kb 1 hónap múlva esedékes a vásárlás és a CX-et néztem ki de félek, hogy addigra már nem lesz kapható, pl. MM-ben már most sem nagyon van. Rengeteg tesztet néztem CX vs. C1 és amit sok helyen említenek, hogy a C1 fényereje kicsit elmarad a CX-től. Elsősorban PS5-höz kellene, másodsorban film/sorozat 4k HDR-ben. Jó vállasztás lenne a C1 is ha már nem fogok tudne CX-et venni sehol? Köszi!

Esetleg valami alternatíva az LG 55" CX/C1 helyett? 350-370k volt a rászánt összeg de hajlandó vagyok kifizetni a 420-at is (annyi a C1 kb)
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
Methox91
üzenetére
Magyarba, ami nem LG, ott mindegyik másik gyártó leszarja a vásárlót, ha garanciális probléma van? Mert németbe éppen csak villásreggelit nem hoznak! Ráadásul nem alvállalkozó, hanem tényleg sony, pana, philips autóval jönnek a szerelők.
Szóval, miért is tré a szerviz? Vagy honnan ez az infó? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
EmThor
üzenetére
Nekem is jobbam tetszik a sony oled képe, de a tesztek szerint az lg is ugyanolyanra állítható.
Soha nem állítod sony szintre (nevezzük így) egy lg-t, panasonic-ra meg végképp nem.
A megoldás: Egymás mellett még véletlenül se legyen a két tévé. Egyszerűen a két japán olyan szinten megbuherálja a képminőséget és a panelt, amit az lg (még) nem tud, vagy tudja, de, akkor nagy ívben tojik rá...
Szerintem inkább nem tudják. -
-
kenuba01
tag
Sziasztok.
Ma belefutottam a MM-ban a sony 77A83j akciós készülékébe 1.147.000 Ft-ért.
Egész idáig a 65A90j volt a kiszemelt de élőben látva a 77" -es méretet.... azonnal csak ezt a méretet akarom.
Egyből odajött az LG-s ember és próbált finoman a 77es C1 re rábeszélni. Persze ez a dolga nem hibáztatom érte.
A kérdésem a következő azokhoz akiknek sony oledjük van.
A SONY garanciális ügyintézése szerinte nagyon tré. pl ha van egy halott pixel vagy alpixelhiba 3 év garancia idő alatt, a SONY ill. az LG ezt hogy kezeli?
A sony beégésre nem, az lg viszont ad garanciát ebből mi igaz?
A képernyő rezegtetős hangkibocsájtás nem károsítja-e a kijelzőt pl.
Nem mérvadó ugyan áruházi körülmények miatt, de a SONY képe szemre szebb volt mint az LG-é.
Az LG-s ember elmondása szerint a SONY-ban a tavalyi panel van az LG-ben már idei továbbfejlesztett.
Mindegyiken 4k-s demo ment.
Az LG 100k-val olcsóbb...de a sonyban jobban bízom...mindegyik nagyon jó tv amúgy...Köszönetel..
-
adm
őstag
válasz
Rambo1982
üzenetére
Nem érdemes, mert nem több fps-ed lenne egyébként sem, hanem csak a vga (driver) képes dinamikusan szinkronban tartani az előállított és a megjelenített képkockákat ha a kijelző (tv/monitor/telefon) alkalmas rá. Ez a VRR, amd oldalon freesync, nvidia oldalon gsync. Mivel neked 1080pben is inkább 30-60fps közé esik megjelenített képkockák száma, így nincs szükséged drága kábelszettre és főleg a dispalyport hdmi konverziót kerüld el.
legyen az a harmincezer a jobb vga első megtakarítása.
-
krx21
nagyúr
válasz
Rambo1982
üzenetére
Ennek azért nézz utána:
"Fontos, hogy a HDMI 2.1-re jellemző, 4K-s és 120 Hz-es jelátvitel speciális grafikus vezérlőket igényel, olyanokat, amelyek támogatják a Display Stream Compression 1.2-t. A Club 3D az egyes fejlesztéseket egyenként teszteli, és jelen pillanatban az AMD Radeon VII, RX 5500 XT, RX 5600 XT, RX 5700 és RX 5700 XT, az NVIDIA GeForce RTX 2060, 2070, 2080" -
krx21
nagyúr
válasz
Rambo1982
üzenetére
Talán ez a cikk segít:
https://prohardver.hu/hir/hdmi_2_1_segiti_club_3d_displayport_1_4_pc.html -
Rambo1982
csendes tag
Sziasztok, napokban vettem egy Lg oled tv-t. ami tudja a 4k 120hz-et és a G-sync-et és más egyebet. A gépembe még egy gtx 1650 4gigás oc kártya van, amin egy hdmi es egy displayp kimenet van. hogy érdemes összekötnöm a tv-vel hogy a tv bármilyen extra plusz funkcióját használhassam? (mint pl a magasabb fps vagy a G-sync stb). (display port kábellel, vagy hdmi 2.1 vagy sima 2.0 kabellel vagy mit és miért ajánlotok?
-
Rambo1982
csendes tag
sziasztok, vettem egy lgoledcx tv-t. létezik hogy a forza jobbnak tűnik gyári képi beállításoknál, kiemeltbe mint játék beállításba? miben jobb a játék beállítás?
-
Mankó
veterán
Nálam amikor a pixel frissítést csinálja, akkor kikapcsoláskor a led nem piros, hanem sárga. Minden 4óra (a használati idők összeadódnak) után lefut egy 10-15 perces etap automatikusan. Aztán 800 vagy 1500 óra használat után egy 1 órás.
Ennél az 1 órásnál talán szólt is menetközben is és kézzel is indíthattam.
Számlálót én nem láttam sehol. -
ReFleXx
addikt
LG CXen hogy tudom elovarazsolni total power on timeot?
-
PROHARDVER!
Fejezzétek be az OFF-olást és a személyeskedést, LCD ügyben pedig át lehet fáradni a megfelelő topikba, ez a téma az OLED-ről szól!
-
Jorgi Kormi
senior tag
Biztos szép és jó ez a Samu 65 qn 95at , de ez a 740eFt-os ár , kicsit túlzás ( szerintem ) , ha 400 körüli ára lenne , talán még alternatíva is lehetne egy leendő vásárlónak (annak aki fél az oled beégésétől és a "kevés"fényerejétől), de azért egy philips 65 oled 805 620-ért inkább számít jobb vételnek.( ugye Alaves ?!
) Vagy Sony ag9 & a8 kb. 620-630-ért . -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Bocs. Félreérthetően írtam. Nem rád utaltam azzal, hogy "Az nem én vagyok", hanem arra, hogy én tényleg nem vagyok márkafüggő és aki ismer az jól tudja. Pont hogy ellenzem a a zárt szemű "fanságot". A körültekintés híve vagyok. Ezért is volt a röhögő smiley.
-
wallace 234
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Azt ne feledjük, hogy az Rtings azért nem tesztel Panasonicot, mert amcsiknál nem nagyon van forgalomban! Úgy tudom azért nem. Volt oled tvm, de egyelőre a QN90 hozza azt amit kell. Trónok harca, utolsó évad 3. Része ami sok tvnél gond volt, nah ennél a tvnek nem okozott gondot. Sötét harci jeleneteknél, hibátlan volt. Azt is ne feledjük, hogy nem csak a fényerő a lényeg, hanem a jó jelfeldolgozás, és ez most nagyon jól sikerült. Azért erőltetik, magas fényerőt ahogy korábban írtam is Dolby vision is 4000 nitet írt elő. Igaz Samsung Dolby visiont nem kér, gondolom nem akar licenc díjat fizetni. Szóval ez a fényerő dolog, samsungtól független emberek találták ki! Ha elég lenne a 628nit, akkor nem írnák azt, hogy mennyire mastereljék a filmet. Ameddig nem lesz Micro led, vagy jobb addig ez a vita fent, lesz. És ezt a gyártók is jól tudják! Tudják mivel lehet, meg fogni ezt a két oldalt. Aki Panasonicot vesz nem is látod itt a fényerőre panaszkodni.
alaves #60806
Végre valami pozitív oled téren, nem csökkent a fényerő! -
Pro Koryak
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
"Az nem én vagyok aki hasra esik egy márka előtt."
Panát amiatt írtam, mert kizárólag ők gyártanak ilyen panellal szerelt oledet. Sajnos csak most kezdi a többi márka valamennyire követni őket.
Mondjuk nem véletlenül vannak az élvonalban 20-30éve.
Igaz, ezután is Pana oledet vennék, ha nem lennének ennyire túlzóak az áraik.
-
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Az nem én vagyok aki hasra esik egy márka előtt.

Sose ragadtam meg ugyanannál a neve miatt."Nagyon nem mindegy, milyen oled tévét nézel, tesztelsz!"
Teljesen igazad van és tisztában is vagyok vele, hogy a Pana OLED-ek ott vannak a dobogón. Ugyanakkor az sem mindegy mire használom. Ha csak filmezésre lenne simán Pana OLED-et vettem volna, de írtam hogy milyen körülmények között és mire használom. Sajnos ez van. Az LG OLED is az LG közismerten előnyös hozzáállása miatt került szóba nálam idén ismételten, mint egy lehetőség. Végül mégsem ez lett a nyerő (nálam). -
Pro Koryak
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
Nagyon nem mindegy, milyen oled tévét nézel, tesztelsz!
Pana HZ/JZ2000: nem véletlenül kapott extra hűtést a panel, folyamatosan tudja az ~1000nit max fényerőt, ami ugye ~40%-al több, mint ama LG féle ~620nit, szóval már szemmel is jól látható, nem csak marketing maszlag.
Nem fáj senkinek, hogy hasra estél a Samu előtt, csak nyugodtan.
Mi már továbbléptünk rajta.
-
DVlad
őstag
Kegyetlen unalmas az lcd-téma ebben a topikban. Nem itt kell ilyen harciasan bizonygatni őket.
-
Keksz03
senior tag
Sziasztok,
Nekem CX-em van 48-as és nem írja sehol az üzemórát. Valamit kell babrálni vele?
Kerestem ott ahonnan mások kifotózták de nekem ott nem írja. -
válasz
Pro Koryak
üzenetére
"Azt mondjuk nem értem, ha lcd-ből kizárólag a csúcs kategóriát nézted/tesztelted és vetted meg, mert ez a király és mindent visz, oledből miért nem???"
A90J-t néztem (de ezt nem itthon), LG C1 volt. De OLED-ből a technológiából adódóan, mint képmegjelenítés nincs akkora különbség, mint LCD-ben. Ezt írtam is. Még a legalsó kategóriás OLED ellenében is felső kategóriás (és az idei legjobbnak mondottak) LCD kell.
Ár/képminőség arányban egyértelműen nyer minden körülmények között lévő használat esetén a belépő szintű OLED egy alsóbb kategóriás LCD ellenében. Szerintem ezzel nem lehet vitatkozni.
-
alaves
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Idén 77"-es méretben a Philips 77OLED806 a legnagyobb csúcsfényű OLED TV (első holland teszt alapján nem csökkent a 805-höz képest).
-
Pro Koryak
addikt
válasz
wallace 234
üzenetére
Hát normális oled tévét kellene venni!!!
+ rtings Panákat ugye eleve nem tud tesztelni.#60784 Callisto :
Azért erőlteti néhány oled gyártó a max. fényerő emelését, mert a kizárólag lcd tévét gyártók(főleg a Samsung), mivel a feketén javítani már nem tudnak!!!!!, hogy növeljék a kontrasztarányt, ezét a fényerőt növelték meg. Na ebből lett a minél nagyobb max fényerő kergetése.
Ha a Samu nem áll elő ezzel az ötlettel, akkor senkinek egy szava nem lenne, hogy kevés a fényerő.Azt mondjuk nem értem, ha lcd-ből kizárólag a csúcs kategóriát nézted/tesztelted és vetted meg, mert ez a király és mindent visz, oledből miért nem???
Pl. Pana HZ2000/Philips 935/Sony A90....stb. -
krx21
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Nem tudom mennyire pár évre tekintesz vissza, de a 640 körüli zóna nekem nem fejlődés. Én itt sokkal több fejlődést igényelnék…
Majd pár év múlva lehet lesz igazi fullled TV-nk. Akkor nem kell gondolkozni melyik a jobb és hova…
-
chris0000
őstag
hi. a hang nélkül 2 dolby vision verzió filmet próbálta vki? LG Oledem van B7, full dolby vision support (mp4) és semmi.. azt írja ki, h nem tudja felismerni a filet. még a samplet se.. soha nem volt gondom se az mkv-val sem az mp4-el lejátszáskor.. thx. üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen házat vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Nintendo Switch 2
- DUNE médialejátszók topicja
- S.T.A.L.K.E.R. - Anomaly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Futás, futópályák
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE55S90DAE)140CM 4K OLED SMART CSÚCS TV ! AKCIÓ!
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LGOLED55 G51LW TV 2025 . Új bontatlan garancia 3év.
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- Eladó egy Xiaomi 12T pro Töltővel adom
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
- Dell 14 Latitude 5430 FHD IPS i7-1255U vPro 4.7Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 LTE Garancia
- 100/100! - 0 Perc! WD BLACK SN850P 2 TB! Playstation 5
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Tegnapelőtt megjött hozzá az UB-9000 is.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
? Akárhol nézem a best gaming Tv teszteket mindenhol az lg meg a samsung tarol. De Ti biztos jobban benne vagytok a témában csak furcsálom

Vhiktor