Hirdetés
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
snpetit
üzenetére
Ki írta hogy meglépi az OLED szintjét?
Hol olvastad ezt? A Miniled nem OLED ez egyértelmű,de megvannak a maga előnyei méret és ár, fényerő tekintetében valamint azért ajánlom nézz meg egy igazán jó miniled tv-t .
PHilips a TP Vision tulajdona, ami finoman fogalmazva nem kis cég. 48 % volt a növekedése a Philipsnek 2022 ben. idén még nem közölték az adatokat. -
Kókuszdió
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Sony tol simán kinézem ,hogy abba marad a gyártás ,telefonokat is dobta.
Nyilván nem ebből élnek ,a rengeteg műszaki terméken kívül a fél film ipar is az ő kezükben van.
Nem nagyon láttunk Panasonic ,LG ,Samsung vagy TCL logóval kezdődő filmet.
Sokkal hatalmasabbak ők egy TV gyártásnál , -
-
válasz
snpetit
üzenetére
tehát győzködjük egymás a semmiről szerinted semmi nem úgy van és semmi nem igaz mert hiszel valamiben mert .. miért is?
Az LG display gyártja a panelt . Minőség-ellenőrzés ennyi a titka semmi több.
Nincsenek ezek válogatva csak szigorúbb minőség-ellenőrzésen esnek át a Philipsnél is és az LG Displaynél is, persze több pénzért cserébe. Ez a kettős szűrő jelentheti azt is, hogy nem minden 200. panelt ellenőrzik hanem minden 80. panelt.
Jó pár évig dolgoztam a Philips fehérvári gyárának, Loewe-t is mi gyártottuk.Az első email akit belinkleltem itt is ezt olvashatod. [link] felhívtam őket megkérdezni, milyen módon oldják meg a beégést vagy a pixel hibát. Azt mondta a Szervíz kft-s ügyintéző hölgy hogy még nem volt pixelhibára vonatkozó megkeresésük ezt nem tudja megválaszolni.... de aztán végül kialakult hogy a szervíz egyéni véleményeztetése alapján cserélnek de beégésre nincs náluk csere, ettől függetlenül a kiállításos beégett Philipset megoldották azért mert korrekt cég a Szervíz kft....Ehhez nem tudok mit hozzátenni. Nem azzal kerestem meg őket hogy infót adjanak ki nekem,jóska pistának hanem hogy mi kell ahhoz hogy cseréljenek egy ilyen típusban panelt...
A Tv csere ez az én véleményem volt ,hogy ha valóban pár ezrelék a meghibásodás az mondjuk 5000 eladott darabnál és század léptéken belül maradva ahogy az ügyvezetőjük írta maximum 50 darab Tv lehet, ez is csak matematikai szabályokra hagyatkozva. Gondolom egyszerűbb nekik cserélni a Tv-t indokolt esetben mint igényelni panelcserét . Mielőtt átmennénk a másik oldalra és én lennék a fanatikus Philipses, nem nem vagyok az, korrektségből írtam le és jártam utána annak aminek utánajártam megcáfolandó a félrevezetéseket .
A következő TV-m messze nem biztos hogy Philips lesz alapból LG és Sony volt a tarsolyban nálam. Az hogy ki mit mond ennyi erővel nyugodtan bármilyen igazságra rávethető hogy azért mondta azt mert,de nem igaz-Akár rád is mondhatnám ezt- de valójában nem úgy van.
Itt most kb 5-6 Elégedett Philips oled felhasználó kommentelt az utóbbi 200 hozzászólásban , semelyikünknek nincs panel gondja, ez mondjuk már egy kisebb gyenge felmérésnek vehető. El kellene fogadni, hogy a Philips jó márka és magas minőségű OLED készülékeket gyárt. Nem gyenge sem harveresen sem panel szinten sőt, nagyon is erős.
Hibás darabok meg minden márkában előfordulhatnak. -
válasz
snpetit
üzenetére
Valószínűleg az előforduló panel hibáknál készüléket cseréltek nincs ebben varázslat vagy olyan hibák voltak aminél nem cseréltek panelt, ezt már leírtam feljebb mikor cserélnek mikor nem.MIvel magas kategóriás paneleket vesznek nem olyan lehetetlen dolog ez. Alul ott lesz a link amikor ez történt ebben a hozzászólásban.
Mi az hogy megint fenntartással kell kezelni? mert mit kellett tőlem úgy kezelni ?Emailt mutattam és Ott a szám hívd fel őket ki tart vissza itt bárkit ebben? még le is írtam hogy ne kelljen Googlet használnod sem. [link]
Kérdezd meg bátran. -
bnorci71
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
lehet ezen rugózni hogy mit mond a szerviz
akinek baja van itt áll meg ergo akinek cseréltek elutasítottak cserét itt megjelenne mint ahogy az Lg tulajok is vagy Sony Pana stb.
De lehet az igénytelen Philips tulajok le se izélik a tv-t és nem nézegetik van-e pixelhiba meg thinting meg mitomén mi -
alaves
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
Biztos, hogy van olyan Philips OLED is, amelyben hibás a kijelző (neten is találni), azonban (eladási számtól függetlenül, arányosan) jóval kevesebb. Talán a közös múltra való tekintettel (LG.Philips Displays) a magas minőségi osztályba sorolt kijelzőket kapja, illetve csak azokat veszi át. Talán nem véletlen, hogy az OLED754-em bőven 10 000 üzemóra felett, eredeti kijelzőjével hibátlanul üzemel. A B7-el három kijelzőt használtam, a C1-ben pedig már volt egy kijelzőcserém...
-
Kókuszdió
nagyúr
-
-
ricsip
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
pont hogy nem tudja. Hanem hirtelen egy kontrasztos különbség lesz ugyanazon a helyen, egyik képkockáról a másikra, és a logóvédelem úgy érzi csinálnia kéne valamit gyorsan. Passz. De reprodukálható volt a döccenés, magas logóvédelem hozta ki. Alacsonynál megszűnt. Nem baszkódtam vele azóta. Ha még páran vennék a fáradtságot kipróbálni, látó szemmel nézve, talán okosabbak leszünk.
-
wallace 234
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
Igazából hasonló az LG hez az eljárás OLED Anti-Burn-In” azaz beégés elleni technológia a zónákra osztott kép statikus elemeit figyelő fejlett logó detektáló funkcióval és a helyi fénykibocsátás intenzitásának fokozatos csökkentésével kerüli el az úgynevezett beégést (valójában a túl világos statikus képrészletek nyomán helyileg és átmenetileg kialakuló sötétebb árnyékot).
-
gulyasa
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
Nagyjából azzal kapcsolatos a megoldásuk (az övék is), hogy a rendszer folyamatosan elemzi a megjelenített tartalmat és ahol statikus kép(részlet)et érzékel, ott helyileg csökkenti a fényerőt.
Legalábbis rákeresve ezt írták egy külföldi oldalon.De úgy tudom az LG tévék is tudnak ilyet... Azt nem tudom, mi a különbség a megvalósításban a két cég megoldása között...?
-
wallace 234
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
Mondjuk nem volna rossz, egy ilyen topik is! De szerintem,ahogy fentebb írtam bőven ki fejti a véleményem! Ezzel az erővel lehetne nyitni, oled mantra topikot! Vagy Qled mantra topikot. Aminek sok értelme nem lenne. Aki oledet akar venni, be jön ide el olvassa pro kontra, érveket, és eldönti mivel akar együtt élni.
-
alaves
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
Tavaly én is írtam, hogy igen, gyakorlatilag az optimális kontraszt fölé húzzák és ez elég gyakori. A digitális adások kezdetekor még nem tapasztaltam, néhány éve lehet így. Azt nem tudom, hogy hol, az adó forrásánál a stúdióban vagy a szolgáltató. Nem tudsz mit csinálni, hiába csavarod le a kontrasztot, akkor is olyan marad (KalászNet-Telekom).
-
GoldhandRent
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
snpetit #58638
https://prohardver.hu/teszt/lg_c1_megujult_oled_teve_jart_nalunk/lg_c1.htmlSziasztok !
Korábban néztem TV-ket, de még nem jutottam döntésre. TV topicon átnyálaztam már magam akkor, de akkor inkább LCD/IPS volt szem előtt, nem OLED. A tesztet olvasva, kommenteket nézve láttam, hogy valaki nemrég vett 350k környékén OLED-et, ami igazából egy jobb LDC/IPS ára, elgalábbis én ebben a szegmensben nézelődtem. 100+ Hz 50+, de inkább 55+ inch lenne a cél.
Kérdezném, hogy milyen alternatívák vannak most OLED vonalon ?
C1 előtti modellek gondolom most le lesznek értékelve, s őszintén az új webOS és az új távíró így első hallatra nem jönnek be, inkább a régebbiek. Melyik régi modellt (vagy más gyártó modelljét) érdemes még megvenni 2021-ben ?Köszönöm mindenkinek, aki segít.

-
törölt tag
válasz
snpetit
üzenetére
Ez most is úgy van.

Én tompábbnak látom úgy, az elcseszettet inkább arra mondom, amit a dynamic tone mapping csinál. Reseteltem költözés után a tévét, és fura volt a HDR, enyhén túltoltnak és természetellenesnek látszottak a színek. Arra is gondoltam, hogy biztos csak beképzelem, de nem, az aktív dynamic tone mapping okozta.
A második fele nem is neked válasz, csak úgy leírtam.
-
layman
csendes tag
válasz
snpetit
üzenetére
a MM okosvonalán azt mondták fedezi ezeket. Az LG promóter meg azt mondta, hogy a + 2 év kiterjesztett garancia alatt is az LG szervizébe megy a készülék, ők mérik fel a hiba mértékét (aztán gondolom közvetítik a biztosító cég felé, amely elbírálja, hogy belefér-e a biztosításba). Még azt mondta, hogy a Gold az kisebb pixelesedés esetén is érvényes, mint a Silver.
amúgy itt van a teljes dokumentum:
[link] -
Pro Koryak
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
Ilyen "hibát" eddig => az elmúlt 3-4évben, mióta topik a topik senki nem jelzett, se LG, se más gyártó oled tévéjénél, tehát mindenki gyengénlátó csak te nem.
Köszönjük!Valószínű már mások is észrevették volna, főleg ha nem csak álló-, tesztképen, hanem mozgóképnél/tévéadásnál is látható.
Elhiszem a tiéd ilyen, de az oled nem ilyen!
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
snpetit
üzenetére
hát én kihívom, hiszen látszik. elküldtem sonynak a képet egy panaszbejelentésben, írták, hogy keressem fel valamelyik Sony szervizet a listából, amit adtak. Szerintem neked is be kene jelenteni, LG nem szarozik, ahogy eddig olvastam, kijönnek és ott kicserélik a panelt. Elvileg Sony is megcsinálja ezt, bár még nem beszéltem a szervizzel, de a honlapon azt írták van lehetőség otthoni szervizre.
-
Palesztin994
aktív tag
válasz
snpetit
üzenetére
Igen ilyesmi, sőt lehet (nehéz pontosan fotóról kivenni) pont ilyen. Bármit nézek (netflix vagy TV adás) ugyan ilyen. Volt gyári reset, kihúztam mindent a TV körül, ami esetleg zavarhatta. A TV-ben csak a soundbar HDMI-s, a digitális tv egyből a TV-be megy, nem boxról. Nekem, amit ki-be lehet kapcsolni a spec. panel beállításban, az a képponteltolás (sonyban az van), de ugyanúgy ottmarad a csík.
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Az én 77cx-em most tökéletes, panelcsereszopás után, de már megvan a vevőm rá, amint jön az új 83-as Sony oled a nappaliba. A hálóba meg sok gondolkodás után, lesz egy 65-ös HZ2000.
LG-t viszont soha többet nem veszek, vagy legalábbis akkor gondolkodok el rajta, mikor nem lesz a topik, meg úgy sztráda tele ezzel a sok VB, TT hibákkal. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Utoljára írok emiatt.
Senki nem írt olyat, hogy oled verő (egyelőre), sőt ezt te találtad ki! Viszont, ha a faszi azt írja, hogy a tök sötét szobában a tv nem látszott, akkor csesszék meg, de megcsinálták a tökéletes feketét, amit egyébként máshol is olvastam.
A másik, hogy a tavalyi tévéknél, ezeket az újakat mindegyiket 200 dollárrral, vagy euróval olcsóbban adják, tehát tavaly sem filérekbe kerültek a samsung tévék, vagyis mihez képest vannak túlárazva? Egy új tévének ennyi az ára és kész.A lényege továbbra is az, ha sikerült megcsinálniuk, akkor komoly vetélytársa lehet az OLED-nek a Samsung innentől. Mert egyébként most a tévéibe ráadásul olyan okos megoldásokat is rakott, ami egyikgyártónál sincs jelen. És ez - ismételve - a vásárlóknak jó!
Közben megtaláltam a másikat, aki a feketéről írt. Na, most elvileg már ketten hazudoznak tökéletes feketéről.
Similarly, we found the opening starfield during the title sequence for The Martian nicely presented the range of visible stars while preserving the inky black background of space.
Our review sample had fairly even white and gray screen uniformity, with little to no dirty screen effect. We only noticed darkened bands along the vertical left and right edges of the screen, and this was virtually invisible behind real world video images. Black screen uniformity was similarly excellent. -
wallace 234
őstag
válasz
snpetit
üzenetére
Olvasd el a tesztet! Elég jókat írnak! Valóban sok marketing, dolog miatt bizalmatlan az ember, de ha tényleg hozza azt amit kell, akkor az lg gyúrhat, nem véletlenül hozza be az A szériát! Mert muszáj olcsóbban adni, ha ezek a mini ledes tvk, jobb fényerővel lesznek és a fekete is olyan, amit a cikk írója is írt. Akkor izgalmas év lesz!
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Mint írtam, nekem tökmindegy, mert a 83-as sony az első, ami biztosan megveszek, mert régóta várom, de a Forbes nem arról híres, hogy ekkorát kamuzzon! Viszont, ha tesztek is igazolni fogják, akkor ki fog pofára esni? Nem te, nem én, nem a vásárlók, hanem elsősorban az LG, ami a legjobb a vásárlóknak. Te mintha drukkolnál, hogy ez ne így legyen. Ha a Samsung tényleg megcsinálta, amit a faszi leírt, akkor az OLED árak k...va gyorsan esni fognak.
Ez így tiszta? -
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Milyen sírás? Ami hiba van, azért jogosan anyázik itt a tulaj, ha neked ez rínya, akkor nézd a VB-t, meg a pacát... tartalom közben, nálam most teljesen homogén a panel.
A másik, nekem tökmindegy, hogy a samsung mit, hogyan csinál, hacsak a pofájuk járt, engem úgysem érdekel a tévéjük, de a vásárlóknak viszont az lenne a legjobb, ha feltudnának jönni tényleg oled szintre már.
Azt, hogy ezt, hogy oldja meg, mini leddel, vagy sperma nagyságú leddel az tökmindegy, csak oldja meg.
Mint írtam, holnap, de lehet, hogy már ma kiderül egy youtuber-nél.---------
-
-
Blas109
csendes tag
válasz
snpetit
üzenetére
Többen írtátok már itt az Xplayt.
megnéztem a honlapot és nem látok semmi demo letöltése vagy bármi opciót a fizetésen kívül, pedig letesztelném mielőtt fizetek. Lg content storeban sem találtam ilyen programot. Én vagyok ilyen balek?
(amúgy a bajom, hogy most már a többedik HDR-es filmnél futok bele LG CX+PLEX kombóval, hogy amint beraknék bármilyen feliratot kiírja hogy unexpected error és csá)
Köszi! -
Segal
veterán
válasz
snpetit
üzenetére
Akkor én lemaradtam arról. Nekem 378 rémlett. Bár tulajdonképpen ez már részletkérdés
Az utolsó darabokat itt is tutira 380 alatt fogják kiszórni, ha már most januárban lejöttek 400 alá csak ugye kérdés meddig érdemes kockáztatni mert most 399-ért simán vihető viszont 380 körül meg vagy nyer az ember egy huszast vagy lemarad az egészről és elfogy a CX széria... -
powerup2
addikt
-
Madwe
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Dede, én úgy gondolom segít. Sdr esetén 0-100 között van belőve a tartalom, oda skáláz. Hdr esetén 0-4000 vagy akár 0-10.000 is kehet dv esetén, oda skáláz. Ha egy 1500 max nites készüléked van, akkor az alját is feljebb húzza a skálázás szemben egy teszem azt 750 nites panelhez

-
Madwe
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
Normális anyag esetén még sok is
de pl ozark netflixes sorozat, szarul van belőve, s a kamera se a legjobb valszeg amivél vették a sötét jeleneteket ott 100as oled fénynél sötét szobában a jelenetek felénél ha lehetne, emelnék még rajta. De ez a ritka szerencsére
(ennek ellenére így is teljesen jó, kivehető minden, de azért elviselném ha világosabb lenne. Gammával játszva meg minden, sima fényerőt viszont nem viszem 50 főlé, elbaszni a képet ezért nem akarom 
-
h377
tag
válasz
snpetit
üzenetére
Szerintem még világos szobában is elég a fényereje, oldalt és mögötte is ablak van, de lehetne még több. Tehát nekem épp elég. Ez is szubjektív. Nekem a szemem kívánja a több fényerőt, de valszeg azért is mert nem 120-as a látásom.... Most pl. hogy sötét van, pl le is vettem a fényerőből. Nyílván egy Samsung QLED, de ott is talán inkább csak a Q90T az, ami rendesen tolja a fényt.... Egy ilyet még megnéznék....
-
KTTech
veterán
válasz
snpetit
üzenetére
Az EU jogszabály 2 évet ír elő, nem 12 hónapot.
A lényeg:"Az Európai Parlament és a Tanács 1999/44/EK irányelve
(1999. május 25.)
a fogyasztási cikkek adásvételének és a kapcsolódó jótállásnak egyes vonatkozásairól
...5. cikk
Határidők
(1) Az eladó a 3. cikk szerint akkor felel, ha a megfelelés hibája a fogyasztási cikk átadásától számított két éven belül megnyilvánul. Ha a nemzeti jog a 3. cikk (2) bekezdése szerinti jogok érvényesítésére elévülési határidőt ír elő, az nem járhat le az átadástól számított két éven belül."Az eladót nem úgy kell érteni, mint pl. Emag vagy Edigital, hanem úgy, hogy aki az EU-ban jogosult importra, azaz a fő forgalmazó illetve annak képviselője. A lényeg, hogy legyen számla a vásárlásról, ami EU-n belül keletkezett.
-
dh66e
veterán
válasz
snpetit
üzenetére
Tőlem email-ben csak egy szériaszámot meg egy telefonszámot,nevet és címet kértek mikor bejelentetem a hibát.
A szerelő meg semmilyen gari/papírt számlát nem kért mikor feljött megcsinálni a tv-t, igaz csak a szerviztávirányítóra volt szüksége 5 perc alatt végzett és már ment is tovább.
Mai napig nem tudom mi ragadt be hogy nem tudtam 3 napig használni a tévét a szerelő sem látott még ilyet a log fájl sem mutatott semmit sem a szervizmenüben,hozta is a megrendelt alaplapot,de aztán ugye az nem is kellett. -
MultiDoodad
aktív tag
válasz
snpetit
üzenetére
Szia, ne haragudj nem témába vágó, de látom ott a tévé mellett a vodafone routert. Neked nem szokott mostanában internet problémáid lenni? Nem feltöltés, letöltés vagy ping, hanem játék közbeni hatalmas lagok... mert nekem sajnos egy ideje ez megy.( már többször felhívtam őket amúgy.)
-
janos666
nagyúr
válasz
snpetit
üzenetére
HDMI bemeneten monitorként használva a TV-t még nem vettem észre, hogy csinálna bármit Magas állásban, sőt, stabilabb így, mert ilyenkor nincs az az észrevehetőbb "news station dimming" (hogy 10-20 percenként elkezd lassan sötétedni, majd viszonylag gyorsabban visszalépkedni az eredetire, ha úgy érzi kint van sokáig van valami világos felület, aztán eltűnt).
Ha zavar, szerintem egyszerűen kapcsold ki. Az egyik hasonló dolgot (TPC) én is kikapcsoltam a szerviz menüben, mert nézhetetlen volt vele a Trónok Harca utolsó évad (HDR-es lemezről, nem TV vagy HBO Go).
-
daneel_hu
addikt
válasz
snpetit
üzenetére
A logo luminance beállítás elméletben csak a logo fényességén állít, a teljes képen nem. (és a logon is csak 15-20 másodperc statikus tartalom esetén húzza le a fényerőt!)
Ha a teljes képen rángat a készülék, akkor ott valami mást állítottál el.Anno DSLR-el fotóztam a SPORT1 csatornalogóját logo luminance esetében, és úgy láttam kb 20-30-as oled fény esetében is lehúzza a logót 0 alá.
(logo luminance HIGH)Amennyiben ABL bekapcsol a masinádon, akkor szerintem túl magas az oled fény alapból.
Nálam 65E8-ason észre sem veszem az ABL-t, 20-30-as oled fény van állítva SDR-re. Logo luminance mindenre HIGH-re van kapcsolva.
Szerintem nézd meg a többi beállítást is. -
nitro16
senior tag
válasz
snpetit
üzenetére
Sose értettem ezt, hogy megveszi előre az egyén még ha ajándék akkor is és nem bontja fel és nézi meg, hogy minden rendben van-e a termékkel. A másik meg, hogy akkor több mint egy hónapig ott áll a szekrénybe vagy valahol mert karácsonyi ajándék lesz.... wtf Én ezt nem csinálnám meg, mindjárt oda adnám, hogy használja és kész (előre megkapva mint karácsonyi ajándék).
Mellesleg nagy szerencséje volt, mert itt teljesen indokolt lett volna, hogy így “jártál ”.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Cyberpunk 2077
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EarFun Air Pro 4 - a cél a csúcs
- Call of Duty: Black Ops 7
- iPhone topik
- További aktív témák...
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Philips 55OLED909/12 4K OLED+, Ambilight, 144Hz, B&W hang PRÉMIUM TV!
- ÚJ, BONTATLAN Samsung OLED 4K Vision Smart TV-k - GYÁRTÓI garanciával
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- ÚJ Samsung OLED 4K 65S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 77S90F 83S90F 3év
- Samsung Galaxy S23 Ultra - Green - 8GB /256GB - Újszerű állapot!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone 12 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5500 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1060 6GB Zalman T3 Plus 400W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hol olvastad ezt? A Miniled nem OLED ez egyértelmű,de megvannak a maga előnyei méret és ár, fényerő tekintetében valamint azért ajánlom nézz meg egy igazán jó miniled tv-t .

a többiek látása jó, ők nem látják.
( De olvass vissza pár oldalt és tudni fogod a lényeget.)
Vhiktor