Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- laca223: A civilizáció mint bugos operációs rendszer
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
demeterf2
tag
Szia!
Ha zavaró, nem tudsz vele megbarátkozni akkor érdemes cserélni. Én novemberben cseréltettem az új CX-en. Az új panel jobb lett abból a szempontból, hogy 5%-os szürkén már nem látszódik a csíkozódás, de 1%-nál igen. A bal oldala nem tökéletes még mindig, de már csak nagyon ritkán lehet észre venni. Sőt, eleinte nagyon durva volt a bal oldal, de adtam neki pár hetet és sokat javult.
Neked ugye 2 éves a panel, sokat már nem változik pozitívan. Ha egyre jobban jön elő akkor lehet megéri cserélni. De benne van a pakliban, hogy nem lesz tökéletes elsőre. -
gulyasa
őstag
LG OLED48C11LB
Telefonáltak, fél órán belül hozza a szállító.
Rákerestem a fórumban a "szervizmenü"-re, de a találatokban mindenhol csak hivatkoznak rá, mi mindent lehet megnézni/állítgatni benne, de sehol sem látom, hogyan lehet bejutni oda...
Most is egy LG-m van (2012-ben vásárolt 42LW5500-as), ahhoz annak idején beszereztem egy Meliconi Fully 8 szerviztávirányítót (többek közt a PVR mód aktiválás miatt).
Az új LG-knél is ugyanaz a módszer?
[TV] - 1555 - [TV+OK] - 255 - jelszó: 0413 ?
Vagy változott azóta? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Áh ilyenekre figyelek.
De mondom új volt a tv csak a csomagolása volt sérült. 
-
Lackooo84
nagyúr
Láttam itt a régebbi hszekben a sok csíkos meg foltos panelt, ezért meg is lepődtem, hogy az enyém szép homogén...
Élőben persze sokkal szebb, meg a telefonom sem akart fókuszálni...

Amúgy 2021.04 havi panel, Lengyel összeszerelés.
-
YxVs
senior tag
Ti erre a panelre cserét kérnétek? (LG B8)
Jobb oldalon a függőleges csíkok.
Most lesz 2 éves, tehát már nem fog javulni.
Manuális pixelfrisstőt lenyomtam kétszer egymás után, de nem javult.
Sajnos homogén háttérnél, foci meccsek alatt, és filmeknél is látszódik már oldalirányú kameramozgásnál.
Viszont panellottót nem szívesen játszanék. Simán lehet, hogy rosszabbat kapok.
Nem tudom mennyire számít ez vészesnek. -
Lackooo84
nagyúr
válasz
wallace 234
üzenetére
Persze, még vettem is rá pluszban két évet így 5 év a gari.

-
Lackooo84
nagyúr
válasz
Sidorovich
üzenetére
Nálam az első fém lemez talp (vagy mi) és az állvány közt nem stimmeltek a lyukak, a középsőt szépen hozzá tudtam csavarozni a talphoz, de a szélső kettő csavar elég érdekesen (ferdén) ment csak be.
-
Elims
veterán
válasz
Grawens
üzenetére
Érdemes ezekre frissíteni?
Nem lesz tőle rosszabb vmi?
Nekem is írogatja ezt a 03.23.25-öt,de nem merek rányomni. :-/Lacko: Gratulálok hozzá! :-)
Nagyon szép képe van!!
Ha használtad majd pár órát lesz hozzád egy kérdésem,ill. azokhoz akiknek ugyanilyen van 65"-ban.
Hol van benne a szervízmenü?Be lehet úgy lépni,hogy nem állítok el semmit csak az üzemórát nézem meg? -
Lackooo84
nagyúr
válasz
rodman73
üzenetére
Én is edigin vettem a CX-et, "újszerű" állapotúként, de végül kiderült, hogy csak csomagolássérült volt (a szállítólevélen már ez szerepelt). A doboza kívülről kicsit viseltesebb volt, de belül a tv és a kiegészítők láthatóan bontatlan, elöl-hátul fóliás stb., és a szerviz menüben megnézve is 0 üzemórás.
(a kép már kibontás - üzembehelyezés után készült, a barna tapet én tettem rá, h ne essen le az alja amíg leviszem a tárolóba
)Igazából azért nem gáz ilyet bevállalni, mert egyrészt azonnal vissza lehet küldeni (sőt bontás után ha nem tetszik át sem kell venni), másrészt meg az LG-vel is lehet beégett panelt cseréltetni. Nekem megért -100 ezret a sérült doboz...

-
adm
őstag
válasz
noblem1983
üzenetére
igen, közben már máshol is felbukkant a szülinapos banner és ezzel együtt megint alakultak az árak, ez így már jelentős.
-
Piftuka
veterán
válasz
Calogero
üzenetére
"Csak a Sony ad gyári garanciát, ha a Sony márkaboltba veszed."
Nem csak ott, hanem bármelyik, magyarországi, hivatalos forgalmazónál vásárolva. Tehát a Media Markt, vagy Euronics szaküzleteiben is.
A vásárlást követő 365 napon belül tudod valamelyik SONY márkapartnernél (AV-Land, SONCITY, Központi Szalon) megvásárolni a gyári 5 év jótállást a készülékedre a számla bemutatását követően.
-
Hubie
csendes tag
SONY-nál mi ez a hirtelen áresés 55" és 65" méretben a 2021 modelleknél? Mennyire lehet ez tartós?
-
BaLee
addikt
válasz
Calogero
üzenetére
Biztosítás, ráadásul elég sok kivétellel. Pl. 7 év alatti gyerek a családban stb. Szóval érdemes elolvasni mennyi esetben nem fizet. Elég sokban...
Ára pedig nem kevés. Nálam a TV 10%-a volt kb. ráadásul a 3 év gari miatt igazából csak 2 évet vagy rájuk utalva (azokban az esetekben amikben a szerviz amúgy megoldaná a gondot).
-
törölt tag
válasz
kipser
üzenetére
Itt egy korrekt összehasonlítás: HDTVTest, LG G1 vs C1 Comparison Review
A legnagyobb különbség, hogy valamivel fényesebb a G1, főleg teljes képernyőn. Mellette az élettartamra lehet jótékony hatással, hogy adott fényerőhöz kevésbé kell hajtani az EVO-t. Az EVO fogyasztása is kedvezőbb, bár én sose láttam a villanyszámlán, hogy épp milyen/mekkora fogyasztású tévém van.
-
kipser
tag
Sziasztok!
Szeretném kérni a segítségeteket.
Playstation 5-höz, illetve sorozatozáshoz keresek TV-t.
OLED-ben gondolkodom, de nem vagyok benne biztos, hogy ez a legjobb választás. Mit gondoltok?
65-ös méretre lenne szükségem. Szeretnék garancia kiterjesztést is, de nem tudom, hogy van-e értelme. A kiterjesztés az bolti garancia vagy inkább gyári?Köszönöm szépen!
-
bndiii
újonc
Sziasztok,
449.900 lett az 55-ös A80J. Így már nincs annyi diffi a C1-hez képest. Lesz ez még jobb is BF idején?
-
Elims
veterán
VG,Calogero: Köszönöm!!
Madwe:

Ez lesz.Bár a +30cm átló nagyon vonzó.
Egyelőre mégis kihagyom. -
ReFleXx
addikt
RPi Kodival + LG CX , ha ujrainditom a Kodit akkor betoltes utan nem lehet taviranyitoval navigalni a menujeben, ha kihuzom es bedugom a HDMI kabelt akkor megjavul. Barmibotlet miert nem megy a CEC?
-
chris0000
őstag
válasz
poli27
üzenetére
LG OLED TV ráadás FN6 fülhallgatóval | LG Magyarország
61657 krx21 thx.
még folyamatban van a beállítás... ezt is fogom tesztelni.. Metro Exodusnál leragadtam, olyan kurv@ jól néz ki.. azt tolom. nem volt olyan egyszerű, mert laptopról tolom ki a tv-re, de már ok.. üdv. -
chris0000
őstag
válasz
Space marine
üzenetére
küld be a számlát emailen, h megkapd a HS6-ot! lg oldalán megtalálod a promot... meg mindenki aki vett tv-t! üdv.
-
darkstoor
csendes tag
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem. Vásárolni szeretnál egy OLED tv-t. Néztem, hogy most az euronics-nál akciók vannak. A 300-400 ezeres kategóriába nézelődtem (55").Tudnátok esetleg nekem abba segteni, hogy melyiket a legérdemesebb megvásárolni?
Használnám röviden: sdr műsorokra, netflix (filmezés), ps5. Amit talán érdmes említenem, hogy a hang se lenne utolsó szempont. Sajnos nem tudok jelenleg hangprojktort mellé vásárolni.Amik felmerültek:
- LG CX (320k)
- Philips 705 (320k)
- Philips 805 (355k)
- Philips 855 (360k)
- LG B1 (375K)
- SONY A8 (400K)
- LG C1 (408K)Előre is köszi a választ!
-
poli27
veterán
hali
OLED65G13LA már gigabites lanos? Vagy még ezek is 100 megásak? MOndjuk egy AX es wifi is belekerülhetett volna, meg USB3... legalább 1... kivi leszek a lanra... -
ricsip
addikt
válasz
kenuba01
üzenetére
Mediamarkt akció: ha veszel 2021 szept 30-ig 2021-es LG OLED TV-t, ajándékba kapsz egy wireless LG fülest: HBS-FN6. Ami az LG webshopban 44 ezer pénz, de nyilván ennyiért a kutya se veszi meg. Viszont arukereső szerint 24 ezer az átlagára, annyit kb. érhet is.
Részletek:
https://www.lg.com/hu/Media-Markt-LG-jatekszabalyzat -
ricsip
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Érdemes volna a bevezetőbe beleírni az adott éves tv-szériak kódmegfejtését, lehetne spórolni vele 5-600 felesleges kérdést. Nyilván nem érdeke senkinek, hadd pörögjön a fórum és a reklámok.
-
gulyasa
őstag
Megrendeltem egy LG OLED48C11LB-t, pár napon belül fog megérkezni.
Addig is van valakinek tippje, kezdésnek isf-ből kiindulva a színhelyes beállítás finomításaként milyen paramétereket állítsak be a kép adatoknál? (gamma, kontraszt, színhőmérséklet, stb.?)
A PH teszteknél sajnos a C1 széria még nem szerepelt. -
YxVs
senior tag
Sziasztok,
Mostanában eléggé zavaróvá vált a tévém (LG B8) vertical banding-je (függőleges csíkozódás).
Most októberben jár le a 2 év gari.
Euronics vásárlás.
Ha most bejelentem ezt a problémát, akkor cserélik a panelt? Vagy így majdnem 2 évesen már nem fogadják el az ilyen jellegű problémát?
Hogy zajlik egy ilyen csere? Kijönnek, és itt a lakásban cserélik?
Kinek kell jelenteni a problémát?Köszi a tippeket.
-
FingR86
őstag
miért lehet az, hogy a media box képe nem illeszkedik rendesen a TV-hez ?
túl nyúlik rajta.
ahogy tölt be a Kodi (CE), már a boot alatt is el van csúszva a kép, mert nem látni a bal felső sarokban futó szövegeket.
Eddig ilyen problémám nem volt a korábbi TV-kkel.
létezik még itt ilyen képernyő illesztés stb LG alatt ?? -
noblem1983
senior tag
Eddig C1-el szemezgettem de ez is hmm [Philips Oled 806/12]
-
RazoR
veterán
Nem dönthető, de csak 25mm-t áll el ezzel a faltól a tv, 56kg teherbírás.
-
dussy
őstag
Sziasztok!
Hajtja a fantáziámat az oledre váltás elsősorban a fekete szín és a kiváló kontraszt miatt.
Jelenleg egy LG55UM7610-et használok, amúgy teljes megelégedéssel - a család szerint semmi nem indokolja a másfél éves tv cseréjét...
Elsődlegesen youtube/netflix/filmnézés/DNLA, időnként xbox-hoz használnám nappaliban, ahol alapból sincs túl világos. Falra szerelve, kanapéból és fotelból több szögből nézzük, de nincs forgatva vagy megdöntve.Az igényeimet és ár/érték arányt figyelembe véve az LG 55CX3LA típus az elsődleges befutó, de szívesen venném a pro és kontra érveket, esetleg alternatívát márkát vagy házon belül más típus javaslatot. A felsorolt szempontokon túl van amit érdemes még figyelembe venni a választáskor?
Köszi
-
Agony
aktív tag
Sziasztok!
LG 55C1-hez tudtok esetleg ajánlani nálatok már bevált fali tartót?
Webáruházakba annyi van mint a tenger, ami "elvileg" jó 55"-hoz, de ehhez a 25-30 kg-hoz ha nem muszáj nem rendelnék vakon.
Fixen kanapéval szembeni falra menne, úgyhogy a legfőbb szempont, hogy minnél inkább a falhoz simuljon. Ha pár fokban dönthető az nem baj, de nem kell semmi extra (pl. kihajtható kar, stb..).Előre is köszönöm a tippeket!
-
NoMagix
addikt
Továbbra is az a bajom, hogy a XSX 640x480-ban indul!
Kb. az elmúlt 20 indítás jó volt, de ma 2 alkalommal is rossz volt a kezdés!
Másik tévén hibátlan volt ( igaz ott nem volt 20 alakolom kivárva), utána egy darabig itt is az LG CX oleden!
Nem nagy baj, egy restart megoldja, de ez nem lehet normális!
Láttam volt mostanában szoftver frissítés a tv-hez, de még nem engedtem rá a netet amióta megvettem! A philips után úgy döntöttem, hogy soha nem frissítem többet a tévéket az alaphoz képest amivel érkezett! -
kenuba01
tag
65 E7V....mar ez a tv is nagyon jo volt..csak nagyobbra vagytam....:)
Van valakinek viszonyitasi alapja, hogy ezert mit lehet kerni...mar nem garis...kb 7000 uzemora van bent...minden tokeletesen mukodik, gyari doboza megvan, nincs pixelhiba es nincs beeges....tv adast nagyon keveset "latott".... -
Chris1983107
tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Köszönöm.
-
válasz
Chris1983107
üzenetére
Általában talp design meg burkolat színe... képminőségben/kijelzőpanelben sosincs ezek között különbség.
-
Chris1983107
tag
Sziasztok!
A kettő között van valami különbség?
[link]
C12LA vs C11LB
Köszönöm a választ. -
kenuba01
tag
Hétfőn érkezik a 77G1.
Én szerelem fel a falra, nem várom meg az lg-s brigádot.( ki tudná 5 napig kicsomagolatlanul nézegetni a nappaliban
Feltúrtam a netet de sehol sem találok olyan adatokat, hogy a falikonzol teteje és a tv legalsó éle között pontosan mennyi a távolság. Ugyanis elég pontosan szeretném falra helyezni mivel a tv állványra felteszem a centersugárzót ami pontosan eltakarja majd a tvből lezúduló kábelköteget. Vagy marad a régi megoldás (pofára fektetem a tvt és én megmérem magam
-
chris0000
őstag
nincs HDR-ben, PC-n nem igazán használom.. most kicsit patchelgették.. megvettem mikor megjelent, csak videókártyát nem tudtam venni mert elszáltak az árak és csak pár játékot játszanék a TV-n 4K-ban. laptopról nyomom, ami most bőven elég nekem erre a pár játékra.. üdv.
-
Madwe
nagyúr
válasz
chris0000
üzenetére
De miért pont ezt az ipari hulladékot nézed vele? Hdrben van? Csak mert az kamu hdr. Sdr kódolás széttolva, szétcseszi az egészet. S hdr esetén valóban fakó fos lesz minden, ott trükközni kell. De ez csak azért van mert a cdpr egy ipari hulladékot adott ki s használhatatlanul szar képet ad a hdr…
mellesleg itt is látszik h rengeteg részlet veszik el dinamikus kontraszttal… nézd meg az eget pl…
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Trollok komolyan
- Bond tovább pihen, késik a 007 First Light
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dobozos! Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ERAZER Cooling Kit V2 Vízhűtés - MD 62737 Beast 16 X1 gamer laptophoz
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
De mondom új volt a tv csak a csomagolása volt sérült.

még folyamatban van a beállítás... ezt is fogom tesztelni.. Metro Exodusnál leragadtam, olyan kurv@ jól néz ki.. azt tolom. nem volt olyan egyszerű, mert laptopról tolom ki a tv-re, de már ok.. üdv.
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Vhiktor