Hirdetés
-
LOGOUT.hu
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csendes tag
Sziasztok!
Tudja esetleg valaki, hogy Panasonic HZ2000 készenléti LED lámpája miért világít sárgán egész nap?
Panel frissítés megtörtént, nem vesz fel, stb.
köszi -
csendes tag
válasz Jorgi Kormi #61012 üzenetére
Be kellett kapcsolnom a DVB IP funkciót, így nem működik a “sima tükrözés” funkció.
-
csendes tag
-
csendes tag
válasz corvin1984 #63998 üzenetére
Panasonic HZ-2000.
Mindkét oldala “bevilágít”. Érdekes kifejezés egy OLED TV esetében. -
csendes tag
válasz Pro Koryak #64007 üzenetére
HDMI.
Kipróbáltam külső lejátszó nélkül is, gyári alkalmazással, úgy is ilyen. -
csendes tag
válasz Farkassacred #64015 üzenetére
Nincs más különbség.
-
csendes tag
válasz Kratos75 #64317 üzenetére
Szia.
Pana HZ2000 van, elsősorban TV adás, és filmnézés megy rajta. Minden szempontból csúcs készülék! Hátránya, az op rendszer, nincs apple TV, HBO go stb.
Beárnyékolja a dolgot, hogy kb. 30 napja szervizben van ( 3 hónapos ) és nem túl flottul megy az ügyintézés amióta elvitték. Ha lezárul a szervízes téma, Sony A90J-t fogok.
A Sony Centerben van kiállítva, kipróbálható, értenek is hozzá, ajánlom. -
csendes tag
válasz Lackooo84 #64347 üzenetére
Ma jár le a 30 nap, át olvastam az üzletszabályzatot, 30 nap után, elvileg holnap már kérhetem a csere utalványt.
Annó a hibát bejelentettem a Pana ügyfélszolgálaton, 2-3 nap múlva keresett a szervíz, küldtem fotót a vélhető hibáról, amire azt mondták kijelző csere lesz. Egy hét múlva vitték el. Rá egy hétre érdeklődtem az ügyfélszolgálaton, semmi válasz, majd újabb egy hét után random felhívtak a szervízből, hogy megkérdezzék mi a hiba.
Elmondtam, azt is, hogy 3 hete küldtem fotót, örültek, és azóta sincs semmi válasz.
Konkrétan a hiba jelenség, mindkét oldalon “bevilágít” a kijelző, a szürke 5-10% os tesztnél szintén nagyon kijön.
Nem bemenet, vagy külső eszköz függő, mindíg látható a jelenség.[ Szerkesztve ]
-
csendes tag
válasz Farkassacred #64358 üzenetére
Panasonic HZ-2000 55” OLED!
-
csendes tag
válasz Elektrosokk #64859 üzenetére
Pénteken visszahozták, mondván szerintük minden oké.
A szerviz, és az ügyfélszolgálat két féle képpen értelmezi a Pana üzletszabályzatát. Közben mindkettő leszarja az egészet, kijelentik, hogy panaszommal forduljak a fogyasztó védelemhez. -
csendes tag
válasz Pro Koryak #64895 üzenetére
Saját appon néztem filmet, tegnap is észrevettem.
Érdekes mert figyelni kell. Összességében el lehet vele lenni, nem szembe tűnő, viszont szeretném ha tökéletes lenne. Ezért vettem ezt a TV-t.
Cseréljek HDMI kábelt szerinted? -
csendes tag
válasz Pro Koryak #72846 üzenetére
Filmekre szerintem a HZ2000 a legjobb választás.
Állítom ezt úgy, hogy lecseréltem egy A90J-re.
A Panasonic szerintem a legjobb választás képminőség terén, de az op rendszere borzasztóan gyenge. -
csendes tag
válasz Skyhunter #72856 üzenetére
Szerintem gáz az, hogy külső forrás kell általánosan elterjedt alkalmazásokhoz. HBO, Apple TV, Prime, Synology appokra gondolok.
Az, hogy csilli-villi, vagy kicsit lassú, az engem nem izgatna, de az, hogy kell egy plusz eszköz, az igen.
Ezen a téren gyenge a Panasonic.
A szervíz háttér pedig maga a katasztrófa!
De ez már egy másik kérdés.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest