Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
viera
őstag
+1
Én még megjelenéskor vettem az A95L-t ami akkor majdnem ugyanannyi volt mint a G3. Azóta sajnos jól felment a Sony ára, ha most vennék akkor G4. De szemmel láthatóan jobb a QD-OLED panel, ez tény. Tudom mert mindegyiket kipróbáltam otthoni környezetben. De elvileg cserélek 2 év múlva, akkor is számításba fogom venni a G6-ot az biztos.
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek! 🎄 -
viera
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Ez így igaz
-
viera
őstag
válasz
cs.zs.
üzenetére
Ez így nem rossz én is így vettem az S95C-t amit vissza is kellett küldenem. Ha valaki itt veszi a TV-t és esetleg el kell állni a vásárlástól azzal számoljon, hogy másfél hónap mire lezajlik az egész folyamat. Sok telefonálás, üzletbe bemenni meg ilyenek mert a TV-t nem viheted be, küldik érte a futárt amiről nem értesítenek hanem hív a futár mindjárt ott vagyok a TV-ért.
Küldtem már vissza máshova is cuccokat de ennyire rosszul és szerencsétlenül senki nem állt hozzá.
Szóval a Telekom kritikán aluli ha valaki TV-t küld vissza.
-
viera
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
+1
Nekem annyira tetszik gyárilag az A95L ,hogy elgondolkodtam kell e kalibráltatni.
De nyilván fogom mert akkor még jobb lehet.
Nekem volt előtte a Samsung S95C amit vissza kellett küldenem a mozgás megjelenítés miatt. Ha nem lenne ebben annyira jó a Sony akkor maradt volna a Samsung. Szerintem egy nagyon jó TV az is, a Game mód nagyon túlszaturált volt de azon lehet segíteni. De nekem annyira megtetszett a QD-OLED panel, hogy jó ideig maradok ennél.
-
viera
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Azért azt se felejtsük el, hogy a Sony mostanában jelent meg a G3 pedig már nyár elején.Az LG is ennyibe került mint most a Sony csak az utóbbi kicsit jobban tartja az árát.
De kinek mi.Nagyon gondolkodtam Samsung után, hogy G3 legyen vagy A95L de aztán az utóbbi lett amit azóta sem bántam meg.
Nekem fontos a mozgásjavítás meg a QD-OLED panel amit ebben a formában csak a Sony-tól kapom meg.Vehettem volna a maradék pénzből médialejátszót ami tervben van de akkor meg zavart volna ha nem a Sony-t választom.
-
viera
őstag
Audio-video technikában gazdag boldog karácsonyt kívánok mindenkinek! 😁👻🎄
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
A Sárkányok háza sötét tengerpartos jelenete is sokkal szebben jelenik meg az A95L-en mint S95C-n.
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Nekem tetszett képminőségre az S95C, a DV tartalom is szép volt.Mondjuk én kaptam kalibrált értékeket indulásnál.A mozgás javítás viszont nagyon nem volt jó.
Game mód iszonyatosan túlszaturált volt.Kalibrálással lehet rajta sokat segíteni de nálam nagyon nem úgy működött a TV ahogy elvártam volna.
Sony A95L viszont egy nagyon eltalált TV lett az biztos.
Kalibrálás nélkül is nagyon szép rajta minden.
Nem gondoltam volna, hogy a DV tartalom jobban fog tetszeni rajta mint a HDR10.
-
viera
őstag
válasz
lzolka
üzenetére
Semmi ilyen gond nem volt nálam.Mindent úgy jelenített meg amilyen az adott hangsáv volt, de én külső lejátszót használok.A belsőt ki sem próbáltam.Nálam a Samsung amikor elindítottam a filmet néha kiírta, hogy nincs jel és kék volt az egész kijelző.Meg amikor bemenetet váltottam az erősítőn az sem ment mindig rendesen.
Sony-nál semmi ilyen probléma nincs.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Kipróbáltam, ha maximum-ra teszem a mozgásjavítást akkor szép folyamatos.Egyáltalán akadozik és képhibákat sem okoz.
Samsung-on amikor bekapcsoltam, képhibák voltak a mozgó tárgy körül és simán észrevehető volt.
Itt egyelőre semmi ilyen nincs és nem gondoltam volna, hogy ezt mondom de a DV anyagok jobban néznek ki mint a HDR10.
Ma megnéztem az Alien első részét mert az egész film sötét és kíváncsi voltam milyen.Tudom ez HDR10+ ami nálam sima 10-ben jelenik meg de nagyon szép a film ennek ellenére is.Egyre jobban örülök, hogy inkább a Sony-t választottam.Egyelőre semmi hibát nem találtam. 
Kíváncsi vagyok milyen lesz kalibrálás után. -
viera
őstag
válasz
lala666
üzenetére
Én részben ezért is küldtem vissza az S95C-t.
Sony-n sokkal jobb a mozgás megjelenítés.
Talp nekem sem jön be annyira, de az A95L-nél egész jól néz ki. Élőben jobb mint a képeken az biztos. A Samsung-Panasonic megoldása jobban tetszik de az S95C nem volt a legstabilabb.Sony ebből a szempontból jobb mert nagyon jól tartja a TV-t. -
viera
őstag
válasz
lzolka
üzenetére
Igen, sajnos nincs náluk és szerintem nem is lesz.

Viszont azzal számolj ha valamiért vissza kell küldeni a készüléket akkor a 14 napos elállás kritikán aluli.
2 hete jeleztem, hogy szeretném az S95C-t vissza küldeni.Azt mondták rendben, küldik a futárt.Egy hétig semmi nem történt majd ismét jeleztem.Erre jaj sajnáljuk elakadt az email.
Most ez komoly?
Remélem a héten már elviszik mert egyre jobban zavar.Úgyhogy többet a Telekomtól nem veszek TV-t. 
Sőt, ennek hatására az összes számom megy barátom nevére aki Magentában van így 8000ft-ot spórolok is havonta.
-
viera
őstag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Köszi

Sony mozgásjavítás a legjobb, ezt tapasztaltam az utóbbi időben.
Játék mód már most nagyon jó, hogy nincs is kalibrálva.Samsung nagyon túlszaturált volt nekem.
A másik esélyes a Panasonic MZ2000 lett volna ha 77-es méretben MLA panel lenne.Még a G3 is esélyes volt de győzött a mozgásjavítás meg a QD-OLED panel.
A TV hangzása is szerintem a legjobb amit eddig hallottam.
Nem igazán használom de azért kipróbáltam. -
viera
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Mindenképpen, de amennyit eddig használtam nagyon jónak ígérkezik.
Meg szerintem január-ra már be lesz járatva az ünnepek alatt.Aztán hívom Vhiktor-t kalibrálni.
Majd ő is biztos elmondja a veleményét.
Celtis: köszi
-
viera
őstag
válasz
Quadgame94
üzenetére
Igen
-
viera
őstag
válasz
magickonfig
üzenetére
Szerintem is nagyon túlszaturált Game módban.
Úgy döntöttem már egy hete, hogy visszaküldöm az S95C-t a Telekomnak csak szokás szerint elég rosszul megy náluk ez is.Azóta arra várok vigyék el végre.
Nagyon jó a képminőség S95C-n még a DV hiánya sem volt zavaró.De legfőbb ok az volt, hogy én használom a mozgásjavítást mert nem tudom elviselni az akadozó képet.Ebben az LG CX-em is jobb.De ebben a Samsung le van maradva mert zavaró képhibákat okoz.Meg amikor bemenetet váltottam az erősítőn a TV sokszor kiírta, hogy nincs forrás.
De még akkor is nehezen találta magát amikor váltogattam a HDR10-10+ filmek között.
Viszont ami nekem nagyon tetszik az a QD-OLED panel.
Nagyon jó a színek fényereje is és nagyon homogén a panel. -
-
viera
őstag
válasz
kolosszus87
üzenetére
Pont erre vagyok kíváncsi milyen lesz.
Nálam most Sony A83J-n hátrány a DV mint előny.
-
viera
őstag
válasz
Yodamest
üzenetére
Ezt láttam én is de nem tudom erre mennyire lehet adni mert a G3 zöldes a QD-OLED -ek meg rózsaszínes ami tudtommal csak kamerán keresztül látszik.
De a DV-nel továbbra is az a bajom, hogy még a nappali jelenetek is sötétek. Ezért is választottam az S95C-t ami ma jön meg.
Majd kiderül azon milyen lesz. -
viera
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Én megértelek teljesen, engem is zavar ha annyira sötét minden.Dolby Vision egyáltalán nem tetszik mert minden annyira sötét néha még napoal is, hogy a valóságba se úgy néz ki.
Ezért is választottam az S95C-t amit tegnap meg is rendeltem a Telekomtól.
Decemberre terveztem de levitték az árát meg lejött a kedvezményem és így lett 911e ft a 77-es. Na de kíváncsi vagyok milyenek lesznek rajta a DV filmek amik zavarnak. -
viera
őstag
válasz
Oneil85
üzenetére
Nálam azért is esélyesebb a QD-OLED mert nem számít milyen rendszer van rajta vagy, hogy szól a TV mert ezeket nem használom egyáltalán.Mindenre külön eszköz van.Nálam csak a kémnőség számít.
A garancia azért nem mindegy, az ami kicsit azért zavar.De az jobban zavarna ha ez miatt nem azt választom ami nekem jobban tetszik.
Sony-nál pl az zavaró számomra ha erősítőn keresztül viszek mindent akkor nem képes magától váltani a képmódok között.Ezért kell a PS5-öt külön vinnem a TV-re.Calogero: Most 77-es Sony van, én is inkább 83-as méretet vennék de abban sajnos nincs.G3 meg nem MLA panel ebben a méretben.
-
viera
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
Ez így van, nem vagyunk egyformák.
Én decemberben szeretnék váltani és három esélyes a dolog.
S95C , A95L, G3. Még nem döntöttem el melyik legyen, egy kicsit jobban tetszik egyelőre a QD-OLED-es. A Sony viszont sokkal drágább sajnos.
Majdnem a dupláját nem éri meg az S95C-hez képest.Dolby Vision hiánya egyáltalán nem érdekel mert nem tetszik.Nekem túl sötét az egész. -
viera
őstag
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Gratula a TV-hez.
Nálam az 77-es S95C az esélyes a G3 mellett.
Fényerőben többet tud a 95-ös, a PC része egyáltalán nem érdekel.Nálam csak 4K filmek mennek PS5 mellett.Ott meg nem számít, hogy 40 vagy 48.
-
viera
őstag
Én év vége felé tervezem lecserélni a Sony OLED-et és a két esélyes a G3 meg az S95C. Azt választom amelyik jobban fog tetszeni. Én ez alapján választok TV-t.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
válasz
junkpod
üzenetére
Panasonic-ról váltottam Sony-ra mert akkor nem volt még 77-es nekik. Így választottam a Sony-t de sajnos nem működik úgy ahogy kellene.Erősítőn keresztül nem tudom vinni a PS5-öt mert nem képes a TV magától kapcsolni a képmódok között.Míg az LG CX-em rendesen átkapcsol.
Mostani Panasonic 77-es meg nem MLA paneles sajnos.
Nem értem ezt a besötétítést mert a valóságban nem úgy néznek ki a filmek ahogy kellene.Ezért is jobban tetszik a sima HDR.b. : azért azt hozzá kell tenni, hogy a lemezes filmek jobbak mint amiket le lehet tölteni, azokkal sokkal kevesebb a gond. Csak sajnos nem sok film jelenik meg nálunk legalább magyar felirattal.De az is igaz ha kikapcsolom a DV-t akkor is bőven lehet látni a különbséget.Ezért sem hátrány nálam a Samsung-nál a DV hiánya.A fényerő fontosabb ami ugye náluk a legnagyobb.
-
viera
őstag
-
viera
őstag
válasz
szkutyi
üzenetére
Ha fontos a magas fényerő akkor nem fog hiányozni szerintem a Dolby Vision. Én amúgy sem látok nagy különbséget a HDR10-hez képest.Engem inkább zavar, hogy a DV filmek elég sötétek.Nekem Sony OLED van kb.550 nit-et tud de szerintem kevés.Eddig G3-ra szerettem volna lecserélni de nagyon gondolkodom az S95C-n.
TV adás nem tudom mennyire viseli meg mert nincs az enyémen semmi ilyen csak médialejátszó meg Blu-Ray lemez megy rajta.
-
viera
őstag
válasz
KRoy19
üzenetére
Nekem kb. 25TB-nyi film van de csak az amit bármikor újranézek.Sok film 70-80GB-os,így nem nehéz megtölteni egy vinyót.
Meg csak azokat tárolom rajta amiket nem tudok lemezen beszerezni.A letöltés sem egyszerű sokszor mert ha kevesen seedelik akkor nehezen jön le.Kb 2 hónapja leejtettem egy 2TB-os vinyót és elszállt minden.Kb két hétig töltöttem le a filmeket amik rajta voltak mert sokat már csak 1-1 ember seedelt.alaves: én teljes mértékben megértelek.

-
viera
őstag
Nálam is sötétebb DV alatt és nincs semmi elállítva.
Vhiktor kalibrálta be, én bízok a szakértelmében.
Nekem jobban tetszik sima HDR10-ben mert világosabbak a filmek.Nekem túl sötét DV alatt,pedig max-on van a fényerő is.Ezért is gondolkodom most,hogy a G3 helyett inkább S95C lesz.
-
viera
őstag
válasz
komi77
üzenetére
Ezzel én is így vagyok már.
Korábban csak Panasonic TV-k voltak,most Sony van.De legközelebb (kb fél év múlva) LG G3 vagy Samsung S95C lesz.Panasonic sajnos nagyon drága, Sony meg erősítőn keresztül nem képes átkapcsolni a képmódok között.
Csak a kép számít,a hangzás meg a rendszer egy cseppet sem érdekel.
De lassan kezdem elengedni a DV-t is mert nekem egy kicsit csalódás. -
viera
őstag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Ezek tényleg jó árak.
Ha most vennék TV-t akkor a 77-es S95 is esélyes lenne.
-
viera
őstag
válasz
Farkassacred
üzenetére
Philips nem
Évek óta csak azt használom. -
viera
őstag
Én is sokat gondolkodtam melyik legyen Panasonic OLED után.Mindenképpen nagyobb méretet szerettem volna.De sajnos akkor még nem volt a Panasonic-nak így a Sony maradt. LG CX-em is van a másik szobában,jó TV az is de annyira nem fogott meg. A nappaliban szoktam filmet nézni meg játszani.
Nekem a következőnél a szempontok: QD-OLED 83-as méretben.Nekem bőven elég 2 db HDMI 2.1, most sem használok többet a TV-n mert minden az erősítőbe van kötve.Meg jobb lenne ha minden HDR formátumot tudna.
Hangzás,rendszer,távirányító egyáltalán nem számít nálam.(Viszont a Sony távirányító a legjobb amit eddig használtam.)
Ezért is lesz elsődleges nálam a Panasonic. -
viera
őstag
válasz
üzenetére
Hát igen, nem mindenkinek a képminőség az első.
Mondjuk nekem pont az, azért is lesz a következő TV-m Panasonic.Addig csak lesz nekik QD-OLED legalább 83-as méretben.
Engem az sem érdekel milyen rendszer van rajta és mit játszik le mert mindenre külön eszközt használok. -
viera
őstag
Köszi a részletes leírást.

Nekem is nagyon tetszik ez a TV de minimum 77 méretben kellene.Lassan lesz belőle akkora is.
A mostani Sony-val is meg vagyok elégedve de a következő szerintem QD-OLED lesz Sony vagy Panasonic.
Az enyémhez én megvettem az A90J távirányítóját ami csak színben tér el az A95K távjától és szerintem is egy baromi jó cucc.
TV adás nem megy nálam egyáltalán,nem bűntetem vele a TV-t. -
viera
őstag
Disney+ -ra aki előregisztrált megkapta az email-t?
Mert nekem még mindig nem jött semmi.
-
viera
őstag
válasz
salapp
üzenetére
Én is meg vagyok elégedve az A83J-vel.Ez az első Sony TV-m,eddig csak Panasonic volt.
Hozzáteszem most is az lett volna ha lett volna belőle 77-es méret.
A távirányítót lecseréltem amit az A90J-hez adnak a háttérvilágítás miatt.Teljesen sötétben nézem a filmet így nagyon jól jön.Szállítással együtt volt 18e ft.
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (QE65S95FAT) 165CM 4K OLED 144HZ SMART 2025 CSÚCS TV! AKCIÓ!
- Újszerű Samsung OLED QE77S90DAT(2027 Decemberig Garis) 195cm
- Panasonic TX-65MZ700E 165CM 4K 120HZ SMART OLED TV ! AKCIÓ!
- Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3943, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Game mód iszonyatosan túlszaturált volt.Kalibrálással lehet rajta sokat segíteni de nálam nagyon nem úgy működött a TV ahogy elvártam volna.
Most ez komoly?
Remélem a héten már elviszik mert egyre jobban zavar.Úgyhogy többet a Telekomtól nem veszek TV-t.
HDR10 sokkal jobban tetszik.