Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Gurulunk, WAZE?!
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
-
Kuter
senior tag
válasz
Conte8
üzenetére
Szia. Az egyik barátom szinte teljesen ugyan így jár , csak egy videomagnóval anno. Berágott és írta a Japán Panasonicnak hogy katasztrófa helyzet uralkodik a garanciális javítás terén Magyaroszágon. Érdekes módon a szerívíz hívta fel , hogy újból vigye vissza a magnót , ott meg mondták neki hogy miért kellet felnyomi őket az anyacégnél. Ja csere lett a vége . Mindez vagy fél év alatt zajlott le. Egy próbát meg ér szerintem ,és még gyorsabb is lehet az ügyintézés az internet miatt. Képeket küld el az anyacégnek is. Üdv
-
alaves
addikt
válasz
Conte8
üzenetére
2-3 éve még cseréltek egy fórumtársnak téglalap anomáliás kijelzőt. Prémium készülékről van szó és ez a hozzáállás arra utal, hogy nemcsak átadják a gyártást, hanem lehet hogy nálunk már nem forgalmazzák majd. Ezek után, ha akarnának is eladni, senki nem fog venni. Innen üzenem a Panasonic szervizvezetőnek, hogy a fórumtárs készüléke hibás és nem is kicsit.
-
-
alaves
addikt
válasz
Conte8
üzenetére
Gyakorlatilag "csak" hangban lehet jobb a 805/855-nél. Az ambilight Philips OLED-en is nagyon jó, azonban jóval kisebb fénnyel érdemes használni, mint LCD-nél (sok sötét jelenetet tartalmazó filmeknél, ahol számít, hogy minden részlet látszódjon, azért érdemes lehet kikapcsolni).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 65M4 - 65" Wireless OLED evo - 4K 144Hz - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- LG G4 65" OLED TV - 144Hz, fóliás, garanciális, gyári dobozában 4 év garancia
- LG 48G5 - 48" OLED Tandem - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 2400 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync
- ÚJ Samsung OLED 4K 55S95F Vision AI Smart TV (2025) 65S95F 77S95F 83S95F 3év
- 3D 4K Oled Dolby Vision (LGOLED C6EP/LGOLED E6P/LG OLEDG6P)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung 990 PRO 4TB M.2 Heatsink SSD
- LG UltraGear 32GS85QX-B IPS Monitor! 2560x1440 / 180Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
jó ha tudják hogy kell bekapcsolni a tvt.
Én is próbáltam homogén felületekkel, de ilyeneket nem tapasztaltam. Vagy ezek később is kijöhetnek? Kb. 3 hetes a tv.

Szóval hagy a csába az egészet, és verd a tamtamot a csere miatt, mert neked már az jár! 
Vhiktor