Hirdetés
- Klaus Duran: HP wifi nyomtatás+ win11.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dicker
őstag
-
Kuter
senior tag
válasz
Conte8
üzenetére
Szia. Az egyik barátom szinte teljesen ugyan így jár , csak egy videomagnóval anno. Berágott és írta a Japán Panasonicnak hogy katasztrófa helyzet uralkodik a garanciális javítás terén Magyaroszágon. Érdekes módon a szerívíz hívta fel , hogy újból vigye vissza a magnót , ott meg mondták neki hogy miért kellet felnyomi őket az anyacégnél. Ja csere lett a vége . Mindez vagy fél év alatt zajlott le. Egy próbát meg ér szerintem ,és még gyorsabb is lehet az ügyintézés az internet miatt. Képeket küld el az anyacégnek is. Üdv
-
alaves
addikt
válasz
Conte8
üzenetére
2-3 éve még cseréltek egy fórumtársnak téglalap anomáliás kijelzőt. Prémium készülékről van szó és ez a hozzáállás arra utal, hogy nemcsak átadják a gyártást, hanem lehet hogy nálunk már nem forgalmazzák majd. Ezek után, ha akarnának is eladni, senki nem fog venni. Innen üzenem a Panasonic szervizvezetőnek, hogy a fórumtárs készüléke hibás és nem is kicsit.
-
-
alaves
addikt
válasz
Conte8
üzenetére
Gyakorlatilag "csak" hangban lehet jobb a 805/855-nél. Az ambilight Philips OLED-en is nagyon jó, azonban jóval kisebb fénnyel érdemes használni, mint LCD-nél (sok sötét jelenetet tartalmazó filmeknél, ahol számít, hogy minden részlet látszódjon, azért érdemes lehet kikapcsolni).
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
- iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4161, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 4060 8GB Zalman S2 TG Cooler Master 650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
jó ha tudják hogy kell bekapcsolni a tvt.
Én is próbáltam homogén felületekkel, de ilyeneket nem tapasztaltam. Vagy ezek később is kijöhetnek? Kb. 3 hetes a tv.

Szóval hagy a csába az egészet, és verd a tamtamot a csere miatt, mert neked már az jár! 
Vhiktor