Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
Történt már nektek olyan, hogy minden bemenetre a játékoptimalizáló profil állítódott magától?
G3 -
polonic
félisten
Vhiktor! PS5 pro hdr beállításnál hogyan is kell pontosan beállítani a ps-en az értékeket?
Kalibrálásnál az be lett állítva a ps5-höz, csak ott nem figyeltem, hogy milyen értékeket, hány kattintás volt a kontrolleren. -
polonic
félisten
Volt egy frissítés G3-ra.
Tud esetleg erről valaki valamit? -
polonic
félisten
Megtörtént nálam is a kalibrálás.
Elég jó lett a kép, a színek nagyon természetesek. Clarkson farmja volt az első teszt, ott is észre lehetett venni a különbséget az állatok színén, és amikor egy mezőt mutattak, akkor is. -
polonic
félisten
Köszi az infokat.
Én nem vágom ezeket a profilokat. Azt hol látom, hogy milyen profillal van az adott film? -
polonic
félisten
válasz
Pro Koryak
üzenetére
A G széria egy falra szerelhető tv család az LG-nél. A fali tartókonzol, amit adnak hozzá, elég jó cucc. Valószínű drágább is, mint egy talp.
G tv-k dobozában fali tartó van, talp nincs. Többi tv dobozában pedig talp van, fali tartó nincs.
Ezzel semmilyen probléma nincs.A probléma az az, hogy mi a lófarokért kerül a külön megvehető talp ilyen kurva sok JMF-be.
-
polonic
félisten
Volt itt szó remuxolásról, hogy azzal a programmal csak behúz, ts-re remuxolás és akkor a DoVi sáv rendben lesz és úgy játsza le a tévé. Én 2 filmmel is megcsináltam, de sajnos ugyanúgy csak HDR-t jelenít meg a tévé, nem DoVi sávot.
Mi lehet a baj? -
polonic
félisten
válasz
undercover
üzenetére
Üdv
Én nem találtam ilyet. Vagy csak lehet nem eléggé kerestem, nem tudom. 65-öshöz kellett nekem. Így a gyári lett, az 55-öshöz való, teljesen jó a 65-höz is. 77-hez viszont már nem.
-
polonic
félisten
A filmmaker mód mi akar lenni?
Ezt a módot is kell majd kalibrálni egyenként?Eddig csak az amazon hdr anyagoknál láttam, hogy bekapcsol automatikusan. Ezt mi alapján teszi?
-
polonic
félisten
A mist-et most nézzük. És nagyon szemcsés a film. Gondolom a forrás ilyen. Ezt lehet valahogy képjavítókkal megszüntetni. Vagy ez ilyen és kész?
-
polonic
félisten
válasz
dgyuri0123
üzenetére
netflix, hbo max, disney+
itt is van már jópár dv film -
polonic
félisten
válasz
dgyuri0123
üzenetére
ki kell írnia, hogy dolby vision, ha tényleg az
-
polonic
félisten
A G3 milyen fájlokból tudja a DV sávot lejászani? Elvileg van pár DV film, de mégis sima HDR-ben játsza le őket.
-
polonic
félisten
LG G3-ban már nincsen képernyővédő, mint mondjuk a B8 esetében, ha megáll egy youtube videó vagy bármilyen film, akkor elindul pár perc után automatikusan?
Beállítási opciót sem találtam erre. -
polonic
félisten
válasz
Zoli35
üzenetére
Szia
Nem a tévé dadog, hanem a 30 fps ilyen. Vannak más játékok, ahol motion blur-ral vagy nem is tudom miven teljesen más érzet a 30 fps.
Használd továbbra is a játék módot, nem véletlenül van. Aszem amúgy a last of us 1-ben lehet performance módot kapcsolni, ha ps4-es. És a ps5-ös új kiadás meg tán 60 fps-sel megy. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
Nem emeltek árat egyszer sem. Ugyanannyi még mindig az áruk ezeknek a tévéknek. Legelőször is 880 volt kedvezmény nélkül a 65-ös és most is, harmadjára érkezett készlet, mikor én venni tudtam és ennyi volt most is.
Erre én nem tudok válaszolni. Nincs összehasonlítási alapom Samsunggal, 55 b8-at váltott. Csak a tesztekre tudok hagyatkozni és az itteni infókra én is. -
polonic
félisten
válasz
Black Dragon
üzenetére
A telekomnál a 77-es G3 1,1 és 1,2 millió között van, attól függően, mekkora kedvezmény szinted van. És lehet előfizetés nélkül is venni, akkor 1,2 lesz. Csak készlet hiányos a jobb ár miatt gondolom. Készletértesítőre iratkozz fel és ha jön levél és meg tudod oldani, hogy egyből rendelsz, akkor tudsz szerezni tőlük. Én 65-öst így tudtam szerezni. Az még jobb áron volt.
A talp pedig 70 ezer körül van. -
polonic
félisten
A HGiG-ot bekapcsolva a játékokmódban alacsonyabb a fényerő, mint a dtm állásban. Ez így gondolom normális. Csak meglepődtem.
B8-on a blue planet 2-vel és planet earth 2-vel kezdtük. Van valami újabb HDR demonstrációs anyag mostanság?
-
polonic
félisten
Az lehet, hogy a g3 távirányítója nem tudja kezelni a Telekom tv boxot? A b8 távirányítójával még működött.
-
polonic
félisten
Kb 5 éve még itt a topikban volt arról szó, hogy az új oled tévét mintavideókkal járassuk be. Volt is link itt hozzá. Akkor azokat le is töltöttem.
Elolvastam az összefoglalót, de ez nincs említve benne. Mi a helyzet ezzel mostanság? -
polonic
félisten
Ha jól láttam a G3-ban már wifi 6 vezérlő van. Akkor ez tudja a wpa3-at is?
-
polonic
félisten
Telekomnál van 65-ös G3. Sikerült rendelni.
-
polonic
félisten
Valaki egyébként tudott mostanság Telekomtól G3-at venni? Készlethiány van állandóan. Gondolom a nagyon jó ár miatt. Ezt sem értem, hogy tudják annyival olcsóbban adni.
-
polonic
félisten
A g3-hoz az állvány kb beszerezhetetlen. Amazonon megtaláltam kb féláron, de ők meg nem szállítanak ide.
A másik javasolt állvány pedig 55-ös méretig jó, már amennyire megértettem a német nyelvet az amazon oldalán. Azt is ott találtam meg és lehet azt sem szállítanak.
És egyelőre én nem tudom falra tenni a jelenlegi helyen. Úgyhogy kell állvány. -
polonic
félisten
Az LG OLED65C32LA és OLED65C31LA között mi a különbség? Az lg oldalon csináltam összehasonlítást, de ott semmi különbség nem jött ki.
-
polonic
félisten
válasz
ImpersonatoR
üzenetére
Volt olyan, hogy elérhető volt?

Egyébként látom, hogy a G3-hoz kell talp is, ha nem falra akarom tenni. Ez akkor még kb 40 ezer Ft.
-
polonic
félisten
A 65-ös Telekom webshopban 880 ezerért van fent. Lg webshopban pedig 1,2 millióért.
Atyaég, mire ez a különbség.
Még a 20 %-os akcióval is jóval drágább.
Bár a Telekomnál meg nem lehet pont most kapni. Remélem, ez változik hamar. És bár ellenzem alapból a hitelt, de most részletre itt jó lenne elhozni. Ilyen környezetben inkább nálam álljon az ő pénzük és később fizetem ki a cuccot, gyakorlatilag olcsóbban. -
polonic
félisten
Olvasom, de nem minden egyes témát és hsz-t az adott topikban.
Telekom webshopban az lg jó áron van, bár pont nem kapható. -
polonic
félisten
Szerintetek LG oled G3 vagy Samsung S95C?
-
polonic
félisten
Mennyit érhet vajon most egy lg 55 colos b8 tévé?
-
polonic
félisten
Üdv újra,
Nagyon mellőztem ezt a topikot, és az oled termékvonalat is.
A samsung oled-ekről mi az általános vélemény? Esetleg van azokról már a beégéssel kapcsolatban info? SC90 és 95 között mekkora a különbség.
Láttam, hogy van valami kuponos olcsósítás. Esetleg össze tudná foglalni ezt is pár szóban valaki?
Persze a topikba is bele fogok olvasni hamarosan. -
polonic
félisten
Halo,
Eszembe jutott, hogy váltani kéne a mostani 55 b8-ról. 65 C1 vagy C2-re.
Viszont az a kérdés, hogy van használt piaca az oled tv-knek? El tudnám adni értelmezhető áron a mostanit? -
polonic
félisten
Kapott a B8 valami frissítést. Tudjátok esetleg, mit tartalmaz?
-
polonic
félisten
Ez mi lehet ez?
A tv bekapcsolásánál nem hallatszott kattanás, kialudt a piros lámpa, aztán nem reagált semmire. Egyszer csak sikerült kikapcsolni, de akkor két gyors egymás utáni kattanás hallatszott. Ezután pedig bekapcsolt normálisan.
B8, elemek a távirányítóban nincsenek lemerülve. -
polonic
félisten
-
polonic
félisten
-
polonic
félisten
Értem. Akkor még 60 hz-es volt a panel, igaz.
Egyébként hiába akarnék 120 fps-t, azért nagyon kevés játék tudja egyelőre PS5-ön. És azért nem olyan bitang erős a konzol hardvere, hogy kompromisszumok nélkül hozza minden jövőbeli játékban. Vagy grafikus mód lesz, minden effekttel, vagy teljesítmény mód 120 fps-sel.
Mondjuk ez most is így van pár jelenlegi játéknál csak performance 60 fps vagy effektek, ray-tracing alacsonabb képkocka. -
polonic
félisten
válasz
wallace 234
üzenetére
Viszont a 2 ezer óra mondjuk a manuálisan futtatottól indul vagy az automatikusan futtatottól?
Ugyanis nekem megjelent a téglalap, ezért vagy 3-szor futtattam. Aztán jött a panelcsere. És mondjuk ott nem nulláztak semmit, úgy emlékszem. Tavaly szeptember óta azért nem ment 2 ezer órát a tv. -
polonic
félisten
Ha kikapcsolásnál megjelent egy ablak ami kiírta, hogy pixelfrissités lesz, stb, akkor ez a 2 ezer óra utáni, igaz?
-
polonic
félisten
Van egy B8-om. Nem akart bekapcsolni, a piros kis lámpa kialudt. Aztán nyomkodtam a távirányítót, nem reagált. Majd a piros lámpa kigyulladt.
Utána bekapcsoltam megint és kettő gyors egymás utána kattanás hallatszott. És rendben bekapcsolódott.
Ez mi lehetett? Kezdjek izgulni? -
polonic
félisten
Panel cserénék újraindul a garancia? Mert a jótállási jegy azon részét nem töltötte ki a szerelő.
-
polonic
félisten
Hány pixelhibánál kérhetek cserét?
Az új panel nagyon jónak tűnik. Sávosodás sem látok. Viszont találtam egy dölgött pixelt a sarokban. Nyilván csak nagyon közelről látszik. Szóval nem zavaró, csak tudatban.
-
polonic
félisten
Csütörtökön jelentettem be a hibát LG-nek, hétfőn hozzák is az új panelt beszerelni.
Eddig példás. Remélem, az új panel jó lesz. -
polonic
félisten
Bejelentettem téglalap és sávosodás hibát online az LG-nek. Mennyi időn belül veszik fel velem a kapcsolatot?
55B8 egyébként. -
polonic
félisten
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Itt látszik igazán a különbség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Futás, futópályák
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- OTP Bank topic
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Lexus, Toyota topik
- ASUS ROG Ally
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- További aktív témák...
- BOMBA ÁR:Pár hetes, (48") LG 48C52LA OLED evo Tv, Smart, 4K Ultra HD, 144 Hz, (2025-ös modell)
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- Karácsonyi Akció ! PHILIPS Ambilight 48OLED759/12 4K OLED Smart 120Hz Gaming TV
- LG 55" C2 OLED hibátlan!
- LG OLED55B53LA gyári Garancia számlával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" fekete i5-1035G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Xiaomi 11T 128GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest