Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Kenyér
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
EasyLife
üzenetére
Jó lett a 32-es csatornára leraktam most 80mbit-el tud, mennek is a filmek, de ettől a 100-as kábel még mindig jobb szóval átfogok térni arra, mert gyanítom ez többet nem fog tudni wifin keresztül. Néztem rohadt sok ssid van körülötte.

Mod: Ez a twonky jónak tűnik, sokkal jobb mint az lg elavult progija.
-
EasyLife
aktív tag
válasz
SzlobiG
üzenetére
Próbáltad a csatornákat váltogatni, azt hiszem valaki írta itt is, hogy az alacsony MHz es csatornákon jobban megy a wifi.
közben ezt találtam: A TV WiFi-je csak a legalsó, nem-DFS csatornákat tudja használni rendesen, a többin nagyon lassú. Ezt a router-en tudod beállítani (Auto helyett a legkisebb csatornát válaszd ki, amit enged).
azt hiszem alakul.. -
válasz
rothfb
üzenetére
Tegnap megvolt a router restart.
Annyit sikerült kideríteni, hogy valszeg valami leárnyékolja, mert ha oda teszem a mobilt a tv-hez akkor a 300 helyett az is már csak 80-at tud. Pedig a tv szerint a jelerősség megfelelő.Ebből valszeg kábel lesz csak az meg ugye 100mbit, szóval média player lesz a végső megoldás... :(
-
renatto
őstag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Ez mind HD hang, szóval egyik sem fog menni. Vagyis belső lejátszó esetén, amúgy "átmennek". De már volt róla szó többször, nem is olyan rég.
-
EasyLife
aktív tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
TrueHD, TrueHD + Atmos, DTS-HD HR, DTS-HD MA és DTS: X, ezeket nem támogatja jelenleg csak ha pl BD lejátszóról megy
-
-
-
EasyLife
aktív tag
válasz
lionshamlet
üzenetére
Többször volt téma, szoftveresen nem tudja, talán idén megkapja a sw frissítést ami javítja....
-
lionshamlet
senior tag
Lg C9 + Sony STR-DN1080 Receiver /Hd hangok
Sziasztok, a kérdésem hogy a tv miért csak a DTS és Dolby Digital hangsávokat továbbítja, a HD hangokat pedig nem?
(nem támogatott formátumként hivatkozik rá, pedig nem is kellene dekódolni, csak továbbküldeni az erősítőre)
Ha jól tudom, csak az ATMOS és DTS:X hangsávokat nem tudja átküldeni, és ezeket továbbítja TruHd, DTSHD-ban.A tv-n engedélyezve/beállítva van a továbbküldés, eARC.
Az erősítőn szintén engedélyezve van az eArc.
Illetve Monster Ultra hdmi jelölésű kábelt használok a TV+Receiver-re.Mégsem kapom meg a Hd hangképeket.
(a forrás anyag tartalmazza azokat). -
szgaborsz
tag
Üdv,
Rég jártam erre, mert az LG b7 55 tévém eddig hibátlanul működött. Két hónap múlva lesz 2 éves, akkor jár le a gari is. Tegnap néztünk a netflixen egy filmet és az egyik pillanatról másikra függőleges 10-15 cm széles csíkok jelentek meg rajta, főleg a bal oldalon. Persze megállt bennem az ütő, na itt a vég...
Gondoltam, hogy lefuttatom a pixelfrissítést (még sohasem indítottam el), és láss csodát, minden eltűnt, néztem rajta banding teszteket, hát sehol egy sáv. Járt már valaki hasonlóan? Mennyi idő múlva térhet vissza a sávosodás? Jó lenne, ha 2 hónapon belül, vagy sohasem.
Köszi. -
cichlid1
tag
Jóhír! Digital audio kábellal hibátlanul megy a házimozi cuccom. Ezt a HDMI Arc-ot valami miatt nem szerette. Az AVForums-on adták a tippet és bejött

Úgyhogy most már a Netflixen dübörög a Dolby Digital, Atmos, 5.1, bár az Atmost szerintem átkódolja DD-be és úgy nyomja ki a Denon, de jól szól nagyon.
Teljes a mozi élmény innentől.
-
cichlid1
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Néztem LG-t, aztán Philipset, majd a végén a Panákat.
Gyakorlatilag én úgy látom, hogy az LG csinál egy jó panelt, de mint tévé, azért a Pana, Sony jobb tévéket gyárt alapvetően. ezek prémium márkák és ennyi. A Philips kiesett, az Nadroid miatt és én a képfeldolgozó procijukat sem éereztem combosnak. A Demókon nem volt meggyőző a képük.
A Pana mellett azt láttam, hogy nagyon nagy hangsályt kapott a képminőség, a képfeldolgozás és mellette egy vállalható operációs rendszert is összeraktak, mégha az LG-nek jobbra is értékelik az Webosát.
A Pana természetes színei, a képminőség egyszerűen nem kényszerít kompromisszumokra. Másban szívesen megkötöm, de egy tévének a képe a legfontosabb
Ráadásul ha LG-t vettem volna akkor minimum a C9-et.
A Pana GZ950 és C9 teljesen forintra egy árban van jelenleg is. Akkor meg inkább a Pana ugyanennyi pénzért.Valahogy így alakult ki a végső döntés!
-
cichlid1
tag
válasz
rothfb
üzenetére
Köszi

Mivel most ugye nem megy a denonom így tesztelem a hangját
Alapvetően nem rossz. Mélyekben persze elmarad egy mélynyomós setuptól. De klasszisokkal jobb mint egy átlag LCD tévé hangja.
Egy felsőkategóriás Philips LCD volt előtte - igaz 8 éves - de annak 4X veri a hangját. -
Pro Koryak
addikt
válasz
cichlid1
üzenetére
Ezt mondom én is, Digi adások minősége valóban baromi jó! Nálam is Pana + tévéadás, és 1 év után is van olyan film, tévéműsor aminek a képe

Filmek, természetfilmek, de főleg a stúdió show műsorok ... stb.Nekem is megfelel az oprendszer. Egyszer beállítod(elég hamar megvan) és kész, nem kell a hadonászós táv, hogy nap mint nap csesztesd.
Hangminőség is jó, beszéd jól és tisztán érthető, filmek hangeffektjei is néha meglepnek pedig van mellette hm rendszer is, igaz nem a tévéhez.
-
-
cichlid1
tag
Nos rengeteg hasznos infót kaptam itt és segítséget, jöjjön akkor tőlem is pár info az első órák tapasztalatairól a Panasonic GZ950 ről.
Design:
Nekem bejön, szép elegáns kivitel, alul van még egy pici perem, amin a Panasonic felirat és baloldalon az állapotjelző LED kapott helyet. Ami nem tetszik, hogy a csatlakozók egy jó részét hátulra tették és nem oldal kivezetéssel. Mivel én falon használom, a csatik ki be dugdosását nehezíti. Mivel nagyjából egy bomba hatástalanításával egyenértékű stresszt okoz magának a tévének a mozgatása, értelemszerű, hogy nem akarnám le-fel emelgetni a konzolról egy kábel bedugása miatt. de negatívumként max ennyi, egyébként szép, kávanélküli mint a többi.Képminőség:
Gondolom, minden új oled tulaj "lefossa a bokáját" az első órákban, mert tényleg brutális a képminőség, tehát lehet hogy a többi is ezt tudja amit én látok, de az alábbiakban pár olyan szempont ami nálam sokat nyomott a latba.
Először is, NEM KELLETT ÁLLÍTGATNI, legalábbis nekem 2 előre defíniált profil a Professional 1 (nappalra) és a Professional 2 (éjjelre) tökéletes színvilágot, fényerőt biztosít.
A felskálázás kikapcsolt állapota mellett is, brutálisan szép a tévéadás képe (DIGI a szolgáltató), amin csodálkoztam, hogy nem sok különbséget láttam az elvileg rosszabb SD adások és a HD között. Persze van, ez vitathatatlan, de nekem simán a vállalható kategória az SD adás is.
A TV2 HD-én pont az Öt sereg csatája volt tegnap este. Teljesen mozi élményt adott egy egyszerű tévéadás, brutál volt (tudom nem egy blueray minőség de akkor is)Ami pozitív és erről még nem is hallottam, hogy a NETFLIX Calibrated módot kikpcsolom, akkor a tévé Dolby Vision esetén is kiír egy DOLBY VISION VILÁGOS üzemmódot, ami egyáltalán nem sötét. Nekem ez új, azt hittem a Dolby Vision-t egyféle módon jeleníti meg, de ezekszerint van egy vlágos verziója is.
Youtubon néztem pár HDR tartalmat, hát a hihetetlen kategória számomra
A Netflix Calibrated valóban sötétebb, de pl. néztem a Draculát és az elején a kastélyos jeleneteknél gyönyörű részletes képet ad a sötét részeken is, a fáklyák pedig úgy lobognak hogy kisütik a szemed, mint a valóságban. Szóval abszolút elégedett vagyok vele így is.Oprendszer:
Olvastam, hogy nem a legújjabb design, meg használati érték, de ősznte leszek, nekem pont elég. Hamar megszokható a rendszer, kellőképpen testreszabható, nekem megfelel. Biztos van csilivilibb is, de szerintem ez hibátlanul teszi a dolgát. A sebessége meg kurva gyors, pl. tv-youtube-netflix váltásokban oda vissza sem gondolozik sokat, teszi a dolgát.
Le lett frissítve a legújjabb firmware, azt is egyből felajánlotta csak okézni kellett.
Applikációk kínálatába bele lehet kötni, de számomra, Netfilx, Youtube és élő tévéadás vonalon mozognak a felhasználói szokásaim, szóval nincs hiányérzetem. A netböngészője elég gyors, lehet vele netezgetni, nyilván nem erre való és nem a legkényelmesebb módja ennek a tévé.Összességében: Nagyon elégedett vagyok vele az első benyomások alapján. Nekem nagyon bejön a természetesen gyönyörű színvilága és maga a képminőség, illetve hogy a tévéadások is élményszámba mennek rajta.
Negatívumként, nekem a csatlakozók elrendezése és annyi hogy a HDM Arc-ra dedikált HDMI2-ön nem sikerült megszólaltatni a Denon házimozit egyenlőre. Most váltok majd digital audio kábelre, azzal majd meglátjuk megy e. -
válasz
cichlid1
üzenetére
Nem tudom, hogy azon van e még külön usb3-as csati. Oda van írva az usb mellé-alá, hogy HDD. Nekem mindkét tv-n oldalt van. Mindenképpen oda csatlakoztasd!
Aztán a menüben valahol (most nem vagyok tv közelben) van olyan, hogy usb eszköz kezelése. Ott a színes gombokkal, a képernyőn lévő utasításokat követve leformázhatod a merevlemezt. Külön ki fogja elvileg írni, hogy mostantól csak a tv-vel, sőt, csak azzal a tv-vel használhatod a HDD-t. Pc sem fogja látni. Onnantól felvehetsz rá és törölhetsz, de csak azzal a tv-vel!
A soundbarban nem tudok most segíteni, az FZ950-hez alapból van, az FZ800-hoz meg nem kellett.Szerk.: Na látom megoldódott...
-
válasz
Vincent-Vega
üzenetére
Köszi, kipróbálom.
-
Vincent-Vega
tag
SzlobiG:
Én Twonky-t használok már évek óta. Plex,serviio-t is kipróbáltam de nem váltak be ennyire. Volt,hogy feliratot pl csak a twonkyn keresztül játszott le a tv. Ráadásul pofonegyszerű beállítani. -
renatto
őstag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Nekem a legolcsóbb Q30 van pár éve, mivel nem használok beépíthető vinyót, csak külsőt, USB-st. Mindent visz (BD menüt nem játszik le), könnyű kezelni és problémám sem volt vele eddig. 100-as LAN van benne ha ez számít, de a Q5/Q10-ben gigabites van, illetve az viszi a menüt is. 30k volt, annyit simán megért. Csak akkor cserélném ha tudna DolbyVision-t az új és megbízható is lenne...de nem 100-150k-ért.
-
Tyrone89
senior tag
válasz
renatto
üzenetére
Köszönöm szépen, akkor ezek szerint a HDR nem csupán parasztvakítás, hanem tényleg ad a látványhoz nem keveset. Körülnézek akkor más gyártók kínálatában is, Neked a Himedia bevált? Jól működik és kezel/játszik mindent? Meg vagy vele elégedve? mivel még új lesz nekem ez az egész, jó lenne személyes tapasztalatokat is olvasni egy egy médialejátszóval kapcsolatban.
-
Használja itt valaki az LG SmartShare-t? Valamiért teljesen megdöglött nálam alig indítja el a filmeket, meg akadozik össze vissza.
Létezik helyette valami alternatíva, mert eléggé hitvány egy program pláne hogy 2008 óta nem is frissül. Plex, vagy servio megy a tv-vel? B9.
-
torma1981
veterán
LG OLED Ambilight.
Saját. 55B7V+ extra. -
cichlid1
tag
UPDATE: rájöttem hogy elvileg az APPS, Vieralink menüpontban lehet kiválasztani a külső hangszórót, de ha kiválasztom azt az üzenetet dobja, hogy "Ez a funkció nem elérhető" . Valakinek hasonló "élmény"?

Mi lehet a baj? -
cichlid1
tag
Sziasztok, elsősorban azoktól kérek segítséget, akiknek pana oledjük van. Ma boldog gazdája lettem egy 55GZ950-nek. Minden faxa 2 dolgot kivéve.
1: a HDMI ARC-on keresztül csatlakoztatott Denon soundbar-om nem tudom szóra bírni, nem találom hol lehet beállítani hogy külső eszközre tegye a a hangot ( A Philipsel simán ment).2. a dedikált USB csatlakozóra rátettem egy szűz 500 Gb-os külső vinyót a felvételhez. De nem érzékeli hogy van felvételre alkalmas eszköz csatlakoztatva. A vinyó kéken világít, tehát naftát kap. Én úgy olvastam, hogy a tévének kellene leformázni a vinyót ezért szűzen tettem rá, de nem tudom, miért nem megy.
előre is köszönöm aki segít

Aztán majd lesz beszámoló persze a tévéről is. Egyenlőre áll-leesős a képe bárhogy álítom, még a tv is

-
Azt a hét meg a nyolcát!
Azért van apróbetűs rész is:
"Termék állapota: A gyári csomagolás bontott, a termék sérülés- és karcmentes. A készülék üzembe helyezett, kipróbált.Jótállás, kellékszavatosság: 18 hónap kellékszavatosság.
A termékre a 60 napos visszavét feltételei nem érvényesek!
A termékre cseregarancia nem biztosított!"
De még így se semmi az ár.
-
simii
tag
MM Outletben Philips 55OLED803 csak 218!
-
Tyrone89
senior tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Köszönöm szépen, mindenképp a sajátjával szeretném kezdeni majd az ismerkedést, a médialejátszó a következő hónap zenéje lenne(ha szükségét fogom érezni)
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Basszus, my bad...
A LEDek villogtak rajta, és az infra is, viszont még sem volt elég, hogy vezérelje a kijelzőt, viszont elemcsere után kitűnően működik...Szóval a LG Factory SVC Remocon MKJ39170828 szerviz-távirányító működik a C9-es OLED-el.
Tyrone89
Nekem egy kisebb kategóriás 60"-os LG-t váltott. A láncban maradt minden ugyanaz, csak a megjelenítő változott. Pár beállítás után egy sima SDR FullHD sorozaton nagyon látszik a különbség, szóval véleményem szerint nagyon megéri a váltás, ha van rá lehetőséged.
Médialejátszóból én se ajánlom az Egreatet, sőt a Himedia-t se. Volt Q10Pro-m, Zidoo X8-am (bár az nem a legújabb, és utánna nem is követtem a dolgokat), de feleslegesnek tartom filmezésre az Amlogic lejátszóknál drágábbakat. Azokból egy jobb (pl Khadas VIM3 vagy VIM3L, esetleg egy Odroid N2) még jó opció. -
renatto
őstag
válasz
Tyrone89
üzenetére
Már a méret is hatalmas 55>65, de a HDR/DV nagyon sokat dob a látványon, teljesen mindegy milyen a film.
Egreat A11: nagyon jó lejátszó, de rengeteg bug, hiba van vele, amit nem igazán javítanak évek óta. Nem mellesleg 180k... Kérdezz rá a médialejátszó topikban. Zidoo-t dicsérik, illetve az új Dune-t. Nekem Himedia van.
-
renatto
őstag
2 éve ezt írja.
Már megkapta. -
Tyrone89
senior tag
Üdv Mindenkinek! Új tag vagyok és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a jelenlegi LG 55 EG910V típusú tv-t tervezem a napokban egy szintén LG 65 C9 készülékre leváltani. Kérdésem az volna, hogy mennyire éri meg? nyilván már van pár generáció a két modell között, és a képátló miatt biztosan jobb lenne a C9, de a 4K-nak személy szerint nem nagyon látom értelmét továbbra sem abból a távolságból ahonnan az ember a tv-t nézi, én legalább is egyszer sem éreztem úgy eddig, hogy a Full HD kevés volna, ugyanakkor viszont ez a HDR/Dolby Vision dolog viszont érdekelne, hogy mennyire képvisel hozzáadott értéket a filmeknél? Látványos a különbség?(persze gondolom függ attól is hogy milyen film, mennyi idős, mit lehetett vele kezdeni) de megérné e 910et C9re cserélni ennyi idő után és ezek függvényében? Illetve milyen médialejátszót javasolnátok? igazából egy Egreat a11-el szemezgetek..azt írják HDR képes készülék és hogy szinte minden formátummal elboldugul, a Blu ray iso-val is. Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
renatto
őstag
válasz
üzenetére
Nekem a Yamahán sehogy nem jelenik meg DTS-X vagy TrueHD. Vagy PCM lesz vagy DTS/DD+ Atmos (a PCM másképp is szól). Tehát vagy dekódolja vagy csak ezt olvassa ki, szóval nekem ez továbbra sem tűnik 100asnak. Lehet a lejátszóval/AVR-el nem képes kijönni. Nem is használom ezt, de most ránéztem megint...
-
Fisha
őstag
válasz
üzenetére
Köszi a kifejtést. Mindig kiderül, hogy minden, elsőre értelmetlennek tűnő konfignak van értelme.
Engem eleve nyugtalanítana, hogy mit variál esetleg az erősítő a képpel, így látom ennek a létjogosultságát. Nagyon várom, hogy kijöjjön az eARC frissítés LG-re, hogy lehessen új erősítőt nézegetni. Engem legjobban a belső lejátszó -> eARC hang boldogítani, minden körülményt és saját preferenciát mérlegelve. -
törölt tag
"Vagy lenne úgy is, hogy a TV egyik HDMI-jén bejön a jel és az eARC-on kimegy?"
Így van, így értettem. Ennek a lentiek miatt látom értelmét:
- A tévé bemeneteire külön-külön be lehet állítani a képmódokat. Így ha különböző képi beálltást igénylő eszközei vannak az embernek és azokat a tévére köti, akkor elég lesz bemenetet váltani, képmódot nem kell.
- A tévékkel típusól függően megy a WQHD, illetve 8K felbontás is, a 120 Hz és különböző VRR technológiák, amelyekkel a mai erősítők tudtommal nem képesek mit kezdeni. Ezek egyelőre PC-ről lehetnek érdekesek.
- Nekem erősítők (Onkyo RZ1100 és Denon X1500H) és PC közt voltak handshake problémáim, ami tévével nem jelentkezett. Imádom a HDCP-t. (Nem.)
- Ha az ember átállítja a tévé hangkimenetét Bluetooth-ra, akkor használhatja is a vezeték nélküli fejhallgatót, nem kell az erősítőbe dugdosni a jack-et. (LG C8-on game módban nem működik, és ki kell próbálni, két fejhallgatóval egyszerre működik-e.)Van nyilván több hátránya is:
- Sokszor a tévé csatlakozói vannak a legmesszebb a többi eszköztől.
- Maximum négy HDMI van egy tévén, amiből az egyiket foglalja is az erősítő.
- Az extrább hangformátumok (pl. DVD Audio, SACD, Auro-3D) nem hiszem, hogy támogatottak eARC-on."ha esetleg az erősítő tud eARC-ot, de 4k/HDR pass-t nem"
Ilyen erősítő szerintem nincs.

-
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Ez így van.
Otthoni körülmények között a sötét(ebb) színek fontosabbak mint a világosabbak.
A filmek nagy része 20-25%-os telítettség alatt van átlagosan.Az meg duma, hogy fényárban úszó nappaliban tévézgetnek a delikvensek. Ez szerintem nagyon ritka. Legfeljebb egy full kivilágított edzőteremben ahol fontos a képernyő megléte.

-
krx21
nagyúr
“fehérnél több részlet van az LCD-nél”
Ezt így nem állítanám. Inkább úgy fogalmaznék, OLED esetében a fényerő növelésével fakulnak idővel a színek, LCD esetén pedig pont fordítva... Nekem nincs bajom egy OLED teli fehérjével sem, sőt! Alapvetően az ABL még természetesé is teszi, régebben írtam is, hogy miért. A régi csúcs W905-ös Sony LCD-men (az első quantum dot TV)ezt nem véletlenül lehetett kapcsolni..
Amit viszont sajnálok, mint írtam a BFI-hez kevés.. -
Fisha
őstag
válasz
üzenetére
Mármint külső forrásból is csak akkor van, ha átfűzöm azt az erősítőn, nem?
Úgy persze, hogy van, ahhoz TV se kell.
Vagy lenne úgy is, hogy a TV egyik HDMI-jén bejön a jel és az eARC-on kimegy? Nem mintha sok értelmét látnám ennek a felállásnak, de teoretikusan érdekes.
EDIT: Közben agyaltam és mégis csak lehet értelme ennek a setupnak, ha esetleg az erősítő tud eARC-ot, de 4k/HDR pass-t nem.
-
törölt tag
Tavalyi LG-ken a belső appokból valóban nincs HD hang eARC-on, HDMI-s forráson keresztül viszont van. Plusz a sokcsatornás LPCM-mel volt szoftveres problémájuk, és csak sztereót engedtek át. Firwmware frissítést ígértek ehhez, ami megoldja vagy már megoldotta, nem tudom.
A Sony is támogat eARC-ot amúgy, de részleteket nem tudok róla. Itt van hozzá egy lista, ha érdekel valakit.
-
válasz
adamssss
üzenetére
Nem hibátlan az oled, az biztos. Itt egyben kell nézni mindent egyszerre. A fehéret, a feketét, a színeket, végtelen kontrasztot, a mozgásmegjelenítést, a betekintési szöget, stb stb. Vannak gyengébb és erősebb részei az olednek. Összességében per pillanat a legszebb képet az oled adja. Persze lenne mit javítani, de nem olyan vészes. Az is igaz, hogy mindenkinek más az ingerküszöbe, így nem mindenkinek való ez a technológia.
-
Böngészőből lépjél be a fiókodba. Vagy androidos appból a fiókbeállításokba ugyanúgy böngészőn keresztül és ott a főképernyőn van olyan, hogy lejátszási beállítások. Ott azonnal meglátod azt, amiről a fórumtárs beszél.
Tv-s appban nem biztos, hogy látszik minden beállítási lehetőség. -
Joshi
titán
A csúcs LCD-ék fehérje valahogy jobbnak tűnik, mérések alapján fehérnél több részlet van az LCD-nél mint OLED-nél. A kontraszt nem csak a feketéről szól, abban ugyan úgy részt vesz a fehér is.
A fényerő megint más kérdés, van amikor szükség van a magas fényerőre, van amikor kevésbé.
-
krx21
nagyúr
Mondjuk úgy, hogy fényesebb, ha az is maxra van húzva... Kérdés kell e?
Én egy LCD-t se állítanék feljebb mint az Oled-et. (Sötét szobában persze)
Szerintem a Samsung QLED marketingje enyhén tévesen ítéli meg szándékosan az 1000 nit feletti fényerő szükségességét...
Ha mondjuk egy nyári tengerpartra kell egy TV, akkor persze más a helyzet.
-
Joshi
titán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Igen, max egy zseblámpa hadonászása verheti ki a szemedet. Az igazán fehér az teljes képernyőre értendő. Na persze nem egy tök sötét jelenetet váltva 100% fényerővel, mert az tényleg fáj. Mondjuk egy teljes képernyős havas táj csúcs LCD-n egyértelműen jobb, egyelőre OLED ebben gyengébb.
-
renatto
őstag
válasz
torma1981
üzenetére
Képben nem sok mindent, kicsit fényesebb. Maga a tévé jobban néz ki, vékonyabb, szebb a talpa. A távirányítón van play/pause gomb. A HD hangokat át tudja engedni, úgy hogy dekódolja DD+ba. Én ez nagyobb.
Ha nem akartam volna nagyobbat, nem látnám érdemben értelmét a cserének... -
powerup2
addikt
válasz
torma1981
üzenetére
Hát igazából szinte semmi max 2% , szinek picit jobbak mozgás egy hajszállnyit jobb az igazi áttőrés a kép méret mivel 55" váltottam 65"-re . De tetszik a tv anyagfelhasználás jobb mint a b7-nel a távirányitő jobb. De még irok róla mert még csak most ismerkedek vele meg egy profi kalibrálás is kéne csak nem tudom ki lakik veresegyházához közel aki foglalkozik kalibrálással.
-
powerup2
addikt
NAh megjött be lett üzemelve a 65" c9
elég fasza bár egy b7 váltott 
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Autós topik
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mazda topik
- Motoros topic
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Battlefield 6
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ Samsung OLED 4K 83S90F Vision AI Smart TV (2025) 55S90F 65S90F 77S90F 3év ÁRGARANCIA
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- LG OLED 65G4 - 165cm, 4k - szépséghibás - ÁRON ALUL
- SAMSUNG (QE65S90CAT 165CM 4K Q-OLED SMART PRÉMIUM ! AKCIÓ
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2, év gari - MAGYAR
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Vhiktor