Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Bluerainbow: LYNE -LEZÁRULT-
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
LógaGéza
veterán
válasz
LógaGéza
üzenetére
Basszus, my bad...
A LEDek villogtak rajta, és az infra is, viszont még sem volt elég, hogy vezérelje a kijelzőt, viszont elemcsere után kitűnően működik...Szóval a LG Factory SVC Remocon MKJ39170828 szerviz-távirányító működik a C9-es OLED-el.
Tyrone89
Nekem egy kisebb kategóriás 60"-os LG-t váltott. A láncban maradt minden ugyanaz, csak a megjelenítő változott. Pár beállítás után egy sima SDR FullHD sorozaton nagyon látszik a különbség, szóval véleményem szerint nagyon megéri a váltás, ha van rá lehetőséged.
Médialejátszóból én se ajánlom az Egreatet, sőt a Himedia-t se. Volt Q10Pro-m, Zidoo X8-am (bár az nem a legújabb, és utánna nem is követtem a dolgokat), de feleslegesnek tartom filmezésre az Amlogic lejátszóknál drágábbakat. Azokból egy jobb (pl Khadas VIM3 vagy VIM3L, esetleg egy Odroid N2) még jó opció.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG 55" C5 OLED evo 4K AI Smart 144Hz Gaming TV
- Samsung QE55S90DAEXXH 55" S90D 4K UHD Smart AI 144Hz OLED Gaming TV
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- LG OLED EVO 55 G1 GALERY design
- Hisense 65A85H 4K Ultra HD Smart Dolby Vision IQ , Dolby Atmos 120Hz Gaming OLED TV
- 360 áthajthatós! Dell Latitude 5330 2 in 1 i7-1265U 10magos! 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Mini 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4214, 100% Akksi
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- MacBook Air 13" M4 10cCPU/10cGPU / 16GB / 256 GB - www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok
- Samsung Galaxy Z Fold4 Graygreen Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Garancia 2026. 03. 22-ig
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Vhiktor