Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Toomy: FOXPOST régen jó volt, de ma már jobban jársz ha elfelejted.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
daneel_hu
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Na de 4 év után, ilyen sejthető használati mód mellett ezen csodálkozik a csávó?

Neki tényleg LCD-t kellett volna vennie."Lóf***t.
Pont a fenti hsz-ben írom miért.
Sajnos nem tesz meg mindent a gyártó, hogy ezeket elkerülje.
Telistele van a WebOS még mindig rikitó szirszarokkal. -
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Igen.
Nekem a 2016-os E6V-n símán beégett a YouTube kis rikitó pöcke.
És nem kellett hozzá olyan sok idő.
Viszont úgy rémlik, hogy a YouTube alatt hiába volt visszavéve az oled-fény, a menüre külön profilt alkalmazott. Magyarán ha az éppen 100-as oled-fényen volt hagyva, megszívtad.Saccra 120-150 óra belemehet a menübe is, ha másfél évig sokszor indítod el az alkalmazást.
Ezért is haragszom az LG-re, mert azóta sem vették le ezeket a rikitó szarokat a menükből, a YouTube-on éppen ugyanolyan mint 4 éve volt.
Teljesen feleslegesen hagyják benne ezeket egy olyan technikában amely hajlamos a beégésre...
És a kis füzetkében írják, hogy "ne nézz statikus" elemeket hosszú ideig. Jahogy kumulatív problémáról egy szó sincs... de kénytelen vagy statikus elemeket nézni, mert folyamatosan ott vannak a tv kezelőfelületén még mindig.
-
válasz
daneel_hu
üzenetére
Igazad van... benéztem... valszeg tényleg 2016 november.

Jó hát hogyha annyi idő alatt tényleg gyekerek is meg ő is ugyanazt nézte mindig, meg ott állt a menüben meg ki tudja hol, akkor simán be lehet égetni.
Na de 4 év után, ilyen sejthető használati mód mellett ezen csodálkozik a csávó?

Neki tényleg LCD-t kellett volna vennie. -
válasz
Partizan182
üzenetére
Ennyit???
-
cichlid1
tag
válasz
Kriszbmx
üzenetére
Ez nem kamu???? Nem tudok olyan felületről ahol a Netflix logó folyamatosan ott lenne és beégne. Filmnézés alatt nincs logó sehol!!! Ha a menüjébn álldigált órákat talán, nem ismerem milyen app van a tévén, hogy van megoldva, de ha meg nem nyúlsz a tévéhez és nem megy tartalom akkor meg a képernyővédő indul el pár percen belül szóval ez így nekem nem áll össze..
-
daneel_hu
addikt
válasz
FollowTheORI
üzenetére
"Hát szerintem ez valami kiállítási darab volt és jól átbaszták a csávót... másrészt már vagy 4 éve nem kapni ilyen terméket.

Meg $3K? Szerintem itt valami nagyon nem kerek ezzel a sztorival...
"Valószínűleg ez egy 2016 november 16-án vásárolt termék, emlékszem MM-ben akkoriban 55B6 volt vagy 700k HUF.
Azt kizártnak tartom, hogy a tavaly szeptember óta(!) kapható B9-es így beégett volna. A logo még csak-csak, de az alsó-felső fekete sávnak még 100-as oled fénnyel is sokkal több idő kell. Azt tudom még elképzelni, hogy B9 néven eladtak egy régi beégett B6-ost. Ez amúgy B6(?), mert a képről nehéz megállapítani.

B6-ost 4 év alatt 100-as oled fénnyel símán el lehet így kaszálni. (sajnos)
-
válasz
Kriszbmx
üzenetére
2019 Nov 16-án B6-ot?
Hát szerintem ez valami kiállítási darab volt és jól átbaszták a csávót... másrészt már vagy 4 éve nem kapni ilyen terméket.

Meg $3K? Szerintem itt valami nagyon nem kerek ezzel a sztorival...
Jóhogy be van égve meg minden baja van...
Ha meg csak elírás és B9 az a B6 akkor ez egy bazi nagy user error.

-
esicyhun
tag
Szia! Off topik, de nekem is van otthon egy 4 éves IPS LG LCD-m, ami a jobb felső és bal alsó sarkokban bekékült. Átszereltem a tévét egyik szobából a másikba, közte 2 hetet állt, elképzelhető, hogy itt is valami turpisság van? A régi helyén nem volt ilyen borzasztó a kép. Köszi a segítséget.
-
Jorgi Kormi
senior tag
Nem tudom , én semmilyen logót nem látok az enyémen a Netflixnél , csak azt két elcseszett fekete sávot , valószínűleg ezeket a 16:9-es fekete csíkokat a "ferdeszeműeknek" találták ki. Nekik jobban fekszik ez , viszont vígjátékoknál nem tudom mit látnak a sok röhögés esetén a filmből.
-
Kriszbmx
tag
válasz
hunspikey
üzenetére
Most aktiváltuk az 1 hónap ingyen netflixet. Valóban gyönyörű minden. De mennyi idő kell , hogy ott maradjon a Netflix ? E9 sorozatnál is kérdéses a dolog? Amúgy azt nem értem hogy maradt ott? Nyilván statikus tartalom, de ha egy heti tévézést nézek, ahhoz képest a Youtube / Netflix pár mp csak a menü.
-
hunspikey
őstag
Tudjárok mit nem értek?
Miért nem csinál az LG egy WRGBW pixel struktúrájú panelt, ha annyira akar fényerőben versenyezni? Ott 1000 nit magasságában már szerintem úgy is csak fehér fény kell, bele férne komolyabb színtorzulás is akár, csúcsfényerőben meg meglenne az 1500 nit is. Vagy ez hülyeség?
-
hunspikey
őstag
Én csak netflixet tolok az enyémen és igen is látom hogy a jobb alsó sarokban ott van az a tetves 100% vörös logójuk. De úgy vagyok vele, hogy nem érdekel. Annyira szép a kép, annyira élményt ad, hogy ha 3-4 év után kuka akkor ennyi volt - jöhet a következő - nem veszem zokon. Hozzászoktam még fiatal csíra koromból hogy ha egy motorból literenként 250 pacit veszek ki akkor arra költeni kell - ugyan így vagyok a TV 100%-ra járatásával is.
-
X2N
őstag
Próbálta valaki itt esetleg VGA-ból USB Type C-vel a tv-t? Akkor is 4K60Hz, 1440p 120Hz a max?
-
Jorgi Kormi
senior tag
Na puff neki , a lányom imádja a Netflixet és a SpongyaBobot !

-
Kriszbmx
tag
Ugyan mennyit ment NETFLIX ezen a tv-n?
Facebook poszt oled csoportban :
"Thanks for the add! I have a OLED 65B6 that I purchased from Best Buy in Nov 16. Didnt get a warranty... I recently noticed my kids watching Sponge Bob and he was green! He's supposed to be yellow lol. Doing some quick research it seems I'm screwed, $3k paperweight? **did a youtube solid color check, what do you think?"
-
Strezi
őstag
Hétvégén megnéztem Netflixen az F1 Drive to Survive második évadából pár részt.
Hát, nagyon ütős a HDR és a kőpminőség úgy álltalában! A sztori sem rossz
Altered Carbon S2-t is lepörgettem, az is rendben van.
Remek ez a C6, még mindíg! -
julius75
aktív tag
válasz
rothfb
üzenetére
Igen, számítok rá, hogy nem lesz olcsó.
Egyrészt új típus, másrészt nagyon gyenge a forint.
Azért 400 körúl meg kellene álljon szerintem. Bízom még az 5 éves gariban, amivel egy 40-50 ezres biztosítást meg lehetne spórolni.
Meg aztán ha megtartják, a nyáron olimpia......lenne ok az akcióra.
Sok mindenbe beleszólhat még a vírus is..... -
-
Gigi01
őstag
válasz
bulikavagyok
üzenetére
Igen,most nézem standard.
Ilyet,na mindegy.Köszöntem!
-
-
Gigi01
őstag
Netflix a tv appjával nézve,csak hd-t mutat.Most ezt gépről kéne rátolnom a tv-re?HDR sincs pl.
Tegnap kaptam hozzáférést,most próbálgatom. -
daneel_hu
addikt
válasz
rothfb
üzenetére
Szerintem is. Nem nagyon lesz már itt komolyabb áresés, csak a szokásos új modellek bevezetése előtti készletkisöprés.
Nincs a mai napig konkurens termék, a Samu microLED-jéről nem sokat tudni (mikor lesz és mennyibe fog kerülni)... addig meg... QD(?)-Oledről sem hallani szinte semmit. Lehet ez nem is lesz.
-
daneel_hu
addikt
válasz
hunspikey
üzenetére
"Most Kívülálló-t nézek az hbo - n. Aki ezt tudja nézni 30as oled fénnyel az konkrétan egy röntgen távcső
"Megnéztem... ennek a sorozatnak pont az a lényege, hogy ne legyen tisztességes szaturáció.
Szerintem rendes fekete és fehér sincs benne, nemhogy nincs hanem igen távol áll ettől.
Érdekesen, szépen van filmezve.
Oled 20-as fénnyel néztem.
-
julius75
aktív tag
Sziasztok,
Lehet tudni mikor jönnek az új modellek? Van ennek évről-évre valamilyen rendszere, vagy folyamatosan változik? A 48-as oledre pályáznék, és sajnos egyre sürgetőbb, mert napról-napra szarabb a mostani....
Köszi. -
krx21
nagyúr
válasz
Kriszbmx
üzenetére
A méret fontos, de otthoni körülmények között csúnyán megveri az E9 a Q90-et. Pont tegnap néztem pár LG féle HDR Oled demót, ahol rendesen virágzott volna a Q90-en. Ráadásul a feketén kívül, a színek mélysége, a sötétebb árnyalatok is mind szebbek az Oled-en. Kár hogy nem jött össze a teszt..
Konzekvencia: 77”-os OLED.
-
Kriszbmx
tag
Nos sajnos több ok miatt sem jött össze a 75Q90 teszt.
Mikor írtam, hogy fizetem akkor ültem a budapest bankos pultnál, mivel kártyával -10% az akción felül is. Megjegyzem még holnapig 850ezer és ebből jön még le -10%!
Nos a probléma az volt, hogy volt már BB kártyám , de nem kellett így gondoltam lemondtam.
Mivel a héten láttam és nyomkodhattam élőben egy 75Q90 et otthoni körülmények közt,nagyon bejött a mérete és a képe is, mondom hozok haza egyet és teszt , valamelyik majd marad.
Nos mivel lemondtam a kártyám , még nem telt el 3 hónap ( erről nem tudtam hogy fontos ) így nem csinálhatok újat. Ezért pénteken elutasítottak. Kerestem havert akivel ma ismét elmentem Pestre és akkor legyen az ő nevére egy kártya. Ekkor egy újabb hölgy ült a pultban aki immár péntek óta a 8. személy volt akivel beszélek, mivel miután elutasítottak kértem egy másik személyt is hátha tudja miért illetve felhívtam a bb bankot is többször. A 7. személy közölte azt az infót is, hogy a kártyám lemondása miatt nem lehet újat most.
Ma pedig kiderült még egy dolog amit az előző 7 személy nem közölt , viszont nagyon kedvesen bólogattak és intézkedtek ( volna ) , de a mai hölgy közölte sehogy nem tudom megvenni a -10% ra!
Ugyanis ez a kedvezmény innentől állandó lesz a BB kártyával az MM-ben , de nem elég akkor igényelni mikor vesz az ember valamit, hanem a vásárlásnál már lennie kell a kártyának az aktuális hitel kerettel! Ez nagyon nem mindegy! Jelen esetben kell valaki akinek van kb 800e. kerettel kártyája.
Szóval ha bárki megy élni ezzel a lehetőséggel vagy előre menjen be a BB bankba és emeltessen hitel keretet ha nem elég és / vagy ha tud, vagy max részletre hozhatja el , de akkor nincs -10%.
Így 2x utaztam fel Pestre, beszéltem egy halom MM és BB ügyintézővel de 2-en sem tudtak 1féle dolgot mondani
Szóval jelenleg a 65E9 van , mert nem vagyok hajlandó már annyit adni amennyi a Q90 akciósan. Tesztelni meg nem szaladgálok vele, mert ha maradna drágán maradna.
Picit a Q90 ről :
Első benyomásra van tartalom ahol nem mondja meg senki hogy Oled vagy Qled.
Iszonyatosan szép HDR videóknál és a fekete sem tűnik szürkének.
Szerdai nap Pesten megnézhettem egy Q85 öt is. Q85 és Q95 közt szakadék van.
Q90 már elég közel állt képileg ahhoz amire számítottam.
Ami feltűnt, hogy a Q85 nél ha széles vásznas videót néztem és valami figura kiment a fekete sáv közelébe az kivilágított. A Q90 nél a két fekete sáv nem világított be.
Az extra fényerő ha homogenitást néztem fehér képen , nem tudom a száraz adatokat, de az oledemen itthon világít , a 75Q90 nél hegesztő szemüveg kell ! Az brutális amit az a nagy dög világít, és ezt néhány HDR videón nagyon megmutatta.
Ami negatívum számomra és ezt akartam tesztelni, hogy a képi tudása tudja e a többi részét feledtetni maga a tv agya, használhatósága, lejátszója.
Az LG 65E9 menüje villám gyors, könnyű, lejátszója szinte gondolkodás nélkül tesz bármit akár 60-90gb os filmekkel is. Soha nem akadt még meg sehol.
A samu tizen rendszere nagyon gyér az LG hez képest. Gyors a maga nevében de az LG ebben nagyon oda ver. A Q85 ös le is fagyasztottam fél perc alatt. A Q90 már egész jó, de akkor sem kerek a kezelési érzet.
Miután pesten megnéztem a Q90 et hazaértünk majd megnéztük ugyan azokat az oleden is. Azt éreztük , igen az oled még fölötte van. Nem szakadék van közte, de más a képe!
Mérete miatt a 75Q90 és a kép miatt tudott volna kárpótolni oleddel szemben úgy az egész használhatósága érdekelt volna saját környezetben.
A Q90 fekete képen kisugárzás a világos részek mellett nem sokkal feltünőbb mint az olednél , mivel az oled is ragyog mikor nézek ilyen tartalmat vagyis a szememnek csillognak a dolgok rajta, a Qlednél is hasonló. KB csak telefon képernyő amin látni az eltérést.
Ami az oledre nekem feltünőbb hogy részletgazdagabb, valahogy a színek és a kontúrok mások mint a Q90 nél. Lehet ez a végtelen kontraszt műve.
Boltban mikor fut a Q90 demó messziről lerí , hogy köze nincs az oled képhez. De lehet állítani rajta és akkor már befeketedik, csak vesz le a fényéből. Viszont még akkor is tud annyit mint az oled, vagy többet.
Szerintem ha csak a kép a kérdés és pl az ami nálam , hogy 65 oled vs 75Q90 simán vállalható lenne. Abszolút korrekt a Q90! DE a többi alatta fényévre van az oledtől.
De ezt elengedtem mára....
Az oled még itt van , próbálom magam meggyőzni, hogy jó ez a méret is és végre jó a panel tv minden....
-
Gigi01
őstag
válasz
Jorgi Kormi
üzenetére
Csak ne úgy,mint az enyém anno.Már nem kaptam meg,mert nem tudták beszerezni a gyártótól sem,amikor több boltnál készleten-t mutatott az árgép.Meg a megrendelésemet is leokézták,több bolt,hogy van,hozzák.
Euronics-ra is rákérdeztem telón,rá egy hétre,persze beszerzik,hozzák,kiderült utána már nincs,a gyártást leállították.Igy vettem Samu 51F5500 helyett Pana 50ST60-at.
Csak asszem 150-ért akartam venni,a Samu 200 körül,a Pana 290 volt. -
Jorgi Kormi
senior tag
Nyugi esik még a tévék ára , a tőzsdék is esnek !

-
BenFe
tag
daneel_hu :Sztem ott csak leesett a lencse a háttér világításról és azért láttad foltosnak, volt szerencsém ilyet javítani...
-
daneel_hu
addikt
Családnál láttam ma egy foltokban kifakult háttérvilágítású LCD-t. Legalábbis mintha ez lett volna a gond. Szóval azért egy LCD sem örök életű. Lehetett vagy 5-6 éves Samu készülék...
-
Gaben360
senior tag
Szerintetek megérné egy 55B8-at cserélni egy Philips 804-re?
Igazából nincs bajom a B8-cal, csak gondoltam ez újabb 1 évvel.
Ha jól tudom, akkor a 804 se hdmi 2.1, pedig emiatt már cserélnék a következő generációs xbox miatt. Vagy inkább C9? Az hdmi 2.1 -
torma1981
veterán
válasz
daneel_hu
üzenetére
Annak semmi köze hozzá. Külföldön sem volt ennyiért. Miért ne lehetne most is ilyen akció? Nem hiszem, hogy 350k lesz az 55 col. Már most is lehet akcióban annyiért. És még csak március. Egyre mennek le az árak. Én 2017-ben szeptember végén vettem a 55B7-et 475k-ért. Most látszik mennyire olcsóbban jönnek ki az újak.
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz
whatnot
üzenetére
Most voltam MMben már megint megcsodálni a c9et, és az eladó mondta, hogy hamarosan beindulnak az akciók, mert jön a foci EB.
Persze azt nem tudja mi lesz akcióban, milyen lesz a kamatmentes hitel akció...stb, de hogy lesznek akciók, az 💯%.
Én is erre várok.Ha bemerem vállalni, akkor C9 vagy ha olcsóbb lesz, akkor B9.Konzolra lesz 90%ban, szóval para.
Ha nem, akkor talán samu Q70, de az oled felé húz a szívem... -
whatnot
őstag
Engem elsősorban az érdekel, hogy filmezésre és konzoljátékra milyen.
Az, hogy körbevilágítja a mögötte lévő falat, kevésbé.
Azért a kérdés, mert +90e Ft-ért 55" helyett 65" a Philips. Most egy oldalon azt látom, hogy 32,6ms az input lag. Nem tudom, ez mennyire zavaró, az LG-é 13ms. Elég szignifikánsnak tűnik, nem tudom, ez mennyire zavaró pl. egy JRPG jellegű játéknál (nem kompetitív FPS-nél). -
whatnot
őstag
Az LG C9-hez képest a Philips 754 milyen?
Hang nem számít, az rendes erősítőn/hangfalakon keresztül megy. -
hunspikey
őstag
Jajj most akkor valamit nem értek, mert a linken a csávó azt írja hogy ha ezt a procedúrát végig csinálod akkor ki lehet kapcsolni az autó jelenet tónus számítást (dinamikus tone mapping) ami beigazítja a tv képességeihez a jelenet ábrázolást.
Ha beírom neki hogy pl 800 nitet tud a tv-m, akkor azt írja hogy 800 nitig szépen mappel majd 800 nit felett mindent "eldob".
Tehát nem a mappelést kapcsolnám ki csak a panel max fenyerejének x %-hoz tartozó ponttól kérdődő görbével soft cappelést. (ez ugye mentené a tv kijelző max fénye feletti tartalmakat)
Viszont a hard cap előnye meg pont az hogy a tv max fényig minden úgy jelenik meg ahogy a forrás van masterelve. Én pont szarok a 800-1000 nites képi elemekre nyugodtan legyen fehér am blokk.
-
goccer
aktív tag
válasz
GalaHU
üzenetére
GalaHU: 4k@120Hz-ed sehogy se lesz amíg nincs a piacon HDMI 2.1es GPU.
Általánosságban a refresh rate-hez annyit, hogy régen is ugyanúgy számított a Hz profi szinten, csak ez a 2000es évek elején még crt monitort jelentett. De tévét meg nyilván nem progamerkedésre vesz az ember. Én max olyasmi casual játékokat játszom a tévén ami kontrollerre van kitálalva.
-
renziNNN
tag
válasz
Pro Koryak
üzenetére
Így van, aki kompetitív gaminget szeretne az marad a gamer monitoroknál (lássuk be hülyén is nézne ki ha valaki 55"-ba versenyszerűen counter-strikeozna vagy hasonló
), DE ez a játékosok töredéke, ezért nem mondható ki csak miattuk, hogy az OLED nem való játékra, sőt... A legtöbben hazamennek meló után és kikapcsolni szeretnének kicsit, akkor teljesen jó lesz nekik játékra is. -
Kriszbmx
tag
Sziasztok!
Erdeklodok ha netan nagyobbra valtas miatt megvalnek a 65E9 tol ami idei gyartas , tinting es banding mentes 1 hetes tv, erdekel e valakit innen megvetelre?! Csak mert vegre hibatlan es akkor nem elallok tole hanem tovabb adom 660 ert amennyiert nincs a neten mashol. Legalabb nem lotto illetve kiprobalhato. Nem fogom sehol hirdetni itt koztetek teszem ki most csak :) Ha senki akkor amennyiben nagyobb lesz 1hetem van meg vissza vinni ,csak sajnalnam ert ebbe jo a panel :) -
chros
őstag
válasz
hunspikey
üzenetére
> szívesen hard clippelném a PQ görbét, mert meglátásom szerint az a helyes
Kiprobalhatod, de mint emlitettem nem lesz jo. Ahhoz, hogy ez jol mukodjon, kell olyan lejatszo, ami tone-mappel a TV helyett a TV-n beallitott ertekre (pl 700nits), de ekkor a lejatszo lesz a kerdes.

Vannak nagyon "vilagos" tartalmak, pl probald ki a The Meg-el.Van masik ingyenes / opensource (python-ban irt) util is erre: aiopylgtv
Ez tud 3dlut-ot is feltolteni DisplayCal-bol (es sok minden mast), ami a devicecontrol-ban mar LightSpace license-hez kotott (ami finoman szolva sem olcso). -
daneel_hu
addikt
válasz
Pro Koryak
üzenetére
De.
-
daneel_hu
addikt
válasz
Callisto
üzenetére
"2. Autóversenynél nem számít annyira a képfrissítés. 10 éve 60Hz vs 60Hz volt és nem 60Hz vs 140Hz például. Nagyon sokat számít a a 140Hz kompetitívben. Nem feltétlen azért, mert több képkockát látsz, hanem a responsiveness miatt, ami igazán fontos kompetitív gyors játékmenetnél. Egy 60Hz-es picit hátrányba van egy 140Hz-es monitoron játszóval szemben feltételezve, hogy a két fél képességei teljesen ugyanazok."
Bizony.
2004-ben is aki quake-zett komoly szinten, annak kellett a 100-120 fps.
Ezt sima crt-monitoron lehetett hozni, butított grafikával. Ha jól emlékszem 2004-2006 környékén símán elérhető volt a 140 fps is jó VGA-val és CRT cuccal.
LCD-k akkoriban még nem voltak ilyen szinten, csak később cserélték őket le aki ilyen játékokat játszott.Oled most símán jó lenne, de túl nagy a képátló ehhez. Tudom, hogy már kevesebben játszanak ilyesmit, de nekünk ez volt a játék. Egér + gyors monitor/vga.

Konzol az kiesik, azzal nem tudsz egy egér/billentyűs ellen ilyen fizikában nyerni.![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
-
whatnot
őstag
Gamer setup már van, RTX2080 + 165Hz QHD.
Ez jó FPS-re és hasonlókra. Egy rakat játékhoz meg overkill.
Idén jön a FFVII remake, arra számítok, hogy az OLED 4K nagyobb élményt nyújt input laggal ellenére is. Aztán hogy ez lesz-e 120Hz vagy sem, gyanítom ennél a játéknál kevésbé fog számítani.Szóval a lényeg, hogy nem csak Fortnite/APEX/stb. létezik és nem kell mindenhez feltétlenül 120Hz+ és ultra alacsony input lag.
-
3L1T3
addikt
válasz
Darth_Revan
üzenetére
Ez azt is jelenti, hogy közben a TV nálad és használhatod? Helyszínen történik a panelcsere?
-
December 31-én lett leadva szervíz igény C9 panel cserére (4 pixelhiba) és az egri Trió Kft kapta meg.
Most tartunk ott hogy elvileg megrendelte a szerelő az új panelt ... az biztos, hogy én se szívrohamba fogok meghalni

3x kellett rátelefonálni (2x én 1x LG), hogy egyáltalán kijöjjön és "leellenőrizze", hogy tényleg kell-e panelcsere
-
krx21
nagyúr
válasz
Partizan182
üzenetére
Pontosan. Az E Sport más tészta...
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4243, 100% Akksi
- Dell Latitude 5430 - i5-1245U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B360 i5 8400 16GB DDR4 512GB SSD ASUS Strix RX 570 4GB MasterBox Q300L 400W
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Samsung S23 Ultra 8/256GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

"
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

"
Vhiktor