- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- bambano: Bambanő háza tája
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
djpundro
aktív tag
válasz
djpundro #38998 üzenetére
Nem szeretnem ha valaki provokacionak alitana be a panaszaimat ,vagy az oled vagy a qled iranyaba ,csak leszeretnem kompromisszumokkal zarni a vasarlast es dönteni melyik is legyen ,nalam van a Philips 754 -65 zollos oled 1420€ ert vettem 2 hetem van meg februar vegeig elkell döntenem ,megy e vissza es ha igen akkor kb 1600€ ert birok most 65q85 öst rendelni tehat az oledre meg 200€ ot rafizetni .
Persze a szakik velemenyet tovabbra is varom ,amit meg irtak mar ,ragodok rajta meg egy kicsit .Felek ha q85 ös lesz ott meg több lesz esetleg a zavaro tenyezö ,peldaul a booming ,nem tudom ,nem hasznaltam itthon ,hogy milyen lenne nalam ?! -
djpundro
aktív tag
Tegnap este Orban evertekelöjet neztem es a magyar zaszlo a hatamögött sokkal szürkesebb volt mind az ingje.iszonyuan elöben zavaro volt a külömbseg es pedig nem is egesz tevenyi felületröl van szo.
Amikor messzebröl mutattak akkor gyönyörü feher volt a magyar zaszlo az resze.
Engem nagyon zavar .
De ha meg egy q85 re lecserelem ,valoszinü ott mas dolgok lesznek rosszak. -
daneel_hu
addikt
Sosem értettem miért kell napsütésben tévézni.
-
alaves
addikt
Ambilight: nem is olyan rossz video követés módban (szabványos, pihentető, kényelem), pláne aki kis lámpát szokott használni a TV mögött.
Most éppen zászló követés módban kitettem a falra a magyar zászlót
Azért mozizásnál jó forrásanyag esetén (pláne HDR 2160p) tényleg kikapcsolandó, mert elvesznének a részletek.
Zene hallgatáshoz: hang követése (retró) mód -
válasz
sakal83 #38992 üzenetére
Napsütésben nem látod az oledet???
Két dolog lehetséges. Vagy sz@rul van beállítva az oled vagy látászavarod van. Én nézek nappali világosságnál is oledet, de semmi gondom vele. Persze ha valaki úgy néz tv-t, hogy közben egy az egyben rásüt a nap a képernyőre, akkor elképzelhető, hogy nem lát semmit. De azt garantálom, hogy akkor lcd-n se fog.
-
alaves
addikt
-
chros
őstag
válasz
alaves #38986 üzenetére
Koszi. Hdr modban a brightness erdekes. Mirol nezted, HDMI es PC? Black level biztos rendben van? B8-nal az alap 50 korrekt.
Meg ket kerdes:
- milyen gamma ertekek felelnek meg 2.2 es 2.4-nek?? (ez is hulyeseg a philipstol)
- auto brightness valtoztatast hol lehet kikapcsolni ha lehet? (LG-nel Energy saving) -
daneel_hu
addikt
válasz
alaves #38987 üzenetére
Szavazás alább:
(bár ez csak a fórumozók aránya - elméletben sokkal több problémamentes készülék lehet ennél akik ugye nem fórumoznak)
A 42db elég sok, nagyon megugrott az utóbbi időben.I have a 2018 Panel with burn in. Votes: 8
I have a 2018 Panel without burn in. Votes: 161
I have a 2017 Panel with burn in. Votes: 42
I have a 2017 Panel without burn in. Votes: 238 -
daneel_hu
addikt
válasz
alaves #38987 üzenetére
2019-es panelekben visszavették a méreteket, kivéve red-subpixel.
Ha jól emlékszem a Philips az aki a leghamarabb használhatta a 2019-es tekknikát.
Még az LG-nek ki sem jöttek a modelljei.Ettől függetlenül szerintem beég ez is, az is.
Szóval a 2018, 2019-esekre is kell vigyázni. -
alaves
addikt
LG ISF mód = Philips egyéni mód, de bármelyik képüzemmódot kedvedre állíthatod úgyhogy nem is kell. +Játék és Monitor üzemmód HDMI-nél van.
Egyébként HDR képüzemmódban a Mehanik HDR10 test patterns alapján a brightness beállítása 72-re jön ki, B7-en is kb ennyi volt ha jól emlékszem (demo anyagoknál is rendben van így). Ha alap 50-en nézitek, akkor az nem biztos hogy rendben van.
-
daneel_hu
addikt
válasz
alaves #38980 üzenetére
Szerintem ez a sima 2019-es LG-panel.
A Red kivételével mindenhol kisebb lett a sub, a red pedig kicsit ugyan de tovább nőtt a 2018-asokhoz képest. Ilyen alapban a 2019-es LG panel.
Összességében a 2018-asok a legnagyobbak, - kivéve red - de lehet, hogy anyagában is változott azóta.A 2017-esek közül kezd elég sok beégni avforum-on is.
-
-
alaves
addikt
Úgy van, ahogy junior19 leírta, és a 75 OLED fény (Philipsnél kontraszt) szerintem simán kifakítja a pirosat 1-2 év alatt még a 2019-es kijelzőknél is, még akkor is, ha a Philips kérése alapján esetleg még most is nagyobbak a piros subpixelek (803-asnál így volt).
Főként ezért cseréltem a B7-et OLED754-re, mert e szerint külön gyártósoron készül a Philips-nek a kijelző (mondjuk elég régre nyúlik vissza az LG-Philips együttműködés). -
alaves
addikt
válasz
djpundro #38952 üzenetére
Én ezt használom az OLED754-en:
-szín: 50
-kontraszt: 25 (75-ön simán beégnek a statikus elemek, hírsáv is az!)
-képélesség: 0 (Philips-en is ez a helyes!)
-fényesség: 50 (AVS HD 709 Brightness Calibration.mp4 alapján helyes)
-színjavítás: ki
-színhőmérséklet: meleg (vagy flatpanelshd OLED934 alapján)
-tökéletes term. valóság: ki
-tökéletes kontraszt: ki
-videokontraszt: 85
-fényérzékelő: ki
-gamma: 0 vagy +1
-ultra resolution: ki
-zavarelnyomás: ki
-filmstílusok: film (esetleg sport: elhanyagolható artifacttal) -
hunspikey
őstag
Srácok, van valakinek műszeres kalibrációs értéke c9 hez Dolby vision profilhoz?
Azt vettem észre hogy iszonyú ütős a kép de azért elég szar abból a szempontból hogy a near black részletek sehol sincsenek.
Most hasra ire 10-ig 22 pontossal bele húztam rendesen így végre nem minden fekete ruha egy paca de szeretnék hallani mások értékeiről ha lehet.
János?
Most ire 2.5: rgb+20
Ire5: +15
Ire7.5: +9
Ire 10: +5Így nem kell lcdsre hajtanom a brightness-t és mégis szép.
-
torma1981
veterán
Valaki tudna monda az új Nvidia g-sync támogatás mennyivel jobban dobja meg a játékélményt? Nekem B7 van azon nincs ilyen. Játszik valaki Pc-röl pl B9- C9el? Mennyivel jobb?
-
ProEvoFan
nagyúr
Sziasztok!
Nem kötekedés miatt kérdem.Tudom, unjátok már ezt a beégés kérdést...de a tv ára megkívánja, hogy azért rákérdezzek itt a topikban.
55 LG C9 most jó árban van sok helyen.
Elsősorban napi átlag 8-10 órát menne a TV.Ebből jelentős részét a ps4 használata tenné ki.
Hosszú távon fennáll a beégés veszélye a játékok statikus "menüpontjai" miatt?Ok, összefoglalóban leírtátok, hogy igen.De mi a felhasználói tapasztalat?Van itt olyan aki "rongyosra" játsza a TVt?
Köszi a választ! -
djpundro
aktív tag
-
junior19
senior tag
-
krx21
nagyúr
válasz
ImpersonatoR #38965 üzenetére
Az Oled nem villog. Hacsak nem kapcsolod be rajta a BFI-t... (Fekete képkockák beszúrása.)
-
Az OLED is úgy villog mint a plazma vagy annyira nem zavaró ?
Mar akit ugye zavart mert nem mindenki volt vele így. -
junior19
senior tag
válasz
daneel_hu #38956 üzenetére
Ezért is írtam, amit írtam. A tied ilyen. De honnan tudod, hogy másik E8 pedig nem jobb a gyári beállításokkal, mint a tied.
Ezek a jelzők is a képmódok képeire is gondolom a te saját szubjektív megítélésed. Gondolom mérve nem volt. Csak azért érdekes ez már a te példányodnál, mert János is többször is leírta, hogy sdr módban a szakértői és a színház képmódok ugyanazt adják, ha a csúszkák ugyanoda vannak állítva. Ezért is érdekes, hogy nálad a színház más képet ad, mint a szakértői.
Nem kötözködés képen írom, amit írok, de akkor a te példádat is figyelembe véve, mérés nélkül, honnan fogjuk tudni, hogy ha bemásolod az rtings értékeit mindegyikre, akkor melyik a pontosabb? S melyik változott egyáltalán a jó irányba?
Nem téged bántva meg, távol álljon tőlem, de amit te lehet hogy haloványnak látsz, az a legpontosabb, csak a szemed nem azt szokta meg.
A fórumtársnál is kiderült, hogy a film mód számára fakó, ezért használ egy olyan képmódot, ami magasabb színhőmérsékletre van állítva gyárilag. S ezért látja a fehéret is kékesnek. Mert minden színe több kéket tartalmaz, így kékes árnyalatú lesz. -
chros
őstag
válasz
Milyen adast neztel, mikor a kepeket keszitetted? HDR? Azert kerdem mert nincs ISF nappal/ejjel modod ...
Ha igen:
- rakj be sdr adast
- valaszd az ISF ejjelt, s nyomj a kedvemert egy reset-et ebben a modban
- ismet keszits fenykepeket az osszesrolA halado beallitasokon belul a "szinterjedelem" kep kimaradt.
(#38955) Partizan182-nak igaza van ... -
Joshi
titán
válasz
Első körben kapcsolj ki minden képjavító funkciót, ilyen pl a te fotóidon 6, 8(ezt tedd alapra), 10, 11, 15, 16 és a 17-es képen látható beállítások. Ha ez meg van, akkor próbáld meg a Meleg színhőmérséklettel mondjuk a Film módot. A fényerőt pedig be kell állítani világos és sötét környezetre is, persze értéket nem fogsz tudni mérni, de nagyjából be lehet lőni. A kontraszt mehet 85-90%-ra.
-
chros
őstag
válasz
Partizan182 #38950 üzenetére
Igy van, en is csak erre gondoltam.
@djpundro: sajnalom, legkozelebb csak ovatosan vagy sehogy, nem er annyit az egesz.
-
dugomc
tag
Sziasztok. Mekkora wifit tudtatok kihozni a c9-ből? Mert 50-60 Mbit et tudok. A teló ugyanott 200at tudja. Tudom 10/100as a tv csak kimaxolnám amit lehet. Ne számítsak többre? 2m re van a router 2 és 5 Ghz is megy rajta. Köszi. Gyorsan jött a kérdés nem értem rá most keresni adatokat bocsi biztos volt már infó róla.
-
Partizan182
senior tag
válasz
junior19 #38949 üzenetére
Philips trükkös, mert a legpontosabb ISF mód is bőnyállal tolja az extra sharpnesst, szvsz itt inkább arról van szó, hogy sokaknak a millió képopcio semmit se mond, itt azért lehet segíteni. Te meg én tudjuk, hogy ha túl kék a kép akkor a fehéregyensúlyt kell állítani nem a CMSt baszkurálni, de ez egy kevésbé hozzáértőnek nem evidens.
-
junior19
senior tag
válasz
daneel_hu #38943 üzenetére
Én ebben nem lennék olyan biztos, hogy interneten utánajárással jobb profilt lehet találni, mint a gyári. Nem véletlenül írják is a tesztelő oldalak, hogy azok az értékek az adott készülékre vonatkoznak,s találkoztam mát olyannal is, akik meg sem adják az értékeket.
Nem régen János kalibrálta egy fórumtárs készülékét, s megjegyezték, hogy a gyári értékekkel is elég jó volt, csak finomítani kellett. Na most ha arra bemásoltak volna értékeket, akkor nagyobb a valószínűsége, hogy inkább rosszabb lett volna a végeredmény.
Arról is szó volt nem régen, hogy az rtings által mért készülékek évről évre pontatlanabbak, ahogy megy le az ára a készüléknek, a gyárban mintha kevésbé figyelnének rá. Ezért is lepődtem én is meg a múlt héten mért C9-es készüléken, mert a legjobb értékeket hozta amit én eddig láttam gyári értékeken. Azon is csak finomítani kellett, korrigálni. Ha bemásoltunk volna bárhonnan kapott értékeket, garantáltan rosszabb lett volna.
Azt sem igazán értem, chros hogyan szeretne segíteni neki, ha csak a menüpontokat látja. A fórumtársnak kékes árnyalatú a fehér, s valószínűleg minden szín, mert hideg színhőmérsékletet használ. Chros linkelt egy teljesen más modell tesztjét, aminek ráadásul inkább melegebb a színhőmérséklete, pirosas inkább a fehér is, mint a kék. Ennek az eredményeivel hogyan lesz jó a végeredmény?
Persze mindenki azt csinál , s úgy nézi a tévéjét, ahogyan szeretné, de én ebben az érték másolgatásban nem hiszek, ráadásul látatlanban. Megértem a fórumtárs helyzetét is, ha jól emlékszem Ausztriában él, ott biztosan nem fogják olyan áron be kalibrálni neki, mint itt Magyarországon, s az az ár már nem biztos, hogy megéri neki.
Segíteni én ilyen formában úgy látom értelmét, ha valaki leírja a beállításait, s mi a baja a képpel. Már egy rosszul megválasztott színhőmérséklet vagy gamma érték is számára lehet eredményt hozz,ha a megfelelőbb értéket használja. Szerintem az semmiféleképpen, hogy mérési eredmény nélkül a gain és offset értékeket változtatgatjuk meg, a többiről nem is beszélve. -
djpundro
aktív tag
válasz
salapp #38939 üzenetére
Köszi a valaszt es a többinek is.
Ugy nez ki inkabb maradok az oled 754 Philips nel .Egy Lg c9 400-500€ külömbseget okozna ,mivel egy jo akcio napon az Amazonbol 2 hete vettem meg a Philipset 1420€ ert. 65 Zollost.
Van a menü alatt valami feher bealitasi skala .csakhat nem tudok miket beiirni . -
daneel_hu
addikt
Egy biztos... LG-n (is) kb 5 perc utánajárással rittyentesz egy sokkal jobb profilt SDR-hez. HDR-hez pedig alapból van a készülékeken egy kurva jó. (TechniColor).
A gyári profilokat ott is el kell felejteni SDR-nél.Ki kell tapasztalni, utánajárni.
Elhiszem, hogy ez munka.
Ha inyenc vagy, akkor pedig kalibráltatsz. -
salapp
addikt
válasz
djpundro #38936 üzenetére
Totál értelmetlen lenne a váltás. Okok: Egy: Samsung, Kettő: Samsuuung!!!, Három: QLED-féle marketing maszlag
A lényeg, hogy inkább a Philips visszaküldése és egy LG 65C9 (azt a 40e pluszt most megéri szerintem) vagy Pana 65GZ950, szerintem. LG előnye mindenképpen a sokkal jobb oprendszer illetve a sok LG oled tulajdonos, sok tapasztalat. Könnyebben el tudnád érni a számodra legszebb képet.
Az utolcsó csúcs Pana plazmáknál is a nagy fehér felületek fakónak/szürkésnek/sárgásnak hatnak, nekem (gondolom, másnak is, de elfogadja).
Minden technológiával van valami. De hogy egy túlárazott (pláne Samsung) lcd jobb legyen, ugyan már! Ne segíts eltartani a világ leggusztustalanabb marketingeseit! -
válasz
djpundro #38936 üzenetére
1. A fehér ilyen oleden. De minden más sokkal jobb, mint kuleden.
2. Van aki szerint jobb éjszaka a kevesebb fény, nappal a több fény, tehát nem csak áramspórolás miatt van szenzor. Én viszont nem szeretem, ha a tv maga szabályozza a fényerőt, ugyanígy vagyok a telefonokkal is. De ez én vagyok, másnak más jöhet be.
3. Röviden, tömören válaszolva, igen, hülyeséget csinálnál. De ezt neked kell eldöntened. A kúled sosem lesz oled. Kúleden nagyobb a fényerő és szebb a fehér, de nincs fekete, nincs végtelen kontraszt, meg sem fogja közelíteni az oled képminőségét.
-
djpundro
aktív tag
Mivel van egy Philips 65Oled754 es oled tevem it kerdem meg hogy mi a velemenyetek amit ide is beirtam a QLED Topikba [link]
.Feher iszonyuan zavar a nagy hatterben ha van .Hogyan lehet ezen allitani ?Mivel valaki mondta bealitasban lehet allitani ,de mas is mondta a feher az olednel kekes marad .A masik ,nappal (oldalrol gyönyörüen süt be a nap ) szebbnek tünik a kep ,pedig a menü alatt kikapcsoltam azt a falevel ikont ,ami a szenzort iranyitja hogy nappal vagy ejszaka van e?! Ez csak fenyt korigal es hogy sporoljon az arammal vagy jobbnak is tünik az emberi szemnek?
Harmadiknak meg ,tenyleg hülyeseget csinalnak ha visszakpldenem az oledet es egy Samsung 65q85 öt vennek helyette?
Kerem avelemenyeteket .
Köszönöm . -
daneel_hu
addikt
válasz
Squirrel #38933 üzenetére
Akkor az pontosan ugyanakkora mint a mienk. (46 m2)
Az ülőgarnitúra előtti fal 7m széles, a szélén egy ajtóval - ez a déli oldal és a fal közepén van a tévé.
Szerintem az asszony kiborulna a 77-estől, főleg mert 2 - 2,5 méterre be van húzva most a kanapé a készülk elé.A 77 az pontosan ugyanannyival nagyobb %-osan a 65 colhoz képest mint a 65 az 55-öshöz képest. (kb 40%) És sokkal-sokkal nagyobbnak tűnik élőben. Becsapós, hogy a képátóval számolnak.
-
sakal83
addikt
Kiprobaltam a sony xf9005ot igy kozeli tapasztalatom is van. Jo tv de nem oled
nappal sokkal jobb. De a fekete nem az igazi: hiaba a nagyobb fenyero a hdr latvanyosabb oleden illetve a betekitesi szog valami borzalmas. Illetve a parom akit nagyon erdekel:) kerdes nelkul mondta h mi az a szurke fatyol a kepen. Ja es az android tovabbra is messze van a jotol: random beakadasok a menuben; docog a 4ks lejatszas; es eldobalja a mediakartyat.
Egyebkent korrekt lcd tv viszont nem latok erdemi kulonbseget a w808hoz kepest a kepminosegben leszamitva a 4kt.
Tehat en tovabbra is oledet ajanlanek tvezesre kiveve ha nappali hatterzajnak kell. Illetve a pc modja nekem jobban bejon.
-
Squirrel
őstag
válasz
daneel_hu #38927 üzenetére
Nem olyan extra nagy, azt hiszem olyan 42-45 nm. Csak eddig kb 2.5 méterről néztük, most meg 4-ről. Én is azt méricskéltem, hogy a 77 col az olyan sokkal nem nagyobb, viszont sokkal sokkal sokkal drágább. Nem hinném, hogy az x sorozat lenyomná a c9-es 77-es árát, a c8-asból levő 77-es sem lett sokkal olcsóbb. Ha a 88-as lenne 3x drágább, azon talán elgondolkoznék....
-
Squirrel
őstag
válasz
hunspikey #38925 üzenetére
Sziasztok!
Lassan én is meg fogok válni a 65-ös VT60-astól. Én szeretem még most is a képét, de lassan váltani fogok. Privátban esetleg meg tudnád írni, mennyiért sikerült eladnod? Nem nagyon találtam rá árat, hogy mennyit kérhetek érte.
Másik kérdésem, szerintetek érdemes várni a CX sorozatra?
Ha nem, az e9-es megér 400chf felárat? 65c9 1800chf, 65e9 meg 2200. Sajnos a 77-es c9-es meg 7000chf normális helyről, nem hivatalos lg forgalmazótól meg 6000. Szívem szerint 77-est vennék, mert relatív nagy a nappali. Vagyis előző lakásban sokkal kisebb volt, ott a 65-ös hatalmasnak tűnt, megszoktuk, hogy ekkora a kép, emiatt az új nappalinkban távolabbról olyan kicsinek tűnik. Szóval relatív, hogy mi mekkora, inkább mit szokott meg a szemünk.
-
hunspikey
őstag
Walter Mitty titkos élete című film azon jelenete amikor a felszálló repülőt felülről mutatják egyszerűen kiborított vt60,-on. A felszállópálya fehér csíkjai ahogy elhaladnak jobbról balra konkrétan 10 centis zöld trailt húznak és villognak mint a barom. Ekkor mondtam azt hogy szép ez a plazma de ez azért felháborító. Én egyébként láttam a rainbow effektet is pl Art of flight red bull film, illetve sosem tudta megszokni a szemem hogy az egész kép villog mint a neon lámpa. Cserébe szép volt a képe, János bekalibrálta full színhelyesre és szerethető volt minden hibája ellenére. Most hogy váltottam el kellett dönteni hogy Samu q80 vagy lg c9. És hát azt kell mondjam hogy én plazmás vagyok és lehettem volna lcd párti is akár most a váltás okán, csak hát sajnos nem olyan szép az lcd kép mint az oledé. Ezért oledes lettem és nem azért lettem oledes mert oled szülők oled gyereke vagyok, aki vasárnaponként oled atya oled igéit mormolja, hanem mert a plazma után a natív abszolút képminőség tekintetében az oled sokkal jobb és ezért ezt választottam. Több mint egy évtizeden keresztül fotós voltam abból éltem, az egész életem a színek, árnyalatok, gradáció stb körül keringett.
Én is megnéztem az említett természet film víz című epizódját, az elején ugye a jégmadár halfogáskor csobban egyet.. Hát Zsila Sanyi vagy Máté Bence sem tudna szebbet komponálni, ahogy meg a c9 ezt tolmácsolta... Én majdnem bepössentettem. Most az altered carbon - t nézem hat az is meg ér egy misét! -
GuruZone
őstag
Sziasztok, csatlakoztam én is egy 55C9-cel.
Eddig nagyon tetszik. A lejjebb említett netflixes természetfilmek agyeldobósak valóban.VA paneles 50UH635V után volt egy kitérőm a 65UM7100 felé, ami IPS-hez képest tényleg tetszetős képet ad. De kicsit elnagyoltam a választást
-
cichlid1
tag
válasz
icemad #38914 üzenetére
Amikor nézegettem az OLEDeket mindíg modtam, hogy szép szépek ezek demó filmek de úgyse ezt fogom látni ha filmezek majd a tévén, mert ezek spéci demók amelyek erre célra lettek forgatva.
Hát nézve a Planet EARTH-öt pont azt mondtam a páromnak, hogy DE igenis azt adja a tévé valós használat közben, amit a demókban láthatunk. Nagyon durva! Ezt LCD sose fogja tudni hozni.. -
icemad
nagyúr
Tegnap éjjel unalmamban elindítottam a netflixen az our planet műsort a c9-en... 2 perc után kiszaladt a számon egy halk "azt a büdös k@@rva élet..." Hát ez valami eszméletlen szép oleden. Maga a sorozat is lenyűgöző, de ahogy az oled visszaadja, az valami brutális.
-
válasz
daneel_hu #38908 üzenetére
Ez rendben is van. Dehát ilyen a legtöbb tv. Semmi púder, vékony keret és a hatalmas képernyő. Ilyenek a Panáim is. Szinte semmi keret.
Ráadásul a 65-ös olyan helyen van, hogy nem is látszik se a hátulja, se az oldala, de még a lába sem (eltakarja a soundbar), ezért nem értem kinek vagy minek jobb az, ha üveg a keret, vagy a láb, vagy netán a hátulja? Max jóval nehezebb lesz tőle a tv. -
daneel_hu
addikt
-
Celtis
veterán
válasz
hunspikey #38881 üzenetére
Ez nagyon jó. Ne foglalkozz vele, csak élvezd a kiváló képet.
A tinting tényleg változik a betekintési szöggel, de én meg vagyok győződve, hogy ez a jelenség magából a tinting fizikai okából adódik. Láttam jópár tv-t, ahol nem a legszéle volt elszíneződve, hanem mondjuk egy tenyérnyi sáv az egyharmadánál.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged