Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
-
LOGOUT
OLED Televíziók - témaösszefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vincent-Vega
tag
válasz
junior11
üzenetére
Valószínűleg. Bár B6,b7,C8-am volt ez előtt(Már a B6nál is elég kékesnek tűnt a kép a samsungjaim után,az volt az első OLED-em) de most 1 hónapig ezt a samut használtam,aztán így fura megint. Én is arra hajlok hogy az LGnél lesz helyes a szín. Bár még nem láttuk a cicát élőben..
-
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Philips-ből én porszívót és borotvát vennék maximum. Illetve azt is vettem...

Elektronikában a Philips nagyon gyenge, ami a tartósságot illeti. Rövid garanciaidő, drága szerviz, nagyon drága alkatrészárak és alkatrészhiány jellemzi. A kép minőségét illetően, korábban még nem láttam olyan LCD-t amit meg is vettem volna tőlük. Sony-ból sokkal inkább volt/van olyan, amit még haza is hoznék.. ha nem lenne oled. Qledet direkt nem mondom, mert az ára elmebaj...
-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
Fura eredmény már csak azért is, mert más vakteszten a Sony szokott kiugróan jó eredményt elérni most meg sehol se volt (AF9). Arról nem is beszélve hogy összehasonlító teszten általában nincs Philips. Meg ugye itt olvasók voltak a tesztelők nem hozzáértők, mondjuk lehet hogy pont az a jó ki tudja.
Aztán még az is lehet hogy minden ilyen teszt csak reklám beleértve amikor Sony vagy LG "nyer". -
-
sakal83
addikt
válasz
junior11
üzenetére
Az elmúlt napok vitáira egy csattanós válasz a cikkből:
" We really don’t envy anyone trying to make the decision between all the available OLED models at this moment in time and we should rejoice that consumers really do have an excellent choice of high-quality TVs to choose from."
-
dgyuri0123
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Ha egyszer eljut oda a Panasonic, hogy azonos méret esetén nem lesz drágább az LG-nél, akkor megvan a következő oledem márkája.
Habár a szerviz egy kalap sz@rt nem ér, de eddig sem volt igazán gondom egyik Panasonic plazmámmal sem.. pedig volt 4db kb. 13 év alatt.65"-nál úgy látszik volt olyan eset, mikor olcsóbb volt a Pana, ha csak rövid időre is...
-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
A cikk hozzászólásaiba beleolvastam. Hát elég vegyesek a vélemények. Konkrétan van aki egyáltalán nem tapasztalt ilyet ahogy én se. De az is fura, hogy az usa 55A1E verziónak a legújabb firmwareje (v6.2858) 2018.03.20-i, míg euban meg a v6.5629 a legutolsó (2018.09.05.).

Aztán van olyan akinek azonnal fényerőcsökkenése van, na én ilyet tuti nem tapasztaltam.

-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
Én még most se tudom hogy ez a fényerő probléma mi akar lenni, nem azt mondom mert ritkán játszok tévén, de én meccsnézés alatt se tapasztaltam. Én azt tudom elképzelni, hogy akik észlelik a jelenséget nagyon magas fényerőn használják a tévét. Nekem a Csúcsfényerő (régen X-tended Dynamic Range) közepesen van fényerő 50-ből 16-on. Ez az érték a 120 cd/m², na a fényerőt szoktam kicsit feljebb állítani ha nagyon világos van, de nem drasztikusan. Én ilyen beállítások mellett nem tapasztaltam ezt a problémát. Meg ugye feliratos filmnél is kellene jelentkeznie, de ott se tapasztaltam.
Ha ennyire zavaró akkor nálam is jelentkeznie kellene. Mondjuk nálam a firmwaret se látja a tévé pedig be van kapcsolva a auto frissítés, de még úgy se látja hogy direkt rákerestetek. Csak pendrivról tudtam felrakni az utolsó két firmwaret.(#17303) dgyuri0123 ja tudom kicsit én is túlparázom, de inkább biztosra megyek abból nem lehet baj.
-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
"Will the new Master Series TVs offer eARC, VRR, HFR or other HDMI 2.1 features?
The two TV models will feature eARC (enhanced Audio Return Channel) that will support Dolby Atmos pass-through. There are no other HDMI 2.1 features implemented, and the TVs will not support HFR (High Frame Rate)"
Ezek alapján lesz HDMI 2.1, de csak az eARC-ot fogja támogatni? Ennek mi értelme?
-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
Na, lesz itt előrelépés Sony fronton is, igaz hogy a hátradöntött kijelzőt nagyon erőltetik sokak bosszúságára.

Ezek lehetnek érdekesek.
"Features Picture Processor X1™ Ultimate providing the ultimate 4K HDR viewing experience with the following technologies: Object-based Super Resolution, Object-based HDR remaster, Super Bit Mapping™ 4K HDR and Dual database processing.""Supports CalMAN’s** professional-grade calibration. (**Requires CalMAN calibration software to be installed on your PC, a pattern generator, a meter (colorimeter, spectrophotometer etc.), and “CalMAN for BRAVIA” app to be downloaded from Google Play and installed on your TV.)"
-
-
so_ha
senior tag
-
-
chris0000
őstag
válasz
junior11
üzenetére
az sajnos és a pixel frissítő sem segített...
ment kb.2-3 órát összesen a TV...kipróbáltam filmekkel,pár játék,tehát még csak nem is a windows ment végig...viszem vissza,erre nem vok kiváncsi,h majd milyen logo vagy játékban bármi fix dolog van a képernyőn aztán az majd beég,nem ég áhh vicc az egész...filmre biztos jó lenne,de semmi másra.
mindig azon idegeskedjek,h meddig használhatom egy nap a TV-t,meg mire áhh...hát ez van nem jött össze. -
hakos1987
őstag
válasz
junior11
üzenetére
megyek keresztet ácsolni

amúgy még a konzolos multihoz hozzátenném, az egér+bill kombó is csak egy vezérlő, mint a joy. Valaki nem attól lesz überbrutálmegagámer, hogy jól céloz egérrel.... Ha az agyad rááll a joy-ra, simán lehet verni a konzolon egérrel huszárkodókat, csak sokat kell gyakorolni.
-
-
PuMbA
titán
válasz
junior11
üzenetére
Szerintem üde színfolt, mert más mint a megszokott filmek. A fényképezés pedig zseniális, Oscar-t fog kapni szerintem
A légi jeleneteknek sincs párja egy filmben sem. Az is örvendetes, hogy nem történik minden 2mp-ben valami, hanem régi módi, lassú film az elején 
(#8335) dgyuri0123: IMAX kamerával és 65mm-es filmmel azért csak más, mindenesetre én nem vettem észre semmiféle szín gondot. Az extráknál a hogyan készültben is hasonló színek voltak a forgatásokon, pedig azt digitálisan vették fel tök más kamerával. Lesd majd meg egyszer hátha látsz valamit, amit én nem.
-
Joshi
titán
válasz
junior11
üzenetére
A gond az árral van. Tényleg annyival jobb ez a Pana OLED mint amit azt az árak mutatnak?

Panasonic VIERA TX-55EZ950
Panasonic VIERA TX-65EZ95055"-os tévé 1,2 Milla?
Mi van? 
-
krx21
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Alapvetően igen!
Bár már találtam egy pixel hibát. Pedig megfogadtam, hogy nem keresgélek, mert felesleges. Mondjuk hála az égnek, jó indulatu. Sarokban van, a szélen és leginkább csak piros, vagy piroshoz közeli színnél látszik, de akkor is, csak akkor, ha 1m-nél közelebb megyek... Úgyhogy nem foglalkozok vele...Most azon vagyok, hogy lehet megveszem hozzá a +2 év garit...
-
krx21
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Méretben vissza lépek. 2 ok miatt: egyrészt az ár és tény, hogy igen nehezen fért el itt a 65"...
Szóval a kiszemelt típus a 55B6J. Idén szerintem ez a egyik legjobb ár/érték, első blikkre.
Persze, C6-ot már és a régieket néztem előben... Számomra idén lett az oled olyan fényerőben és árban, hogy már nézegettem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Gitáros topic
- CES 2026: nagy újítást hoz az érkező AMD EPYC
- Cyberpunk 2077
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- CES 2026: A Hohem kompakt SSD-je telefonos USB-elosztó is
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Óra topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i7-8550U I 16GB I 512SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S22 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4239, 100% Akksi
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3921
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Ha ennyire zavaró akkor nálam is jelentkeznie kellene. Mondjuk nálam a firmwaret se látja a tévé pedig be van kapcsolva a auto frissítés, de még úgy se látja hogy direkt rákerestetek. Csak pendrivról tudtam felrakni az utolsó két firmwaret.

Ez az LG anyaghasználatra brutál prémium, képminőségre a legjobb tesztek alapján, szóval bőven alázza, igaz több százezerrel drágább.

Bár már találtam egy pixel hibát. Pedig megfogadtam, hogy nem keresgélek, mert felesleges. Mondjuk hála az égnek, jó indulatu. Sarokban van, a szélen és leginkább csak piros, vagy piroshoz közeli színnél látszik, de akkor is, csak akkor, ha 1m-nél közelebb megyek... Úgyhogy nem foglalkozok vele...
Vhiktor