Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyrone89

senior tag

Üdv Mindenkinek! Új tag vagyok és azt szeretném kérdezni tőletek, hogy a jelenlegi LG 55 EG910V típusú tv-t tervezem a napokban egy szintén LG 65 C9 készülékre leváltani. Kérdésem az volna, hogy mennyire éri meg? nyilván már van pár generáció a két modell között, és a képátló miatt biztosan jobb lenne a C9, de a 4K-nak személy szerint nem nagyon látom értelmét továbbra sem abból a távolságból ahonnan az ember a tv-t nézi, én legalább is egyszer sem éreztem úgy eddig, hogy a Full HD kevés volna, ugyanakkor viszont ez a HDR/Dolby Vision dolog viszont érdekelne, hogy mennyire képvisel hozzáadott értéket a filmeknél? Látványos a különbség?(persze gondolom függ attól is hogy milyen film, mennyi idős, mit lehetett vele kezdeni) de megérné e 910et C9re cserélni ennyi idő után és ezek függvényében? Illetve milyen médialejátszót javasolnátok? igazából egy Egreat a11-el szemezgetek..azt írják HDR képes készülék és hogy szinte minden formátummal elboldugul, a Blu ray iso-val is. Válaszaitokat előre is köszönöm. :)

Új hozzászólás Aktív témák